Skup u Zr, predlozi, ideje, zelje cestitke pozdravi... :)
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Re: Skup u Zr, predlozi, ideje, zelje cestitke pozdravi... :)
A gde ce biti skup jos nista zvanicno nije objavljeno.
spominje se odmaraliste sumice.

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- AlfistaNS
- Garaža: Alfa Romeo
Zasto se tako malo ljudi prijavilo dosad?
Znam da ima jos vremena,ali prijave idu dosta sporo,jeste da je relativno skoro bio skup u BG-u,ali u Zr je odlicna lokacija za skup,bilo bi dobro da se okupimo u sto vecem broju...
Znam da ima jos vremena,ali prijave idu dosta sporo,jeste da je relativno skoro bio skup u BG-u,ali u Zr je odlicna lokacija za skup,bilo bi dobro da se okupimo u sto vecem broju...
Cuore Sportivo
-
ZE
- Drug Član
Mislim da je malo rano počelo...znam dosta ljudi koji se nisu prijavili..a dolazeAlfistaNS napisao:Zasto se tako malo ljudi prijavilo dosad?

- igorkrnic
- Drug Član
- Garaža: 2019 Stelvio Veloce 2.0AT 280ks
2020 Jeep Renegade 1.3AT 150ks
---------Ex---------
2020 Stelvio Quadrifoglio 510ks
2014 Giulietta 2.0D TCT 174ks - Lokacija: Kikinda
Ja imam neko iskustvo dosada iz neke druge oblasti da neki ljudi iz BG-a prosto ne zele da napuste BG 

- Stex
- Garaža: 145 1.8TS
Kad sam prodavao staru 145, lik iz Bga je tražio da mu se doveze auto da pogleda, pa ako mu odgovara... Na pitanje " na čemu je ?" odgovorio je da je on iz Beograda i da valjda ne očekujem da ON dođe
.
Dosta offtopika, jel se zna plan i program?

Dosta offtopika, jel se zna plan i program?
Free Your Mind...And Your Ass Will Follow
- Jurke
- Drug Član
- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
Hahahahahah
Ej Stex, tako ću ja tebi isto kad skupim za tvoju sadašnju
Šalu na stranu, ja ne znam kako bih ja odreagovao da mi dođe tako jedan, u najmanju ruku, nadobudni mazgov?!?!
(Edit)
I ako može kratko objašnjenje kako stići do mesta okupljanja počev od ulaska u Zr iz pravca NS-a?
Ej Stex, tako ću ja tebi isto kad skupim za tvoju sadašnju

Šalu na stranu, ja ne znam kako bih ja odreagovao da mi dođe tako jedan, u najmanju ruku, nadobudni mazgov?!?!
(Edit)
I ako može kratko objašnjenje kako stići do mesta okupljanja počev od ulaska u Zr iz pravca NS-a?
Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Evo ja sam ovde nasao ono sto me zanima pa onda google earth.
http://www.zrenjanin.rs/content.aspx?Ca ... pCatId=124

http://www.zrenjanin.rs/content.aspx?Ca ... pCatId=124
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- igorkrnic
- Drug Član
- Garaža: 2019 Stelvio Veloce 2.0AT 280ks
2020 Jeep Renegade 1.3AT 150ks
---------Ex---------
2020 Stelvio Quadrifoglio 510ks
2014 Giulietta 2.0D TCT 174ks - Lokacija: Kikinda
pa taj rad, mislim u BG imaju sve zivo da je velika vecina ljudi napustala BG samo kad ide na more a za ostala mesta u Srbiji ne smeju da pomisle, cast izuzecima, pi bre
Stex napisao:Kad sam prodavao staru 145, lik iz Bga je tražio da mu se doveze auto da pogleda, pa ako mu odgovara... Na pitanje " na čemu je ?" odgovorio je da je on iz Beograda i da valjda ne očekujem da ON dođe.

- alaza
- Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98. - Lokacija: Pecinci
ISTINA 
Tija bakcili, svi gi ja potepam,znaš kako? Prvo si progutam jednu kocku šeker,pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zaćoravim, pa kad si ne znaju kude će,tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Pfff drugari koji smor ... Ja ne mogu doci na skup , zbog univerzijade,radim
Mnogo mi je krivo a hteo sam da vas obradujem sa jednim Alfinim legendarnim modelom ali polako , bice valjda prilike

Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- AlfistaNS
Posalji je po prijatelju 

Cuore Sportivo
- Jurke
- Drug Član
- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
@Viper
Hvala
Nije komplikovano. Prvo skretanje kod prvog mosta preko reke u levo, i posle još 2 skretanja.
Al valjda će neko odande da nam pojasni iz prve ruke
Hvala

Nije komplikovano. Prvo skretanje kod prvog mosta preko reke u levo, i posle još 2 skretanja.
Al valjda će neko odande da nam pojasni iz prve ruke

Алфа Ромеотик
- srdjan_p
Sacekacemo vas nije problem....Ja sam nesto u guzvi ovih dana pa nikako da se javim, bice uskoro sve sredjeno pa cete biti obavesteni... 

- srdjan_p
Ajde ovako zvanicno da objavim. Lokacija dobijena, program sledi uskoro... Murija kaze nece praviti problem da se provozamo malo po gradu u koloni ali moramo se pridrzavati propisa...Nakon skupa sam spremio jos zabave... 

- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
To majstore. Jos 9 dana pa

FANTAZ'JA
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Konacno i malo zvanicnih informacija, koliko sam ja video nema asfaltni put do motela sumice, ima ulicom 6 maja, ako padne kisa bice veselo.
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- AlfistaNS
Kako nema,koliko se secam,ima asfalta,jedan mali deo je bio sa sljunkom cini mi se,ali uglavnom ga ima
Nego,9 dana do skupa,a nesto ne primecujem da se povecava broj prijava,nece valjda biti jedva 30 Alfi?
Ajmo ljudi,prijavljujte se

Nego,9 dana do skupa,a nesto ne primecujem da se povecava broj prijava,nece valjda biti jedva 30 Alfi?
Ajmo ljudi,prijavljujte se

Cuore Sportivo
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Rekoh ja vec da bojkotuju skup u ZR.
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
-
Sa
- Drug Član
Polako Viper, videcemo na samom skupu koliko ce nas biti pa cemo nakon toga moci da raspravljamo 

- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
Zasto neko mora da se prijavi da bi dosao na skup?
Zar nije bolje da bude 5 prijava na forumu pa da dodje 50 Alfi, nego da bude 100 prijava, a da se onda ni 5 ne pojavi. Istopice se prijave... Deo ce imati obaveze, deo ce izgoreti na Suncu, a deo ce se verovatno istopiti od Sunca ili kise nebitno... Tako je bilo do sada, daj Boze da sada bude drugacije!
Zasto o bojkotu pricaju uvek oni koji su i sami pre toga bojkotovali skup?!?Viper napisao:Rekoh ja vec da bojkotuju skup u ZR.
Zar nije bolje da bude 5 prijava na forumu pa da dodje 50 Alfi, nego da bude 100 prijava, a da se onda ni 5 ne pojavi. Istopice se prijave... Deo ce imati obaveze, deo ce izgoreti na Suncu, a deo ce se verovatno istopiti od Sunca ili kise nebitno... Tako je bilo do sada, daj Boze da sada bude drugacije!

- Blade
- Drug Član
- Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3 - Lokacija: Zemun
Ma bice ljudi a bice i alfi evo ja ne napisa drugara sa 147
nego evo ja o5 ocemo zajedno iz BG-a ili ko kad stigne ja imam kolonu od 2 alfe iz Zemuna i Teomas rece da ce se pridruziti to je 3

nego evo ja o5 ocemo zajedno iz BG-a ili ko kad stigne ja imam kolonu od 2 alfe iz Zemuna i Teomas rece da ce se pridruziti to je 3

Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent 4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. treca serija 33 1.7 16v
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent 4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. treca serija 33 1.7 16v
-
ZE
- Drug Član
hajde da probamo da se organizujemo..recimo kod Metro-a na Zrenjanicu..samo još da preciziramo vreme 

- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Ti cuti, znas dobro razlog zbog koga ja nisam bio u BG, zar treba i ovde ponovo da napisem da sam imao i imam jos uvek porodicnih problema i zbog toga je dolazak i u ZR pod znakom pitanja.
Ali ovaj put cu gledati da dodjem po svaku cenu.
dexxxter napisao:Zasto o bojkotu pricaju uvek oni koji su i sami pre toga bojkotovali skup?!?Viper napisao:Rekoh ja vec da bojkotuju skup u ZR.
Ti cuti, znas dobro razlog zbog koga ja nisam bio u BG, zar treba i ovde ponovo da napisem da sam imao i imam jos uvek porodicnih problema i zbog toga je dolazak i u ZR pod znakom pitanja.
Ali ovaj put cu gledati da dodjem po svaku cenu.
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
@Viper: Pricam o onome sto se desava vec par godina pred skupove. Imenuj onoga ko namerno bojkotuje skup u ZR, ako znas nekog takvog. Razlozi za nedolazak se razlikuju, ali nema potrebe za pravdanjem niti bilo kakvim prozivkama. Ja se prvi nikad necu prijaviti za skup posle onoga sto je bilo sa prijavama za Kragujevac. Spisak nikad duzi, a tamo... Nigde nikoga. (I pored extra dobrog pecenja!!!) Ako dolazim na skup, zasto bi morao da se prijavljujem?
Vidimo se u ZR, ako dodjes!
Bilo price o tome sinoc. Dobio si neopravdani! Sledece nedelje nema opravdanja!ZEPELINBG napisao:hajde da probamo da se organizujemo..recimo kod Metro-a na Zrenjanicu..samo još da preciziramo vreme
@Viper: Pricam o onome sto se desava vec par godina pred skupove. Imenuj onoga ko namerno bojkotuje skup u ZR, ako znas nekog takvog. Razlozi za nedolazak se razlikuju, ali nema potrebe za pravdanjem niti bilo kakvim prozivkama. Ja se prvi nikad necu prijaviti za skup posle onoga sto je bilo sa prijavama za Kragujevac. Spisak nikad duzi, a tamo... Nigde nikoga. (I pored extra dobrog pecenja!!!) Ako dolazim na skup, zasto bi morao da se prijavljujem?
Vidimo se u ZR, ako dodjes!

- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Nadam se da cemo se videti i da ce doci vise ljudi i Alfi nego sto je prijavljeno.
Moram da upotrebim izraz bojkot da malo poguram ljude da se prijavljuju.
Nisam mislio nista lose samo poneki put treba malo pogurati i upotrebiti malo ostrije reci, vidis i sam kako se zavrsilo organizovanje skupa u NS, tako sto je ukinut ako ovako nastavimo ostace samo skup u BG.
Moram da upotrebim izraz bojkot da malo poguram ljude da se prijavljuju.
Nisam mislio nista lose samo poneki put treba malo pogurati i upotrebiti malo ostrije reci, vidis i sam kako se zavrsilo organizovanje skupa u NS, tako sto je ukinut ako ovako nastavimo ostace samo skup u BG.
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”