GODIŠNJI SKUP UIA 2010
-
ki
- Drug Član
Skup je bio za primer! Alfe su postavile domaci sto se tice standarda za sledeci skup!
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Praznik za oci

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Lep izbor autmobila, ali je vec postalo tesno na onom platou. Naravno, kod nas nista ne moze da prodje bez nekog sranja, pa je tako neki mamlaz ostetio jednu od Alfi iz muzeja koje su stajale ogradjene.
Acqua-Olio-Benzina
Ne mogu da nadjem smajlija kojem pada vilica. Prelijepe su na slikama, a kamo li uzivo...Svaka cast!
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V

evo nekoliko slika i od mene (nesmanjivane, direkt iz aparata)
uzivajte!
*provalite Crnog u zutoj jakni na slici ispred crvene legende, laki je ispred njega...
*crnku je zveknuo po prednjem desnom rubu onaj parking sat koji je pridrzavao lanac koji je okruzivao Alfe, samo srecom u nesreci ostalo je povrsinski jako malo ali ruzno ostecenje... kad sam video sta se desilo (ne pred mojim ocima), nije mi bilo dobro nekoliko minuta...

ako je za utehu, sve su bile pod jakim osiguranjem, a crvena legenda je za tu priliku, zbog osiguranja, procenjena na preko milion evra (za prave Alfiste je naravno neprocenjiva). sve su dovezene pod oruzanom pratnjom a sam istovar je bio sa jakim obezbedjenjem i specijalcima sa automatskim oruzjem, tad su najranjivije za kradju valjda...
Re: GODIŠNJI SKUP UIA 2010

evo nekoliko slika i od mene (nesmanjivane, direkt iz aparata)

*provalite Crnog u zutoj jakni na slici ispred crvene legende, laki je ispred njega...
*crnku je zveknuo po prednjem desnom rubu onaj parking sat koji je pridrzavao lanac koji je okruzivao Alfe, samo srecom u nesreci ostalo je povrsinski jako malo ali ruzno ostecenje... kad sam video sta se desilo (ne pred mojim ocima), nije mi bilo dobro nekoliko minuta...

ako je za utehu, sve su bile pod jakim osiguranjem, a crvena legenda je za tu priliku, zbog osiguranja, procenjena na preko milion evra (za prave Alfiste je naravno neprocenjiva). sve su dovezene pod oruzanom pratnjom a sam istovar je bio sa jakim obezbedjenjem i specijalcima sa automatskim oruzjem, tad su najranjivije za kradju valjda...

-
Sa
- Drug Član
Samo da vas obavestim da juniorka iz Kosovske Mitrovice ostaje u Bg-u i da ćemo je uskoro imati u klubu

- ana156
- Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
baš sam htela da pitam, da li ste svi otišli praznih ruku
super je bilo...
fino malo zagrevanje za dolazeće Event-e

super je bilo...
fino malo zagrevanje za dolazeće Event-e

TRUE to YOU TS
- ana156
- Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
- OMP
- Garaža: GP TJet
ja sad sitgoh iz BG-a, svratih juce i na skup doduse sa zakasnjenjem tek pred kraj kad se 50% vec razislo ali alfe su bile tu sto je vaznije
odlicni primerci iz IT ne znam koja je bolja, bas sam se odusevio a bilo je i drugih lepih modela 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Auuuuuuuuuu.... tako mi i treba kada nisam pratio zbivanja... Posle one informacije da nema nishta od Italijana, razocharan, odustao sam od dolaska... A vidi sad ovaj preokret... e jbmo mi pas... 6c 2300 superleggera, pa 6c 1750 Zagato... uff... pa spider, pa 1900 sprint.... e roknucu se keve mi... Svaka chast na hrabrosti vlasnika da ih doveze ovde, koliko ja mogu onako odakativno da izrachunam, po kretanju cena na aukcijama samo ove dve 6c Alfe vrede oko 2-2.5 miliona jura... Kapa dole... A koji je bilmez uspeo da srushi parking sat na spider? Uzas... Hvala na slikama... 

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Koja? Jel' je ima na nekim slikama?Sasha napisao:Samo da vas obavestim da juniorka iz Kosovske Mitrovice ostaje u Bg-u i da ćemo je uskoro imati u klubu![]()

- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Za sve one koji su bili spreceni da dodju, superleggeru mogu da vide u renoviranom salonu FIAT-LANCIA-ALFA na trgu u Bulevaru Despota Stefana (bivsi 29. novembar )
Ne znam do kada ce stajati tamo.
Slika je od pre sat vremena, po mraku kroz staklo mobilnim pa mozda nije neki kvalitet, ali vidi se

Inace, za 15-ak min koliko sam stajao i gledao je, nema ko nije prosao i zastao... staro, mlado, musko, zensko....
Ne znam do kada ce stajati tamo.
Slika je od pre sat vremena, po mraku kroz staklo mobilnim pa mozda nije neki kvalitet, ali vidi se

Inace, za 15-ak min koliko sam stajao i gledao je, nema ko nije prosao i zastao... staro, mlado, musko, zensko....

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Stajace celu ovu nedelju. Posle nje dolazi u salon MiTO Multiair.
Acqua-Olio-Benzina
-
Sa
- Drug Član
http://picasaweb.google.com/oldtajmeri.rs/4IzlozbaUIA#
http://picasaweb.google.com/oldtajmeri. ... natNaAlfe#
Pregledaj slike(sa donjih linkova) videćeš juniorku sa Pr tablicama. Inače, ako se neko seća, pre jedno 4 meseca se u oglasima pojavio GTV, a u pozadini se na slikama videla ta juniorka. Čak je nekoliko ljudi sa foruma zvalo tipa i raspitivalo se za juniorku ali tada nije hteo da je proda.speedfreak968 napisao:Koja? Jel' je ima na nekim slikama?Sasha napisao:Samo da vas obavestim da juniorka iz Kosovske Mitrovice ostaje u Bg-u i da ćemo je uskoro imati u klubu![]()
Ovde imate brdo slika sa skupa,
http://picasaweb.google.com/oldtajmeri.rs/4IzlozbaUIA#
http://picasaweb.google.com/oldtajmeri. ... natNaAlfe#
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Ja sam zvao i raspitivao se i vlasnik mi je pricao neke bajke i kako po Srbiji ima dosta skrivenih alfi po garazama koji su pravi rariteti ... E sada znam samo da je taj majstor u Umci gde je stajao auto dosta stvari lose uradio ... Ali mozda je ispravljeno ne znam ni sam jer auto nisam uzivo video... Trazio je osam soma tada za nju ... A ko ce biti srecan vlasnik ???
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
-
Sa
- Drug Član
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Osam soma?????????????????????????????? Ma da vidim gde ce te pare da dobije... Ajd' sad neznam u kakvom je stanju, da li je i kako uradjena restauracija, ali 8k je bre MNOOOOGOOO! Meni je chovek trazio za juniorku pre jedno 5 godina 1.2k jura... Imalo je da se radi na njoj, naravno, ali bila je u voznom stanju - vozio sam je, motor i menjach radjeni i dobri, limarija dosta u gitu, znachi tu ima da se radi, patos na par mesta zreo za rad itd... Puno rezervnih delova, ceo motor u neproverenom stanju (po njemu - odlichan), karbovi, metalne lajsne, farovi, hauba... Ma puna garaza koje chega... Spremao se chovej da je ozbiljno uradu, ali odustao iz ekonomskih razloga... Imam negde, barem mislim, josh uvek slike pa cu da kachim... Na oko je zaista izgledala sjajno... Jedino shto mi nije svidjalo je shto je menjao tapacirunge, srednju konzolum to bih obavezno gledao da vratim originalnu...
Dakle, Sale, ako nije tajna, za koliko jura je Juniorka promenila vlasnika, i pretpostavljam da si malo pregledao auto, pa kako ti se chini?
Dakle, Sale, ako nije tajna, za koliko jura je Juniorka promenila vlasnika, i pretpostavljam da si malo pregledao auto, pa kako ti se chini?

- Trenta Tre
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”