Alfisti svaka vam cast. Jos jednom smo pokazali koliko smo jaki, organizovani i koliko su svi ponosni na ono .ja sam Alfista.. 80 Alfi, preko 150 ljudi, Jakovo je tek posebna prica.....Hvala ljudima iz Delte sto su ucestvovali i hvala svima vama koji ste svojim prisustvom uvelicali jos jedan nezaboravan ARCS skup!
Prelep dogadjaj. Dobre lokacije, kako za skup, tako i posle. Sve pohvale za organizaciju i ucesnike. Doslo je dosta novih ljudi, sto nas pretvara u ozbiljnu organizaciju :tank_car:
Promocija Spidera i 159-ke u onakvom ambijentu, bila je u pravom smislu slag na torti.
Ovo je stvarno bila velincastvena manifestacija. Svaka cast svim Alfistima koji napravili sve ovo, kao i organizatorima koji su uradili fenomenalan posao
Sada tek vidim koliko sam propustio sto nisam otisao na rucak .
Svaka chast na ovim slikama, stavicu ih u moju biografiju!
Alfisti, zaista je bilo odlichno! Verujte, bilo bi josh bolje i aktivnije da Beograd ima odredjeni prostor namenjen .slobodnoj vozhnji.... Iskreno, po mom mishljenju ovo je bio jedan od najlepshih skupova, kako zbog ljudi i prijatelja koji su sve ovo ispratili, tako i zbog remek dela koja su bila izlozhena u Clubu S.
@Starac vujadin: Ogromna zahvalnost za organizovanje ekipe sa Studio B, nisam gledao ali chujem pozitivne reakcije sa strane...
1. put sam bio na sektaskom skupu i bilo mi je lepo.... stvarno dobra organizacija, momci svaka vam cast... :cool
utisak mi samo kvari jedna nemila situacija na parkingu kod s kluba, kad sam krenuo kuci, nasao sam pukotinu na soferki, naime neko je lansirao kamen i napravio mi sranje...
Izuzetno !!!
Ljudi,svaka vam cast ! Ovoliko Alfi na jednom mestu !!! Jako mi je drago sto sam bio deo svega ovoga !
Neoprostivo sto sam,silom prilika,ipak,propustio .Klub S. :glupan: skrivanje !
Proud to be an Alfa Romeo member !
p.s.
Nadam se da ce moci nekako da se dodje do snimka StB reportaze ?!?
utisak mi samo kvari jedna nemila situacija na parkingu kod s kluba, kad sam krenuo kuci, nasao sam pukotinu na soferki, naime neko je lansirao kamen i napravio mi sranje...
bilo je odlicno. lepse nije moglo. gomila slicnih i srdacnih ljudi na jednom mestu, traziti vise od toga mislim da je greh.
svaka cast za moje 155-ce, ovaj put ih je bilo taman. zao mi je sto Milovan nije dosao totalno smo na njega zaboravili izgleda (ko ima kontakt, zovite coveka makar u NS), a Miloseva nazalost jos uvek nije za pokazivanje. [size=]svoju mucenicu da i ne pominjem muka mi je vise da vas smaram[/size]
P.S. i dalje mi uvek krivo kad se mimoidjemo sa nekom zalutalom Alfom iz suprotnog pravca, uvek pomislim kako - ne zna sta propusta!
P.S.2. svi koji se kaju za propusteno - imate popravni uskoro! (NS)
***ako nekoga uopste zanima, dovezao sam se kuci. za vikend otvaram motor, drugi put posle 196.000 i onda cu videti stetu. preliminarno: izgoreli mi ventili na prva dva cilindra, na trecem i cetvrtom radi odlicno.