Andrej Kulundzic u Alfi!
-
Go
- Drug Član
andrej je dete nemacke auto industrije i nije mi jasno kako to da vozi alfu a ne BMW, ali upravo zbog toga se u potpunosti slazem sa andrix-om... ali verujem ja da ce on korektno voziti, ako nista onda zbog sebe, mada mi stvrano nije jasno zasto se vraca u sport kad ga je onako teatralno napustio..
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Necu ponavljati ono shto je izbrisano, ali poenta je da ce NEKO ko ZNA da vozi voziti BASH 156-cu koju je GIOVANADI vozio u zlatnim vremenima kada je bio shampion... O chemu vi prichate? Da li vam se svidja kako Andrej izgleda, kako vodi Top Speed, chiji je ko brat? Pa shta je bre ovo .Kurir., .Skandal.? Onda domacine brishi ceo ovaj thread koji sam ja i otvorio i ajd' zdravo... Neko ce bre da dovuche ovde ono shto pretpostavljam vecini nas predstavlja neku vrstu ikone, a Vi odma trazite teoriju zavere... O moj Boze...

-
ki
- Drug Član
U Delti se stvari vezane za Alfu menjaju, a ovo je jedan od prvih koraka. Proshle godine smo imali skup zajedno sa 159-tkom i Spiderom, te i ljudima iz Delte. Ne znam zashto im tada niste isprichali shta vas tishti, nego se ovde istresate? Da je neko najavio da cete gledati 156 ST na stazi, crkli biste od srece, pa makar je vozio i prezidente (kakva lamela?!)... 
Iskreno pre trke, obucicu se u crveno, kupicu vazdushnu sirenu, ispeglacu zastavu kluba i Alfe, poveshcu sa sobom sigurno josh minimum tri choveka direkt na stazu (znaju ko su). Uzhivacu gledajuci 156-icu kako prashi i pozdravljacu je svaki put, a vi cete i dalje piskarati po forumu . . .
Posle trke cu otici u .zmajevo gnezdo. i lagano, sa prisecanjem na bolesni zvuk Cuore Sportivo-a, pakovati mog monstruma.

Iskreno pre trke, obucicu se u crveno, kupicu vazdushnu sirenu, ispeglacu zastavu kluba i Alfe, poveshcu sa sobom sigurno josh minimum tri choveka direkt na stazu (znaju ko su). Uzhivacu gledajuci 156-icu kako prashi i pozdravljacu je svaki put, a vi cete i dalje piskarati po forumu . . .
Posle trke cu otici u .zmajevo gnezdo. i lagano, sa prisecanjem na bolesni zvuk Cuore Sportivo-a, pakovati mog monstruma.

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
-
Go
- Drug Član
Re: Andrej Kulundzic u Alfi!
Racunaj na bar jos jednog u ovom drustvu (naravno ako ima mesta)killaz napisao: Iskreno pre trke, obucicu se u crveno, kupicu vazdushnu sirenu, ispeglacu zastavu kluba i Alfe, poveshcu sa sobom sigurno josh minimum tri choveka direkt na stazu (znaju ko su). Uzhivacu gledajuci 156-icu kako prashi i pozdravljacu je svaki put...

- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Naravno! Bitno je da je to Alfa!!! Svi cemo navijati za nju...mislim valjda...ja tako navijam i u formuli 1. Za ferari!Ni za Kimija ni filipea...nego za ferari.Volim da ga vidim kako prasi mercedesa,bmw,reno...E tako ce biti i na trkama kod nas...idem sa ciljem da navijam za alfu!A ne za andreja...Trebalo je postaviti temu Alfa 156 se vraca u st...mislim da bi onda svi skakali od srece...ko sisa Andreja...On samo neka da sve od sebe i neka nas ne obruka...A mislim da nece.Ipak su to trke....svako bi zeleo da pobedi....
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Ja sam cuo da je EKO YU (Hellenic petroleum) trebalo da kupi Audi za Andreja i Paju...
Acqua-Olio-Benzina
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Naravno da je odushevljen autom... Ako je to zaista Giovanardi-jeva 156-ca, mislim da zaista niko nemoze da mu prismrdi od ovih sa koca i konopca skupljenih automobila u nashem ST... Morao bi bash jezivo da vozi i da totalno sj*be setup da bi konkurncija bila jacha... A poshto je Andrej (na stranu stvari koje nemaju veze sa voznjom) izuzetno kompetativan, mislim da cemo imati razloga za zadovoljstvo...

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- starac vujadin
A Ceca kupuje dva Schnitzer WTCC BMW E90 i dolazi Jorg Muller i Zanardi da voze. Videce Andrej sta je osveta ostavljene zene...
Acqua-Olio-Benzina
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Ne pricaj na pamet!!!
Ja cu se smejati kada ga Vesnic u .truloj. vektri bude prasio. . .speedfreak968 napisao:Naravno da je odushevljen autom... Ako je to zaista Giovanardi-jeva 156-ca, mislim da zaista niko nemoze da mu prismrdi od ovih sa koca i konopca skupljenih automobila u nashem ST...

Ne pricaj na pamet!!!
Lood-ostarac vujadin napisao: A Ceca kupuje dva Schnitzer WTCC BMW E90 i dolazi Jorg Muller i Zanardi da voze. Videce Andrej sta je osveta ostavljene zene...

-
Go
- Drug Član
u st-u koliko god ima malo auta svi su poprilicno konkurentni...
mikica uopste nije naivan (iako ima prednju vucu koja bezi preko 'nosa'
) najbolji je! 
kastro takodje konkurentan zajedno sa malim milosem asanovicem, mali je neverovatan potencijal, na tatu... :cool
mislim da je dovoljno za borbu...
sa timoticem ne znam sta se dogadja kao ni sa djelmasom koji izgleda nece vise dinar da ulozi u svoj auto...
u celoj prici mi nije najjasniji paja? vozi li i dalje hondu? auto deluje perfektno, na svaki detalj se obraca puno paznje, da li je pitanje vozaca, auta, desnog sedista ili vec ne znam... auto izgleda totalno zdravo ali mislim da se malo vise ocekivalo u proteklim sezonama...
mikica uopste nije naivan (iako ima prednju vucu koja bezi preko 'nosa'

kastro takodje konkurentan zajedno sa malim milosem asanovicem, mali je neverovatan potencijal, na tatu... :cool
mislim da je dovoljno za borbu...

sa timoticem ne znam sta se dogadja kao ni sa djelmasom koji izgleda nece vise dinar da ulozi u svoj auto...

u celoj prici mi nije najjasniji paja? vozi li i dalje hondu? auto deluje perfektno, na svaki detalj se obraca puno paznje, da li je pitanje vozaca, auta, desnog sedista ili vec ne znam... auto izgleda totalno zdravo ali mislim da se malo vise ocekivalo u proteklim sezonama...
- starac vujadin
Honda je prodata. Auto je bio los od samog pocetka, uvek je imao problem s konverzijom menjaca. S ulozenim velikim parama auto je doveden u pristojno stanje, ali Mikica je dosta bolji vozac od Andreja (to su vec kompleksi u pitanju) i matorog ne-vise motivisanog Paje.
Acqua-Olio-Benzina
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Ja sam puno ocekivao od te honde,ali na kraju me je razocarala,kao i sve ostale.A sta je sa one 2 lagune ,sto su valjda dosle iz nekog engleskog sampionata? jbg. zaboravio sam za koga su ,ali hoce li one biti u st ili je i to propalo?
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”