Transaxle Gearbox, Clutch...
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
i ja skidao dva puta a jednom montirao,nije neki veliki problem i sa klocni samo moras da imas male felne bez guma,da mogu da prodju isod branika,lad sve raskacim,oslonim prednji deo na panj a zadnji podizem da odvijem amortizere,onda spustim do neke visine da moze da prodje cev ispod menjaca i osloni se na de dion,e onda otkacinjem menjac sa zadnjeg nosaca i spustam do felni,podvlacim duzu cev izmedju menjaca i de diona i vozam sve zajedno ispod auta i izvlacim napolje,nije poblem malo logike i princip poluge i nista nije tesko ali zato kad treba da se prenese do mesta gde ce se raditi moze da posluzi i (skate board),provereno,jeste prilicno tezak menjac,nema punu 100-ku ali sam ne mogu da ga podignem,jedino jednu pa drugu stranu
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
tako sam ja od promjene ulja napravio komplikaciju, neko se mozda i sjeti. ali gust je zagarantiran.
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
- Nigy
- Garaža: .
Pazi, ja sam kupio TS menjac koji je jos bio na DeDijonu, plus diskovi i kljesta, poluosovine i jednim amortom - i sve to sam izbacio iz karavana i namestao u dvoristu. Dakle, moze sam, al' je mnogo jednostavnije, pogotovu ako prvi put radi, da ga skida, i jos vise vraca, sa nekim. :coolsuperfly tnt napisao:ajde ljudi ne plasite coeka. nije tako teska getriba. ja sam je 2 put skidao sam , ali uspomoc 2 krokodila. a po slikama mi se cini da ju Fris moze i na ruke skinut
skidaj sve skidaj sve!!!!!
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
postoji mogucnost rasturanja na proste cinioce sa garancijom,sa slikama a vozilo dobijes nazad kao kad je charli chaplin popravljao sat,samo je musteriji spakovao u sesir,suvise je bio pokvaren
ko na nas krene iz mesta je naje&o