Alfisti - anketa!!!!
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Jeste Gocy stradale je stvarno nesto posebno.Ali da je skupa jeste.
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
-
ma
- Drug Član
...možda bi neko hteo da ga menja po sistemu staro za novo...ti njemu 8C on tebi stradale... 

- acasmc@146
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6TS '97
ili da mu ponudi AR 166 uz doplatu?

Ma bre mi smo dali otkaz i Enzo Ferrariju!
- Gocy
sjajna ideja. Izlazim sa tom ponudom pa kud puklo!
166 + 200 000 evrica iz ankete, pa nek ide zivot. Nadam se da se niko nece ljutiti sto sam malo probio limit.
Re: Alfisti - anketa!!!!

166 + 200 000 evrica iz ankete, pa nek ide zivot. Nadam se da se niko nece ljutiti sto sam malo probio limit.
Anything's possible.
Keep thinking ! ! !
Keep thinking ! ! !
- acasmc@146
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6TS '97
Gocy napisao:sjajna ideja. Izlazim sa tom ponudom pa kud puklo!

Ma bre mi smo dali otkaz i Enzo Ferrariju!
- sz13shumi
- Garaža: Alfa Romeo 155 1.8 TWIN SPARK 16v SUPER CARCAT BLACK
Alfa Romeo 156 2.0 JTS 16v SW Selespeed - Lokacija: Jagodina
Dobra anketa tek je sad videh za te pare na ovu moju 155-cu odvezo bi je u autodeltu pa ceo sklop i elektroniku od 159-ke i motor v6 od 4.2 naravno njihov i pogon na svim tockovima kao i novu 159 gta karavan isto sa nasviranim motorom i ako ostane nesto 2 lokalceta i nekoliko garaza to jes ceo garazni prostor u nekoj zgradi u izgradnji tako jeftinije dodje, pa i neki stariji model kasnije ako ispadne polako uvezes u garazu i polako sredjivanje, tako da od ova dva lokalceta imam za gorivo i registraciju i najvaznije uzivanciju.

- Zeljko155
- Garaža: 156 JTD
Delta Integrale 16v
Alfa 155 Q4
Alfetta GTV 3.0 V6
Alfa 33 16v
Alfa 164 Q4
Alfa Sprint
Ferrari F40 (ima da probijem buzdet,nesmem dalje
)

Alfa 155 Q4
Alfetta GTV 3.0 V6
Alfa 33 16v
Alfa 164 Q4
Alfa Sprint
Ferrari F40 (ima da probijem buzdet,nesmem dalje

- dagy
1. Stan sa velikom garazom, parkingom i terasom, da odmaram oci gledajuci ih.
2. Alfa 147 3.2 V6 24V GTA
3. Alfa 159 Sportwagon 3.2 JTS 24V Q4 Q-Tronic
4. Alfa 33 1.7 16V
Ostatak na zivot i sitnice...
2. Alfa 147 3.2 V6 24V GTA
3. Alfa 159 Sportwagon 3.2 JTS 24V Q4 Q-Tronic
4. Alfa 33 1.7 16V
Ostatak na zivot i sitnice...
- Bogdan156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
Hmm, jednu 159 2.4 JTDm TI, GSX-R 1000, a ostalo ulaganje u buducnost, neki stan ili sl.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
200000 bi orocio, a mesecna kamata bi mi bila dovoljna da mogu da rentiram bilo koji besan auto na par dana. I tako bi ih menjao...
Acqua-Olio-Benzina
- Mique
Ali znao sam da ces ovako nesto napisati !!!starac vujadin napisao:200000 bi orocio, a mesecna kamata bi mi bila dovoljna da mogu da rentiram bilo koji besan auto na par dana. I tako bi ih menjao...

- Zeljko155
- Garaža: 156 JTD
U pravu je covek
Ali ja bi da gledam svako jutro u garazi jednu Integrale.. Uzivancija...

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Interesantna anketa
Hajde čisto polemike radi bez bankarskih vratolomija i mudrih opcija ulaganja u budućnost da se izjasnim - 8C ili nešto drugo:
Dakle, definitivino ne 8C! Mislim, plače mi se kad vidim i čujem to savršenstvo na točkovima i znam da veće sreće za mene ne bi bilo, ali hipotetički kako taj automobil voziti po ovim našim gudurama!? Da li se neko skoro vozio starim putem BG-NS sa akcentom na deonicu između Petrovaradina i Inđije?? Jednostavno ne bi imao srca da tako nešto činim najlepšem i najpoželjnijem automobilu svih vremena
Pride, teško bi se sa 200k takav auto mogao kupiti napolju, a registrovati ovde uz sve plaćene dažbine. Da ne pominjemo dalje održavanje kao i činjenicu da tu nema mesta za troje!
Rešenje se zove 5 Alfi za sve prilike i članove familije:
1. Mi.To 1.4 Tb za kratke deonice i gradske potrebe zbog kompaktnosti. Ovde ostavljam prostor da se predomislim i umesto njega stavim Giuliettu kada osvane na tržištu,
2. 159 1.8 Tbi u totalnom fullu za duže relacije, odlaske na more i slično. Porodičan automobil,
3. Brera Autodelta J5 3.2 Comnpressore, onaj napucani model sa Rotrexovim kompresorom i cirka 350 KS! Zapravo, ovo bi trebalo biti zadovoljstvo koje bi nadomestilo glad za 8C za osetno manje novca, a dovoljno vatre u sebi,
4. Sadašnja 156-ica 2.0 TS koja bi pretrpela blage dorade i podmlađivanje sa solidnim budžetom za ulaganje, emocija radi, a i za klinca koji bi se za koju godinu trenirao pre svega na njoj,
5. Nešto iz slavne tradicije firme iz 60-ih ili 70-ih, čisto da krasi garažu i da se s vremena na vreme izveze na skupove oldtimera. Sada ovako na brzinu zaista ne mogu da se odlučim šta bi to bilo, a u situaciji "šta bi bilo kad bi bilo" malo bih podrobnije razmišljao o tome
Eto, mislim da bi čak preostalo sredstava da se skocka pristojna garaža, u dvorište instalira cisterna bezolovnog, kao i da se pomenuta Brera malo protegne po nemačkim autobahnovima i neizbežnom Nurburgringu...
Eh,.... pusti snovi! Nego da ja konačno kompletiram budžet za nove gume za postojeću 156-icu, što je prva glavobolja za surovu realnost
Hajde čisto polemike radi bez bankarskih vratolomija i mudrih opcija ulaganja u budućnost da se izjasnim - 8C ili nešto drugo:
Dakle, definitivino ne 8C! Mislim, plače mi se kad vidim i čujem to savršenstvo na točkovima i znam da veće sreće za mene ne bi bilo, ali hipotetički kako taj automobil voziti po ovim našim gudurama!? Da li se neko skoro vozio starim putem BG-NS sa akcentom na deonicu između Petrovaradina i Inđije?? Jednostavno ne bi imao srca da tako nešto činim najlepšem i najpoželjnijem automobilu svih vremena

Rešenje se zove 5 Alfi za sve prilike i članove familije:
1. Mi.To 1.4 Tb za kratke deonice i gradske potrebe zbog kompaktnosti. Ovde ostavljam prostor da se predomislim i umesto njega stavim Giuliettu kada osvane na tržištu,
2. 159 1.8 Tbi u totalnom fullu za duže relacije, odlaske na more i slično. Porodičan automobil,
3. Brera Autodelta J5 3.2 Comnpressore, onaj napucani model sa Rotrexovim kompresorom i cirka 350 KS! Zapravo, ovo bi trebalo biti zadovoljstvo koje bi nadomestilo glad za 8C za osetno manje novca, a dovoljno vatre u sebi,
4. Sadašnja 156-ica 2.0 TS koja bi pretrpela blage dorade i podmlađivanje sa solidnim budžetom za ulaganje, emocija radi, a i za klinca koji bi se za koju godinu trenirao pre svega na njoj,
5. Nešto iz slavne tradicije firme iz 60-ih ili 70-ih, čisto da krasi garažu i da se s vremena na vreme izveze na skupove oldtimera. Sada ovako na brzinu zaista ne mogu da se odlučim šta bi to bilo, a u situaciji "šta bi bilo kad bi bilo" malo bih podrobnije razmišljao o tome

Eto, mislim da bi čak preostalo sredstava da se skocka pristojna garaža, u dvorište instalira cisterna bezolovnog, kao i da se pomenuta Brera malo protegne po nemačkim autobahnovima i neizbežnom Nurburgringu...
Eh,.... pusti snovi! Nego da ja konačno kompletiram budžet za nove gume za postojeću 156-icu, što je prva glavobolja za surovu realnost

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
CCC vi bi sve odjednom, nekazu dzaba "sve sto je brzo to je i kuso".
Kupis lepo 3 stana, izdajes ih, podignes kredit za dobru 159-ku i auto se isplacuje preko stanova. posle 7 godina ostanu ti i stanovi i auto, posle prodas taj i kupis 159 reistaling. I tako sve u krug
Kupis lepo 3 stana, izdajes ih, podignes kredit za dobru 159-ku i auto se isplacuje preko stanova. posle 7 godina ostanu ti i stanovi i auto, posle prodas taj i kupis 159 reistaling. I tako sve u krug
Lepota je u ocima posmatraca.
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
posto sam ja covek od zanata,meni su novci za trosenje i ulaganje u masine i opremu
plac i visoku ogradu
halu za parkiranje skromnih unikata
razne masine za razne stvari (cns,secenje plazmom,sve vrste varenja,dizalicu...)
i tu sa tim napravio repliku 8c,75 coupe,75 sportwagon... da se becarim po selu,sta ljudi znaju dal je pravi,bitno da lici i ima glas
plac i visoku ogradu
halu za parkiranje skromnih unikata
razne masine za razne stvari (cns,secenje plazmom,sve vrste varenja,dizalicu...)
i tu sa tim napravio repliku 8c,75 coupe,75 sportwagon... da se becarim po selu,sta ljudi znaju dal je pravi,bitno da lici i ima glas
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Mique
A Alfu 6 ne uzeo ???

ljube-kugla napisao:i tu sa tim napravio repliku 8c,75 coupe,75 sportwagon... da se becarim po selu,sta ljudi znaju dal je pravi,bitno da lici i ima glas

- Gruja
- Mique
Ovo poslednje nisam bas najbolje razumeoGruja napisao:Ne bih, limuzinu vec imam!![]()
A ti teraj taj patata-carro!![]()
![]()

- Gruja
Ma zahebavam se bre
krompir wagen, pa satro na italijanskom...
Aj nek bude neko od zelenih dobar pa da procisti ovaj nas "nered"...

- ctrl alt del
- Garaža: AR 146 1.4TS
Ako je tih 200k samo za auto - i podrazumeva se da već imam garažu - prevrnuo bih pola Evrope da nađem jednu lepu SZ, makar i bez mogućnosti da je registrujem ovde. Sledeće bih uvezao Sitroen GS u najboljem mogućem stanju (to već može da se registruje kao oldtajmer) i pala bi još jedna Brera za svaki dan.
P.S. podrazumeva se da bih zadržao svoju 146.
P.S. podrazumeva se da bih zadržao svoju 146.
IDEMO U RAT DA SE BIJETE.
NEKI ĆETE DA POGINETE.
A NEKI ĆEMO I DA SE VRATIMO.
NEKI ĆETE DA POGINETE.
A NEKI ĆEMO I DA SE VRATIMO.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
I ja sam shvatio da je 200 hiljada iskljucivo za auto, a ne za ulaganja razne vrste...Naravno da imam 200000 potrosio bih na vikend sa Cecom, na sta bih drugo najpre potrosio?
Acqua-Olio-Benzina
Ja bih ulozo 5000 do 7000 hiljada da od skoljke napravim tacno ono sto sam zamislio, za jos toliko bih kupio zeni mini cooper-a za rodjendan i za ostatak para bih kupio stan s' garazu (ili kucu), ostavio nesto u steku (tipa 20000), jos jedan stan za izdavanje i za ostatak (valjda bi ostalo bar 1000) bih castio sve koje poznajem i popio pola kafane!!! 

- Nikola
- Garaža: AR 156 1.9 JTD
Meni je jedan covek kod koga sam radio, pricao kako je prosle godine imao ispred sebe(na gomili) 300 000eur. Kupio covek 2-3 stana, malo bolji auto i ostatak ulozio u biznis. Inace je porodican tip coveka, tako da ga neke auto-moto egzibicije ne interesuju, inace vozi Z10. Kaze da mu toliko novac na gomili uopste nije promenio poglede na zivot!
- Mique
Gruja napisao:Ma zahebavam se brekrompir wagen, pa satro na italijanskom...
![]()