1. BMW Nazca C2
2. Porsche 911
3. Alfa Romeo 8C Competizione
4. Lamborghini Reventon
5. BMW E31 serija 8
6. Aston Martin DB9
7. Alfa Romeo Montreal
8. Alfa Romeo T33 Stradale
9. Citroën DS
10. Alfa Romeo Brera
librai14 napisao:Mislim da se neko igra sa nama po pitanju trenutne liste u glasanju.....(naravno ako je shuffle kod svih isti a verujem da jeste)...
Kako je moguce da auto koji je na dnu liste i u jednom krugu moze max da mu se da 4 glasa toliko odmakne od drugoplasiranog kome ja licno nakucam po 2-3000 glasova dnevno???!!!! Ja jesam fanatik ali mislim da ni ja ne bih bio toliko uporan da pored 100 i nesto vozila kucam nesto bezveze samo da bih svom favoritu dao ta 4 glasa... Za to vreme drugi modeli bi se mnoooogo priblizili prvoplasiranom ili bar ne bi bila tolika razlika... Isti slucaj i sa Montrealom i Stradaleom.. I oni su u dnu liste a opet zaobisli modele poput Skylinea i GT Ra koji su na pocetku i kome je neko dao bar jedan glas!!!!! ili promenite sistem glasanja koji ja mislim da je glup od pocetka zbog mnogo razloga ili nas nemojte vise zezati i menjati listu kako vama odgovara.. Ja je menjam na tezi nacin i znam da Nazci dam oko 1000 glasova vise oko ponoci i vec oko 8-9am ja treba da dam jos toliko da bih prestigao Alfu!!!!!!!! Sad mi recite da li je to realno??????
To je samo dokaz da se još neko uključo u igru, a kome ne odgovara kada se Alfisti snađu uprkos hendikepu zbog poretka!Sasha napisao:Evo ga ovaj sto sto nas izbacuje sa liste![]()
![]()
![]()
I on misli da je teorija zavere u pitanju.
librai14 napisao:Mislim da se neko igra sa nama po pitanju trenutne liste u glasanju.....(naravno ako je shuffle kod svih isti a verujem da jeste)...
Kako je moguce da auto koji je na dnu liste i u jednom krugu moze max da mu se da 4 glasa toliko odmakne od drugoplasiranog kome ja licno nakucam po 2-3000 glasova dnevno???!!!! Ja jesam fanatik ali mislim da ni ja ne bih bio toliko uporan da pored 100 i nesto vozila kucam nesto bezveze samo da bih svom favoritu dao ta 4 glasa... Za to vreme drugi modeli bi se mnoooogo priblizili prvoplasiranom ili bar ne bi bila tolika razlika... Isti slucaj i sa Montrealom i Stradaleom.. I oni su u dnu liste a opet zaobisli modele poput Skylinea i GT Ra koji su na pocetku i kome je neko dao bar jedan glas!!!!! ili promenite sistem glasanja koji ja mislim da je glup od pocetka zbog mnogo razloga ili nas nemojte vise zezati i menjati listu kako vama odgovara.. Ja je menjam na tezi nacin i znam da Nazci dam oko 1000 glasova vise oko ponoci i vec oko 8-9am ja treba da dam jos toliko da bih prestigao Alfu!!!!!!!! Sad mi recite da li je to realno??????
Nema veze, urednik sajta (BMW fan) je ionako rekao da "neki Alfa Fanatik od svega napravi apsurd", čime je indirektno potvrdio da su rezultati lažirani i da su ljubitelji Alfa Romea valjda neki posetioci drugog reda kojima je zabranjeno da imaju svoj ukus i svoje favorite! Dakle, bez sekiracije, a neka svako radi u skladu sa svojim stilom i savešću...starac vujadin napisao:BMW Nazca se nije ni proizvodio...
Tek je moja priča tužna, ali neću ostati dužan uredniku sajta!!!Sasha napisao:Dzaba druze, znam celu redakciju neke licno, a neke iz price tako da...mrka kapa
Nemoj prijatelju trošiti vreme, šta god sada da radiš oni će tokom radnog vremena veštački nakucati glasove kome hoće. To je sada jasno i potvrđeno, rezultati se lažiraju, a ako to neko zna onda sam to ja. Urednik sajta je na svom forumu javno izjavio da neki Alfa Manijak dovodi stvari do apsurda i lično se potrudio da ne bude onako kako u realnosti zaista jeste. Nemojte više imati posla sa njima, ne isplati se...sErGiO napisao:Ajde ljudi ne posustajte, neka svako od nas po jednom izvrti ceo krug i bice Alfe opet tamo gde im je i mesto
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”