TUGA!
- Serapion
- Garaža: 156 JTD
Majoras, kao što već reče Tihomirce šta ti mi svi još možemo reći, a da ti još više ne dignemo pritisak. Čitam ove postove i zaista mi je najiskrenije žao kako tvog ćaleta i tebe, tako i lepe Alfe. Svi te mi vrlo dobro razumemo, ali prvenstveno čuvaj zdravlje i hladnu glavu. Tvoja Alfica će siguran sam, biti isto tako lepa kao i pre. Svaka podrška. 
- Majoras V6
- Garaža: @ Fiat Stilo (2005) van 1.9JTD 115ks @ Mercedes W210 E230 Kompresor @ VW Polo 1.4 16v
Hvala vam ljudi stvarno,picim polako i opusteno sve ce na svoje da dodje!
Lepotica je u servisu,krenulo je DETALJNO pregledavanje. Bio kod majstora kaze pukla viljuska i spona,ja reko ok menjaj kompletan prednji trap,obe strane. Samo vidis njegovu facu
Ceo trap???? Ja reko da ceo NOV trap zato sto necu da se oseti ni u jednom momentu da je udarena. Kaze deo branika fali,je opet nov ceo sa maglenkama,krilo novo,farovi nova oba a stari zadrzi (ne zelim da se razlikuju). Krace receno sve sto vidis da je zagrebano NOVO ne moras da me pitas nista! Inace sad je ttoottallee sredjujem,servis veliki,dobija 18" felne,zatamnjena stakla,xenon...Sad ce da se preporodi... 
Lepotica je u servisu,krenulo je DETALJNO pregledavanje. Bio kod majstora kaze pukla viljuska i spona,ja reko ok menjaj kompletan prednji trap,obe strane. Samo vidis njegovu facu

Alfa RULLS !!!
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
- Stefan Zailac
- Garaža: Nešto strano i privremeno...
- Majoras V6
- Garaža: @ Fiat Stilo (2005) van 1.9JTD 115ks @ Mercedes W210 E230 Kompresor @ VW Polo 1.4 16v
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- Majoras V6
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
UFFF ala je lepa bog te mazo!
Moram da te pitam nesto!
Da li si je spustao ili je to fabricka visina? Mnogo mi se svidja kako je smekerski spustena
jer meni se ne svidja moja visina napred.
Mozda TS i V6 imaju drugacije visine.Cini mi se kao da je neko nesto cackao oko toga, mada koliko znam nije sigurno jer nisu u nju ulozili ni dinara pet godina!
Evo slike pa vidi i sam da li je napred ok? Na ovom mestu je blaga nizbrdica!!

Pozdrav

Moram da te pitam nesto!
Da li si je spustao ili je to fabricka visina? Mnogo mi se svidja kako je smekerski spustena

Mozda TS i V6 imaju drugacije visine.Cini mi se kao da je neko nesto cackao oko toga, mada koliko znam nije sigurno jer nisu u nju ulozili ni dinara pet godina!

Evo slike pa vidi i sam da li je napred ok? Na ovom mestu je blaga nizbrdica!!

Pozdrav

- Majoras V6
- Majoras V6
Inace da vam saopstim razvoj dogadjaja,stavljen nov trap (majko mila kad sam video cenu zamalo sto se ne osvestih,srecom setih se da ja ne placam
) ,far 47.000din,branik 83.000din,krilo 15-tak hiljada,maglenka oko 100E,+ ono od ranije sto je udareno pozadi,+ gume,+ veliki servis (SVE), sad treba sa nekim od vas da vidim za alu felne 5x108 da li neko ima,podkrilo..? Ostalo farbanje krila,stavljanje guma,felna,zatamnjivanje stakala,servis i auto je NOV!
Pa sledeci put nek razmislja dal mu je pametno da se petlja sa Alfom, i samnom... xexe

Pa sledeci put nek razmislja dal mu je pametno da se petlja sa Alfom, i samnom... xexe

Alfa RULLS !!!
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
A vidim ja da ce biti kao nova, za felne pogledaj ovaj oglas.
http://www.pikec-tuning.com/diskusije/v ... 65&t=11214
http://www.pikec-tuning.com/diskusije/v ... 65&t=11214
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Tihomirce
- Majoras V6
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Nadam se uskoro i sa novim felnama GTA.

mada nisu ni ove lose.

mada nisu ni ove lose.

Poslednja izmena od Viper u Pon Apr 20, 2009 7:18 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Majoras V6
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
- Majoras V6
Sve je zavrseno osim montiranja felni (sutra), tamnjenje stakala,xenona,i 20tak litara BMB-a,za Baaaaaaavtrrrrrrrrrrrrrrrr....ludiranje prvih par sati...necu izbijati iz nje
...Danas sam je upalio posle skoro mesec dana a cuka samo sto ne izbije,sacekao sam 15tak min da se dobro ugreje...Kad sam cuo zvuk aaaaaaaaaaaa poludeo sam skroz...

Alfa RULLS !!!
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Oces da mi dodjemo malo da te bijemo
gde su slike radova da vidimo kako je odradjena i koje felne montiras.

Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Tihomirce
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd