Dare ma ne kontash ti nishta
Cafeteria da Romeo
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Player
- Garaža: Gtv V6 TB
Sh'a je bilo bre, nema me 5 min i eto 500 postova... nemo' da je neki rek'o
A i vi ste mi svi tu kao neki drugari i to... ccccc. Samo brinete o nekoj tamo Alfi, a o presidenteovim .sklonostima. niko ni rechi, a?
Koju rech utehe, ohrabrenja, pa pomozite choveku bre, izvedite ga na pravi put

A sad stvarno ljudi, ko zna neka zauvek cuti
Nije fora, chovek ce se sam javiti kad bude mislio da treba. (evo vam hint- mushko je u pitanju
).
A i vi ste mi svi tu kao neki drugari i to... ccccc. Samo brinete o nekoj tamo Alfi, a o presidenteovim .sklonostima. niko ni rechi, a?
Koju rech utehe, ohrabrenja, pa pomozite choveku bre, izvedite ga na pravi put
A sad stvarno ljudi, ko zna neka zauvek cuti
Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
TO BE LOSING !!!
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Tokyo, .ne peri se.... Peglali su te tamo sto si rekao i .pokrenuo lavinu. :svadjalice:
, pa bi hteo da podelis odgovornost sa drugima...
Player, zasto naglasavas da je musko kupio auto... jer mozda auto u nekoj zenskoj boji...roze, npr???
Inace, ova napetost na forumu je nevidjena...prava drama sa potpunom dramaturgijom... sve su mi se bradavice ukrutile od uzbudjenja... :SHSNE:
Player, zasto naglasavas da je musko kupio auto... jer mozda auto u nekoj zenskoj boji...roze, npr???
Inace, ova napetost na forumu je nevidjena...prava drama sa potpunom dramaturgijom... sve su mi se bradavice ukrutile od uzbudjenja... :SHSNE:
Acqua-Olio-Benzina
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V