Dajte ljudi - opustite se, uzivajte u zivotu i lickajte svoje makine za predstojeci skup jer ce biti sjajno.
Nekada sam pokusavao objasniti "sta je tu specijalno" povodom cele price o Alfi, ali verujte - to je cist gubitak vremena. Umesto toga, napravili smo klub i usmerili energiju na pravu stvar. Covek jednostavno sam po sebi naginje na onu stranu koja mu vise prija i to je to, dalje je bespotrebno "cerati se". Druga stvar, kada smo osnovali ovaj [novi] forum, zamolio sam sve clanove da se ponasaju u skladu sa strascu koju gaje prema Alfama. A ta strast na koju ukazujem nema blage veze sa napusavanjem tudje zene da biste dokazali da je vasa lepsa, bolja i ne znam sta jos...
Osvrt na kvalitet price u onoj temi, gde se javlja neki usamljeni rendzer "Dalmatinac" i pljuje veciti Stradale, je van svakog svesnog poimanja u automobilizmu. Pljunuvsi Stradale znao sam da je to pravi... Dalmatinac?

Poslednja stvar: Zamolio bih osobu koja je linkovala ovu temu na VG da skine isti link jer ovoj temi nije potrebna nikakva reklama, niti neki novi naratori iz te ekipe. Hvala.
Btw, izabrao sam tamnu stranu.