filter goriva
- mare
- Garaža: Alfa Romeo 147
Ne mogu nukako da skinem cep od rezervoara gde je pumpa...kad otkacim dzek sto ide na pumpu.ima 4 kontakta....na 2 kontakta uvek ima 11,50v i kad dam kontakt i kad ne dam kontak i kad verglam....gde se nalazi relej?sutra ga teram kod majstora,...pa ako uspem ja nesto do sutra da uradim...
- spinto veloce
Relej za pumpu ti je ispred baterije , za proveru pumpe se koristi specijalan manometar koji se namesta na creva u haubi , u tom kompletu idu i racve ,a to nije bas naivan posao. Moras da znas koji pritisak daje ispravna pumpa, zaboravio sam ali ako te zanima mogu da pogledam?
AR 156ts 2001
- mare
upalio....problem je bio "code imobilazer" ali mi nije izbacio na bordu....kad sam krenuo na gurku da upalim onda mi izbaci na bord kljuc....i tek onda je upalio....dok je stajao,dam kontakt i na bordu sve ok nikakve greske...cim sam pokrenuo tockove izbacio mi code kljuc....
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Meni majstor kad je ugrađivao alarm bio malo grublji pa razlabavio kablić od imobilizatora tako da sam se susreo sa problematikom, mada je uvek indikator svetleo na komandnoj tabli. Taj kablić hoće da isklizne i ako se volan puno cima i često pomera iz jednog položaja. Lako se ustanovi šta je jer kada se kod ključ ne isključi tada pumpa uopšte ne zuji i sumnja logično pada na druge stvari. Dobro je što nije pumpa riknula jer je ovo sigurno bezbolnije, mada treba ustanoviti zbog čega se imobilajzer uzjogunio...mare napisao:upalio....problem je bio "code imobilazer" ali mi nije izbacio na bordu....kad sam krenuo na gurku da upalim onda mi izbaci na bord kljuc....i tek onda je upalio....dok je stajao,dam kontakt i na bordu sve ok nikakve greske...cim sam pokrenuo tockove izbacio mi code kljuc....
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- mare
Auto sam odneo ko elektricara...posto mi jeneki lik stavljao cd-player,pa izgleda nije dobro povezao.kad je auto upaljen ili dam kontakt i ugasim cd-player komandna tabla se skroz ugasi,kao da sam iskljucio kontakt....sad cemo da vidimo da li je do toga
- mare
Senzor polozaja radilice....to je bio problem....cisto da znate.ako neko bude imao slican problem (ne daj boze
)

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”