a sto bi ti BG zar nisi iz Nisa?

nisam,trenutno radim u Nisu...jedan deo porodice mi je u BG-u...uskoro idem i jaOMP napisao:pa verujem kad budu bile nove table da ce svi alfisti da traze nesto shodno svom modelu ili bar nesto na temu alfa romeo![]()
a sto bi ti BG zar nisi iz Nisa?
miQzma napisao:Nemojte nikom da kazete.Ja cu
BG 145 AR
bice konkurencije,stoga molim za tajnost.
ghmmmhmhmhmhmhmmhhhmmmmmB@ne J napisao:
Inace,kad budu bile uvedene nove tablice,nemoj neko da mi je maznuo BG-145-AR
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Vec sam ih dogovorio.B@ne J napisao:miQzma napisao:Nemojte nikom da kazete.Ja cu
BG 145 AR
bice konkurencije,stoga molim za tajnost.ghmmmhmhmhmhmhmmhhhmmmmmB@ne J napisao:
Inace,kad budu bile uvedene nove tablice,nemoj neko da mi je maznuo BG-145-AR
Ja sam prvi mastao o tome![]()
![]()
![]()
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!