Na otvorenom trosi 8l, a po gradu 15l plina
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Kao sto rece @gaston,nisam ni ja dovoljno strucan za konkretan odgovor,no i dalje mislim da nije od bitnog uticaja na potrosnju mesto mixera na usisu.Opet,k'o sto Gaston rece,stim da mixer nije u gepeku
.
@minesa,koji je tvoj auto inace?
Btw,meni isto mixer stoji odmah iza filtera vazduha a pre .protokomera..Takodje,proverio sam da je to redovno mesto za postavljanje mixera na tipu motora kakav je kod mene
(1.8 TS 8v).

@minesa,koji je tvoj auto inace?
Btw,meni isto mixer stoji odmah iza filtera vazduha a pre .protokomera..Takodje,proverio sam da je to redovno mesto za postavljanje mixera na tipu motora kakav je kod mene

- sasa km
- Garaža: AR 155 1.7 TS 8V /94
mesac je ugradjen izmedju filtera za vazduh i protokomera a isparivac se nalazi ispod kucista filtera uzduzno na osi vozila, cevi su oko 1.00-1.20 m od isparivaca do mesaca - otprilike - potrosnja ide otvoreno put 40 L-400 km a gradska voznja 40 L-350 km racunam od tankiranja do tankiranja
alfa 1.7 TS 8V
ako stuca na male obrtaje mozda je hladan start nije se ugrajalo dovoljno ili prljavstina u sistemu
mesac je ugradjen izmedju filtera za vazduh i protokomera a isparivac se nalazi ispod kucista filtera uzduzno na osi vozila, cevi su oko 1.00-1.20 m od isparivaca do mesaca - otprilike - potrosnja ide otvoreno put 40 L-400 km a gradska voznja 40 L-350 km racunam od tankiranja do tankiranja
alfa 1.7 TS 8V
ako stuca na male obrtaje mozda je hladan start nije se ugrajalo dovoljno ili prljavstina u sistemu
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
.
Isparivac je iza protokomera,~30 stepeni od uzduzne ose.Duzina creva 40-50cm do mixera(rekoh gde je
).Potrosnja,putna od nepunih 9L/100km pa navise(zavisno od uslova i brzine) a grad oko 13 L/100km
.
Auto iz .garage.
.

Isparivac je iza protokomera,~30 stepeni od uzduzne ose.Duzina creva 40-50cm do mixera(rekoh gde je

Auto iz .garage.

- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
Po mom NESTRUCNOM misljenju , pozicija mesaca odnosno mesto na kom je postavljen
moze samo da utice na rad motora kada se prebacuje sa benzina na plin,
tj. da malo zamrsi dok nestigne plin u cilindar , ispravite me ako gresim.
moze samo da utice na rad motora kada se prebacuje sa benzina na plin,
tj. da malo zamrsi dok nestigne plin u cilindar , ispravite me ako gresim.

-
Go
- Drug Član
Po tvom NESTRUCNOM misljenju si u pravu , ako nije sekvenc ( pa i on ) malo stucne , ja zato prebacujem sto stisnem na momenat kvacilo i dignem na 2 k , , na sekvencu na 156 ne mogu da uticem jer on sam odluci kada ce da prebaci , ali mislim da kod vakumskog bolje i ravnomernije dodje do pravljenja smese ako je put od mesaca do ulaznih kanala duzi , pogotovo sto je prvi cilindar na pola puta od naj udaljenijih , mislim da ne bi skodilo ni da se naprave 4 kom i stave izmedju usisne grane i uvodne cevi u svaki cil posebno , ali ko bi se sa tim zezao a ne vidim sta bi dobio , slicno kao kod 4 karbona , ili jedan na sredinu ili 4 komada na svaki ulaz posebno .Naj cesce vidjeno kod boxera .
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Shaljivo ali relativno tacno
.
Gradska potrosnja je vrlo diskutabilna za svaki auto,gorivo i vozaca.Od slucaja do slucaja
.
Kakva ti je putna potrosnja ??
To je merodavnije.
Moze da bude al' i ne mora da znaciminesa napisao:1.7 IE 8v ... trosi 15 po gradu ... Jel to o.k...

Shaljivo ali relativno tacno

Gradska potrosnja je vrlo diskutabilna za svaki auto,gorivo i vozaca.Od slucaja do slucaja

Kakva ti je putna potrosnja ??
To je merodavnije.