Alfisti and Alfa Romeo clubs, welcome! Please feel free to introduce your club and inform us about your events!
Ostali skupovi kod nas i u inostranstvu.
fino izgleda! SVIDJA MI SE! iz iskustva ti kazem da batalis te senkice, i ovo isto uradis u nekom vektorskom programu, primer: odes da .cut-ujes. i tamo ti onaj cika trazi fajl koji je u vektorima, jer masina ne prepoznaje sliku (photoshop)
Pravimo neke kombinacije razne, cekamo josh neke .skolovane. dizajnere da i oni daju predlog kod nas...
I sivo ce ici u crno, i probacemo bez .sijenki. i te fore... pa i vectorski(valjda)
Najbitnije je da ste se povezali medjusobno i da cete pomoci svim zaljubljenicima da obezbede pravi tretman za svoje mashine. Sve ostalo nek' ide lagano, ali sigurno.
oprosticete mi ako dje pobrkam, ne mogu se snac na ovi forum, to je bruka
dako se priviknem vec.
prvo da pozdravim sve koji pozdravljaju/podrzavaju nas alfiste iz CG.
drugo, pozdravljam ideju o formiranju AR kluba CG, racunajte na mene po tom pitanju; osjecam da ce se na ovom forumu, ako bude potrebno (a bice) naci sva potrebna pomoc.
i naravno, pozdrav za moje (CG) istinske obozavaoce alfi.
Samo da vas obavjestim...Klub se naziva .Oltretutto Alfa Romeo. (iznad/prije svega Alfa Romeo)....Uskoro ce biti otvoren forum, kasnije i sajt..itd..(bicete obavjesteni).Ovo ce 99% biti logo:
Obavjestavamo Vas da .Oltretutto Alfa Romeo. klub pocinje sa radom 01.02.2008. U pocetku ce rad kluba biti skoncentrisan na forum a kasnije ce se oraganizovati ostale aktivnosti, clanstvo u klubu kao i povoljnosti koje ono donosi. Pozivamo sve vlasnike Alfa Romeo automobila kao i ljubitelje istih da nam se pridruze, podjele s nama svoja iskustva i sigurni smo nauce nesto novo i zanimljivo.
i ovo je jos bio prvi put...sledeci put ocekujemo makar jos ovliko alfica...a neki od narednih puta mozemo da vam budemo i domacini...ipak lijepo vrijeme dolazi tako da se na moru moze organizovati nesto naravno necemo ni odbiti vas poziv...
inace kad smo isli na mjesto gdje je bio dogovoren skup isli smo u koloni i na usput smo svratili do jedne stazice gdje se skupljaju svakog vikenda ovi lokalni mangupi sa gti-jevima i sl... eto prodjosmo pored njih cista da vide da nas ima i naravno nismo odoljeli da ne damo malo gasa i da ne vide malo prasine za nama
...organizovacemo nesto na primorju..~Jul...okupimo se u Podgorici i u koloni prema primorju.. Taman oko Sozine ima i mjesta za speeding..ako ne bude guzve