Slike, utisci itd iz Kragujevca
-
ki
- Drug Član
Ne, stvarno i iskreno: Ja sam odushevljen pre svega odzivom, zatim mediji, hrana... Vrhic (shto bi rekao Dora - gde li je taj neAlfista sada?)
Najveci bedak: OPET NISMO NAPRAVILI GRUPNI FOTO!

Inache najbolji trenutci; izlazak sa rampe kod bubanj potoka i svetsko kidanje nekih dvadesetak Alfica!!! Ja ih jurim da ih usporim a oni kapiraju da hocu da ih preteknem pa kucaju gas za pod...
Kolona od 20+ automobila od NBG do KG-a sa dva zaustavljanja i rampama za 1:30h min je stvarno cifra. Tako se vozi momci!!!

Ne, stvarno i iskreno: Ja sam odushevljen pre svega odzivom, zatim mediji, hrana... Vrhic (shto bi rekao Dora - gde li je taj neAlfista sada?)
Najveci bedak: OPET NISMO NAPRAVILI GRUPNI FOTO!

Inache najbolji trenutci; izlazak sa rampe kod bubanj potoka i svetsko kidanje nekih dvadesetak Alfica!!! Ja ih jurim da ih usporim a oni kapiraju da hocu da ih preteknem pa kucaju gas za pod...

Kolona od 20+ automobila od NBG do KG-a sa dva zaustavljanja i rampama za 1:30h min je stvarno cifra. Tako se vozi momci!!!

-
Go
- Drug Član
Moci, hvala na lepim recima, prija kada se cuje da vam je bilo lepo, mada toliku hvalu Ivan i ja ipak ne zasluzujemo. Svi iz kluba koji su ucestvovali u organizaciji su dali sve od sebe (posebno hvala ekipi iz Bg-a i Ns-a, bez cije pomoci skup naprosto ne bi izgledao ni priblizno onako dobro kakav je bio), a posebno hvala Aci (alexaalfa), bez cijeg truda i zalaganja tesko da bi uspeli da organizujemo okupljanje na adekvatan nacin i u odgovarajucim uslovima. Pozdrav svima koji su dosli (posebno ekipi sa 75icama koja je kao i uvek bila inspirisana na najbolji nacin), ucinili su da ovo okupljanje bude dogadjaj koga ce se svaki Alfista rado secati.
:cool

-
ki
- Drug Član
[size=18:9e761cda8c]@Tutti Alfisti: Dajte te slike na videlo ili zaboravite na rezanje filma za vas![/size]
Hajde Milose, mozes ti to i bolje... Seti se samo k*njanja novinarima i eto inspiracije!Milos napisao:odlicno! zelim da se zahvalim svima koji su svojim prisustvom uvelicali ovo okupljanje!!! ivane, dejane sjajna priprema i dobrodoslica!

[size=18:9e761cda8c]@Tutti Alfisti: Dajte te slike na videlo ili zaboravite na rezanje filma za vas![/size]

- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
@alexalfa,sorry!K'o sto vec napisah,nisam znao gde bi' pre!Evo malo da se izvadim (opet bad kvalitet,treba .QuickTime. za pregled,1.2MB):
http://rapidshare.de/files/34557586/145___75.3gp.html
Sta jos ... ljudi iz senke obicno zavrse najveci posao a poberu najmanje lovorika.Svakako je bio zapazen i tvoj istup
!
@killaz,mogu i ja u red za rezanje filmica
?
http://rapidshare.de/files/34557586/145___75.3gp.html
Sta jos ... ljudi iz senke obicno zavrse najveci posao a poberu najmanje lovorika.Svakako je bio zapazen i tvoj istup

@killaz,mogu i ja u red za rezanje filmica

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”