Ovde nema pravila i vlada prava kaubojštinalouderick napisao:ja sam mislio da je OMV ok (pod uslovom da jeste bio los benzin).... do sad sam uvek sipao na istoj OMV pumpi i prvi put mi se sad ovo desilo.... bolji je LUKOIL i NIS?

Jednom sam sipao na NIS-u i završio na dijagnostici obzirom da je iz auspuha dopirao grozan smrad, a majstor me nakon dijagnostike pitao da li ja to hoću da vozim na benzin ili na vodu!!!? Kad je baš žešća mešavina vode i benzina ume da smrdi na trula jaja (ne bih verovao da nisam doživeo)! A jednom sam na putu ka moru sipao toliko loše gorivo da sam barem prepolovio svojih 155 KS i imao probleme da pristignem Zastave po ravnom! Pevao sam kada sam spalio taj rezervoar. Od tada gledam da sipam isključivo na OMV kao i jednoj pouzdanoj (za sada) privatnoj pumpi, ali ni ovdašnji OMV nije ono što je u svetu! Imali su i oni svojih epizoda, bolje da ne pričam...
Naravoučenije.... nema ga!! Nema ni pametnog saveta. Jedino rešenje će biti totalno otvaranje tržišta i prava konkurencija, a do tada neka nam je svevišnji u pomoći. Automobili trpe i kvare se a nemamo se kome žaliti. Još je situacija sa benzincima i relativno podnošljiva, ali kad naiđu dizelaši poslednje generacije na ovdašnje mešavine........