Veseli doživljaji sa alfama!

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 14, 2008 1:25 pm

Ovo treba doziveti

dekideki napisao: turira tip volvoa za zuljnom facom ko Ilija Cvorovic moskvica, turiram i ja. otvara se semafor i lik naglo pusta kvacilo, krece u rikverc i odvaljuje prednji deo kola iza sebe. ja krecem laganeze, nikad sporije... zamislite njima face kad su shvatili da se savrseni izlazak pretvorio u nocnu moru...

Doteram Alfu (156) kuci, pozovem zenu da sidje i vidi je uzivo,
kad ce ona .nije valjda da cu sad morati da ustajem da neko sedne pozadi.
a slicno su reagovali i na poslu.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 14, 2008 1:30 pm

evo i ja da ispricam jedan dozivljaj :) pre dve godine uzeo ja od druga SAABA 9000 aero,zezao se po gradu ovo ono hehehe...kad ono nedelja tuning styling klasika bilo svake nedelje,u gradu naletim na likove sa Hondama zujalicama klasicnim.Turiraju oni turiraju,u tom trenutku staje pored mene isto SAAB 9000 covek malo stariji kaze sine ajde molim te da ih oduuvamo lol(covek ima preko 5 banki).Ja kao ajde krenemo od Slavije do trga heheheh odosmo mi,,,ovih nigde nesto pokusali ali se smorili skroz ,pretvori se trka u dva SAABA u tome trenutku izlazimo na Brankov most kad on ja vidim neko mi blicka ja kao sta je sad ajde bre pali,pored mene prolece crveni VR6(Golf3),ajojjjj naravno nisam izdrzao i popeglamo se nas troje do Jugoslavije!Naravno ja kkonjina prvi svi pustili lepo gas,mene zaustavlja policajac i kaze gospodine prekoracili ste brzinu a i promasili ste skup TUNING STYLING lol!!!Pusti me covek kao ja ne znam da je kod CK okupljanje i on mi sve lepo objasni kako ja da dodjem do tamo,ko da nisam odavde :))))
ah da nije dozivljaj sa Alfom ali bice ih nadam se uskoro sorry..
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 14, 2008 1:33 pm

[quote="vanda"]Ali i opasna u slu
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 14, 2008 7:06 pm

Pa znam i ja, nisam debil...
Ali, zamisli sitruaciju kada su voza
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 14, 2008 7:33 pm

Zezamo se ja i burazer i on predlo
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Apr 16, 2008 10:19 pm

Pazi sad!
Natovarim alfasud robom (motorno ulje, antifriz i ostala autokozmetika) i krenem put Negotina.Na izlazku iz D.Milanovca obi
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 21, 2008 12:27 pm

Pre dva dana izlazim sa parkinga na ulicu koja je u tom delu prava dobrih 200-300 m. Iza mene stize zajapureni golf sa skoro 30 m udaljenosti i pocinje da blica, kao izlazim mu u traku, smetam. Pocinje onako skoro iz punog zaleta (kocio je malo) da me obilazi ali na njegovu nesrecu ja sam do tad vec stigao da prebacim u drugu i stisnem do patosa. Obrtaji skacu na 3000, 4000 (vozimo paralelno), 5000 (odoh ja) i tako ga lepo oderem drugom do naredne raskrsnice.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

lepo lepo

Uto Apr 22, 2008 2:53 pm

Super su prichice....ali.....

VEXONE-PEXONE...tvoja je najjacha u univerzumu!!!!!

Svaka chast!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 29, 2008 12:40 am

ovo se odigralo pre 2 godine.
polozio sam voznju u sredu ujutro i vec do 14h sam imao vozacku u dzepu. sav srecan trcim kuci da trazim caletu alfu(koju on sad od mene trazi :)).. kazem mu idem ja do devojke necu dugo..njemu sve nekako tesko da mi da..premislja se pola sata i na kraju kaze ''pa jbg kad si polozio moras da vozis..kako drugacije iskustvo da steknes''... ja sednem u alfu u nadi da ce sve biti ok

1. ja stignem ziv i zdrav do devojke uz konstantnu skripu guma(vozio sam juga pre toga..ovo mi je bilo ko formulu da vozim)..blejimo mi na parkingu...slusamo muziku...
kad je doslo vreme da krenem kuci...jbg nece...prazan akumulator (oduzilo se to slusanje muzike)
posleduzeg vremenja guranja kola upalim ga ja nekako.

2.krenem najzad ka kucii dok sam izlazio sa parkinga polomim retrovizor...psujem u sebi..ubice me cale...ma nema veze smislicu ja vec neku pricu...

3.blizu kuce krenuo sam da ubacim u brzinu kad ono nista...menjac skroz labav...odsrafila se palica...kuku lele da nisam ja to uradio (za to stvarno nisam bio kriv kako se kasnije saznalo...
izguram ja auto na parking odem peske kuci..
budim caleta u 3 ujutru i kazem mu NE IDES TI NA POSAO KOLIMA
on me samo pogleda i kaze E ZNAO SAM .....
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 29, 2008 8:49 am

Alfa u drugoj na 2500-3000rpm (odatle krece kao blesava)....iza nervozni fencer sa BMW Z4 2.0i sa nekim airbrush vatrama sve nesto lijevo desno gleda da pretekne...i pravina ~400-500m, krene on i posto je prvi krenuo izadje ispred...ah kad krenu Alfa da guzva asfalt iznad 3-3.5K..do blizu semafora je bio iza za duzinu auta...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 29, 2008 9:01 am

nevezana prica sa Alfom, ali vezana za ovo NE IDES TI NA POSAO KOLIMA

bio led i ja se u jednoj raskrsnici zabodem u parkiranu ficu
desni migavac, malo krilo i malo ulubim vrata

dolazim kuci, bled kao krpa, budim matore i kazem da sam cuknuo auto, spreman da dobijem zasluzen prekor

matori, koji je ostao sa glavom na jastuku ( nije se ni okrenuo prema meni ) promrmlja: .jesi li ti dobro.?
ja rekoh jesam
pici mali onda na spavanje

ja nisam mogao da verujem da mi ni rec nije rekao

ujutru njih dvoje krecu na posao, a cale koji nije ni pogledao desnu stranu
samo je seo za volan i odvezao se na posao

tek smo taj dan malo popricali, gde sam mu ja objasnio da sam isao bukvalno 30 na sat, ali da je ispod snega bio led i da me poneo preko nosa
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 29, 2008 10:03 am

Ja nemam nikakav poseban dozivljaj sa Alfom.. :|
Ali svaki put kad sednem u nju to je uvek veseo dozivljaj :D
Posebno kad idem do ns. Onda me niko ne obidje osim ako ne poshtujem ogranichenja kod mesta gde znam da moze biti murije :twisted:
Neki dan sam se po
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 29, 2008 10:51 am

gane 33 napisao:Ovo treba doziveti

dekideki napisao: turira tip volvoa za zuljnom facom ko Ilija Cvorovic moskvica, turiram i ja. otvara se semafor i lik naglo pusta kvacilo, krece u rikverc i odvaljuje prednji deo kola iza sebe. ja krecem laganeze, nikad sporije... zamislite njima face kad su shvatili da se savrseni izlazak pretvorio u nocnu moru...

Doteram Alfu (156) kuci, pozovem zenu da sidje i vidi je uzivo,
kad ce ona .nije valjda da cu sad morati da ustajem da neko sedne pozadi.
a slicno su reagovali i na poslu.
A meni je keva rekla;Pa dobro sine,sto s dvoja vrata.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 29, 2008 12:27 pm

A to je standardno....pola ljudi ne moze da nadje kvaku...Ja s drugom, kisa pljusti, ja ga cekam da udje i gledam sta radi vise, kad ce on do prednjih vrata .A kako da udjem u ovo ?. :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 29, 2008 12:53 pm

a to za kvaku je klasika. Kad god treba da povezem vise od dvoje, nastane guzva kod zadnjih vrata.
Svi gledaju na sve strane. Malo ambiciozniji (da ne kazem .pametniji.) krenu ka suvozackim vratima pa pocnu da mi isteruju suvozaca napolje, da preklope naslon sedista suvozaca da dodju do zadnje klupe.
E to me posebno iznervira.
Sta ti bre meni imas da diras suvozaca (zenskog posebno :) )
To sto si glup pa ne znas, to je tvoj problem.
Onda obavezno sledi dranje: .momci! nagradna igra! ko provali kako se otvara, moze da udje. ostali cekajte taxi.
Uh da vidis kako onda pale vijuge i cas posla skapiraju.
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Uto Apr 29, 2008 1:52 pm

Nista mi ne govorite za vrata ja kad sam je prvu oterao do firme gde radim da vide auto pola njih nije moglo da skapira kako se otvaraju zadnja vrata. hahahaha
Kum od moje zene ladno provalio kad su ga pitali kako se otvaraju zadnja vrata, da se otvaraju iznutra. hahahaha
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 29, 2008 8:44 pm

Negde 1991-ve (ako se ne varam) oni
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 29, 2008 11:30 pm

Ljudi kada vide Alfu imaju nevi
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Apr 30, 2008 9:29 am

Nije ba
Korisnikov avatar
andrix
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 10:22 am

Golema snaga, mala svetla.

Sre Maj 07, 2008 8:37 am

Da dam i ja jedan mali doprinos ovoj temi.

Nekako u vreme kada smo moja lep
AndRix
Korisnikov avatar
Damjan156
Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter

Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 11:04 pm

Sre Maj 07, 2008 9:08 am

Super su nam dozivljaji!!!

A evo i ja da dodam neki.Naime nebrojeno puta mi se desilo da ljudi misle da mi je auto POTPUNO NOV!!! :shock: a kada im kazem da je 99-to god. ne mogu da veruju :confused: :confused: :confused:

Pa mislim sta reci onda za gotovo BEZVREMENSKU i NEPROLAZNU lepotu nasih automobila.
Korisnikov avatar
Flavio
Uprava ARCS
Uprava ARCS
Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:03 pm

Ned Maj 11, 2008 10:52 pm

Nisam jos imao nekih dozivljaja slicnih vashima ... tokom prvih 2-3 meseca,poshto nisam imao znak na gepeku,'ladno me 10-15 ljudi pitalo .A koja marka ti je ovaj auto?..Vide .155. pa tako izvale . :idea: a jel to Pezo mozda?. :mad: !
U medjuvremenu sam ih prosvetlio :lool: .Sad vecina misli da sam malo lud al' dobro znaju da vozim Alfu :cool .
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Maj 11, 2008 11:05 pm

Prodaje momak 156 GTA....zove ga jedan poznanik...Prodavac govori .Ima ti svu opremu od VR6 brate....
:lool: :lool:
srdjan_p
Garaža: Alfa Romeo
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 8:15 pm

Pon Maj 12, 2008 8:17 pm

Damjan156 napisao:Super su nam dozivljaji!!!

A evo i ja da dodam neki.Naime nebrojeno puta mi se desilo da ljudi misle da mi je auto POTPUNO NOV!!! :shock: a kada im kazem da je 99-to god. ne mogu da veruju :confused: :confused: :confused:

Pa mislim sta reci onda za gotovo BEZVREMENSKU i NEPROLAZNU lepotu nasih automobila.
To se i meni desava redovno, komsija jel to novo? A kad im kazem da ima 10 godina ne veruju...Tako je bilo i sa 145icom a tek sa ovom mi ne veruju...A kad cuju Alfa Romeo ko da sam rekao maserati ili tako nesto, a svi misle da to kosta ne znam ni ja koliko a ono 4 soma evra...Ko im je kriv kad ne vide dalje od golfa...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Maj 12, 2008 8:43 pm

Sad, da l' je ovo ba

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”