Preporuka za cipelice!
- duxi-kg
- Garaža: Alfa GT 1.9 JTD-m 180ks : Alfa 145 QV 155ks
- giska
- Garaža: Alfa Romeo 33 Boxer 16v. QV
Alfa Romeo 146.1.4 T.S. - Lokacija: Novi Sad
Svake sezone menjam gume i po mom iskustvu Michelin najbolje leži na putu!U Michelinu kažu da sa njihovim gumama može čak i do 30% brže da se uđe u krivinu nego sa većinom ostalih...što sam i ja testirao i to mogu i da potvrdim!
Ako nekog zanima drugar ima dve odlične Michelin gume od prošle godine
205/50/16 šara je oko 5.-5,5mm.i traži 100e.ili zamenu za 205/55/16
Ako nekog zanima drugar ima dve odlične Michelin gume od prošle godine
205/50/16 šara je oko 5.-5,5mm.i traži 100e.ili zamenu za 205/55/16
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Promenili smo cipelice (4 kom), stavili smo Goodyear EFFICIENTGRIP, hteo sam Goodyear EXCELLENCE, ali nisu imali na lageru.
Guma je vrlo tiha, kod "jachih" skretanja nema pistanja.
Guma je vrlo tiha, kod "jachih" skretanja nema pistanja.
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- mirdza
- Garaža: Giulia Veloce
Mondeo EB - Lokacija: Katowice
Na Abarthu imam P-Zero Nero i vise su nego odlicne (suho, mokro, nivo buke). Jedino im je cijena malo nezgodna...
Na Mercu vozim Fulda Carat Exelero i za te pare je tesko naci bolju gumu - pogotovo za veliko i tesko auto.
Na Mercu vozim Fulda Carat Exelero i za te pare je tesko naci bolju gumu - pogotovo za veliko i tesko auto.
R4T
- lux
- Garaža: 147 1.6 TS 77kw
Evo i ja da se pohvalim sa novom obucom.Pre desetak dana u AP Sportovoj prodavnici sam uzeo sve 4 TOYO PROXES 4 195 50 15 u V brinskom indeksu SAMO za 17600 din.Dali su mi popust od 15% za kes.To sam uzeo preko mog majstora sto mi odrzava auto.I mogu vam reci da je guma exstra.Super je meka i udobna i savrseno prijanja za asfalt.
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
bas jeftino.
zanimljiva sara, kombinovana...
nek te u zdravlju sluze mnogo km!
zanimljiva sara, kombinovana...
nek te u zdravlju sluze mnogo km!
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
@lux
Sara je predobra, mene su GY izasle 20k, dobra cena za ti dimenziju,
Fabricka dimenzija za 156 guma je nestandardna pa je skuplja ?!
Meni je 16" na akciji bila jeftinija od 15".
Sara je predobra, mene su GY izasle 20k, dobra cena za ti dimenziju,
Fabricka dimenzija za 156 guma je nestandardna pa je skuplja ?!
Meni je 16" na akciji bila jeftinija od 15".
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- ToNcA
- Garaža: Alfa 147 2.0TS, Renault Megane 1.5dci
Molim bez burnih reakcija ali me zivo interesuje jedna stvar - jel zna neko nesto o gumi Tigar Syneris? Trenutno sam u fazi kupovine letnje obuce pa ako guma vredi - sto da ne ali nikako ne bih pravio kompromis zbog nesto nize cene. Druga opcija su mi mnogo zvucnja i nesto skuplja imena tipa Dunlop... Kod Syneris-a me prvenstveno interesuje kako se ponasa u voznji - trajnost gume mi nije previse bitna (ne prelazim toliko mnogo, dve sezone ce sigurno izgurati a mozda i tri).
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Syneris je ispod nivoa automobila koje imas. To je low budget guma. Bolje gledaj Hitris ako si vec kod Tigra.
Acqua-Olio-Benzina
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Zasto je onda syneris u istoj dimenziji podobro skuplji od hitrisa? Na kraju krajeva, ovaj potonji se izradjuje i u vecim dimenzijama i u visem brzinskom indeksu. Zar to nisu odlike gume vise klase?
...i da, sta je sa ovom Tigar Prima? Zna li ko sta o njoj?
...i da, sta je sa ovom Tigar Prima? Zna li ko sta o njoj?
- starac vujadin
Pomesao sam sa Sigurom
...piiiip im se u slicna imena, a ja izlapeo starac. 
Acqua-Olio-Benzina
- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
Syneris je po dezenu šare preslikana Prima, ali mi se čini da ga za razliku od Prime ima i u većim brzinskim indexima
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Prima kazu da se lose pokazala.Cak se vise i ne proizvodi.Za syneris kazu da je bolja,ali je ima tek od 16"

- ToNcA
Pa meni i treba 16". Mada nekako me najvise vuce onaj Verdestein by Giugaro (starac rece da dobro drzi, ne zanima me mnogo koliko je bucna jer se TS poprilicno dere u petoj preko 120 a bitno mi je da dobro ddrzi kada se potera po krivinama).
Ovaj Syneris bih uzeo vise iz znatizelje ali me je strah da ne ispadne skupa znatizelja... O Siguri i Hitrisu ni ne razmisljam - ja ipak volim da vozim auto...
Mada za sada su mi u igri Verdestein i Dunlop SP Sport (u mojoj dimenziji je nesto preko 8000). Sada Dunlop verujem da je i malo bolja guma po performansama ali bi onaj Sportrac 3 tako legao na Alfu... Znam da ce mi neko reci da sam kicos ali sta da radim kad je Alfa uz sve sto jeste + i lepa
.
Video sam ovu gumu po jako interesantnoj ceni BF GOODRICH 205/55 R16 G-GRIP GO 91W samo ne znam sta je to uopste a nekako mi Goodrich ne uliva poverenje - ako ne placam Michelin onda bih bar "domace" - kada je iz iste kuce... A i cena je ispod Tigra - to mi je tek sumnjivo...
Jel ima jos neka preporuka u dimenziji 205 55 16 (samo da nije neko "izuvanje" tipa jer ipak mi budzet bas nije neogranicen)?
Starce, pomagaj
!
Ovaj Syneris bih uzeo vise iz znatizelje ali me je strah da ne ispadne skupa znatizelja... O Siguri i Hitrisu ni ne razmisljam - ja ipak volim da vozim auto...
Mada za sada su mi u igri Verdestein i Dunlop SP Sport (u mojoj dimenziji je nesto preko 8000). Sada Dunlop verujem da je i malo bolja guma po performansama ali bi onaj Sportrac 3 tako legao na Alfu... Znam da ce mi neko reci da sam kicos ali sta da radim kad je Alfa uz sve sto jeste + i lepa
Video sam ovu gumu po jako interesantnoj ceni BF GOODRICH 205/55 R16 G-GRIP GO 91W samo ne znam sta je to uopste a nekako mi Goodrich ne uliva poverenje - ako ne placam Michelin onda bih bar "domace" - kada je iz iste kuce... A i cena je ispod Tigra - to mi je tek sumnjivo...
Jel ima jos neka preporuka u dimenziji 205 55 16 (samo da nije neko "izuvanje" tipa jer ipak mi budzet bas nije neogranicen)?
Starce, pomagaj
- kovalski
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
Vectra C CDTI 16V
Ja bih uzeo Vredestein (deluju avangardno
) bez razmišljanja, ako je cena prihvatljiva.
Čudno mi da ti Goodrich ne uliva poverenje, uvek bih uzeo Goodrich, Barum, Kleber... pre nego Tigar.
GY Excellent ili Dunlop je isto tako mislim dobra kupovina.
Sad nešto gledam cene na internet prodaji guma i u toj dimenziji cene su šarene, al mislim da neka cena do 8-8.500 nije izuvanje
Čudno mi da ti Goodrich ne uliva poverenje, uvek bih uzeo Goodrich, Barum, Kleber... pre nego Tigar.
GY Excellent ili Dunlop je isto tako mislim dobra kupovina.
Sad nešto gledam cene na internet prodaji guma i u toj dimenziji cene su šarene, al mislim da neka cena do 8-8.500 nije izuvanje
- kovalski
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
Vectra C CDTI 16V
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Licno nisam toliki skeptik prema BF Goodrichu. Cak sta vise, prije bi uzeo njih nego dobar dio ostalih...
...na kraju krajeva, cim su u WRCu, valjda to govori nesto
...na kraju krajeva, cim su u WRCu, valjda to govori nesto
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Ja mislim da su Kumho odlicne i nisu skupe.Imaju i lepe sare.Evo jedne ku31

ps.a svidjaju mi se mnogo i fulda carat exelero.One su od 16" pa navise

ps.a svidjaju mi se mnogo i fulda carat exelero.One su od 16" pa navise

- starac vujadin
Uzmi slobodno Vredestein Sportrac 3. Odlicne su gume, da se ne ponavljam. U svojoj klasi najbolja ili medju najboljima po svim testovima.
Acqua-Olio-Benzina
- ToNcA
Hvala drugari, u svakom slucaju javljam sta sam kupio.
Sto se tice Fulde i Kumha - vidim da su na testovima ok ali ipak u tom cenovnom rangu bih pre uzeo Verdestein ili Dunlop - razlika u ceni nije dovoljna ni za postenu veceru za dvoje...
A sto se tice izgleda gume - ipak gume ne kupujem prvenstveno po izgledu mada mogu da kazm da Verdestein izgleda fenomenalno (kao i vecina guma sa takvom sarom).
Sto se tice Fulde i Kumha - vidim da su na testovima ok ali ipak u tom cenovnom rangu bih pre uzeo Verdestein ili Dunlop - razlika u ceni nije dovoljna ni za postenu veceru za dvoje...
A sto se tice izgleda gume - ipak gume ne kupujem prvenstveno po izgledu mada mogu da kazm da Verdestein izgleda fenomenalno (kao i vecina guma sa takvom sarom).
- mad-max
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTD
Alfa Romeo 147 Selespeed - Lokacija: Beograd
Moje iskustvo sa Kumho ku31 je katastrofalno !!! 15.000 km i bacio sam ih!!!
Na 156 odavno Toyo T1-R sve cetiri i odusevljen ponasanjem !!! Od pre nedelju dana i na 147 prednje 205/55 T1-R zadnje od ranije T1-S malo sire 225/50 i

Na 156 odavno Toyo T1-R sve cetiri i odusevljen ponasanjem !!! Od pre nedelju dana i na 147 prednje 205/55 T1-R zadnje od ranije T1-S malo sire 225/50 i
Ubrzanje od 0-100 km/h zavisi od guzve u saobracaju...
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
- levca5
- Garaža: 147 120 TS
Evo i malo mojih taze iskustava sa novim gumama. Pre dva dana sam kupio FULDU CARAT PROGRESO 196/60/15 88H za moju 147-icu i mogu vam reci da sam se poprilicno razocarao. Grad u kome zivim je ima dosta losih puteva i dosta kocke, a ovo je guma iskljucivo za dobar asfalt. Naime,poprilicno je bucna i strahovito tvrda tako da se svaki udarac na najmanju neravninu itekako oseca. Na prosloj 156-ici, a i na Astri sam imao Tigar HITRIS i po onome sto sam video ipada da je HITRIS bre GUMETINA za ovu Fuldu koja se na ovim ADAC-ovim testovima dosta dobro kotira. Pa dobro sta je tu je, moram se navici na nju.
POZZ
POZZ
- alaza
- Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98. - Lokacija: Pecinci
Michelin
najbolja guma.
najbolja guma.
Tija bakcili, svi gi ja potepam,znaš kako? Prvo si progutam jednu kocku šeker,pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zaćoravim, pa kad si ne znaju kude će,tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
- spinto veloce
goodrich moze da bude jeftiniji od Tigrovih samo ako im je prosao rok, a tigrove ne kupuj u tigrovim prodavnicama jer su tamo naj skupjle. Fora je da Tigar trgovine nemaju nikakve veze sa Tigar Tyres osim sto se nalaze i jjedni i drugi u Pirotu. Ako hoces mekse gume trazi samo sa dva platna a ne sa tri, a to obicno znaci stariji dezeni. Sara je sminka ,smesa i konstrukcija je bitna!
AR 156ts 2001