Serviseri za nase ljubimice

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Re: Serviseri za nase ljubimice

Sub Apr 18, 2009 12:37 pm

Blade napisao:Zamrla tema pa reko da je malko ozivim .
Da li ko ima telefon od Gorana-Crni To jest de u pregrevici je servis ?
I jedno pitanje ko radi starije alfe ono sto ne mozemo sami ?
Goranov fon je: 063 833 22 33
Pregrevica 153.
Korisnikov avatar
miQzma
Garaža: Alfa Romeo 156
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 5:29 pm

Sub Apr 18, 2009 1:59 pm

Mario16v napisao:Definitivno najbolje iskustvo kod Mishe i Alekse u Mirijevu
Obojili kapiju.Sad je braon.
Raven Club Serbia
Korisnikov avatar
alfarion79
Garaža: 145 1,9 JTD `99
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 5:07 pm

Sub Apr 18, 2009 6:44 pm

kod alekse i mishe pre 3 dana radio veliki servis (kaisevi, spaneri, roleri) zadovoljan sam i cenom i kvalitetom. Laik sam za mehaniku, a aleksa mi je ceo postupak korak po korak objasnjavao. Svidja mi se i to sto mozes da ih gledas dok rade, nisu kao neki ultra-umisljeni majstori koji ne dozvoljavaju da ih posmatras dok rade
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 01, 2009 12:36 pm

Dobro, nemoj odmah takve ljude terati na streljanje. :grin: Ponekad je stvarno teshko raditi kada ti neko zaviruje tamo gde udarash macolom... :rotfl:
Korisnikov avatar
alfarion79
Garaža: 145 1,9 JTD `99
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 5:07 pm

Uto Maj 05, 2009 7:24 am

kilson napisao:Dobro, nemoj odmah takve ljude terati na streljanje. :grin: Ponekad je stvarno teshko raditi kada ti neko zaviruje tamo gde udarash macolom... :rotfl:
xaxaxaxaxa..imas pravo :grin: ima nas svakakvix
Korisnikov avatar
sErGiO
Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 3:11 pm

Sre Maj 06, 2009 2:17 pm

miQzma napisao::clapping: Misha i Aleksa :clapping:
Ne znam kakvi su majstori ali sam se uverio da su jako neozbiljni kao ljudi. Zovem ih u ponedeljak da zakazem servis. Celo prepodne se niko ne javlja na fiksni telefon, konacno se javi lik u jedan popodne i dogovorimo se da dovezem auto u sredu u 14h. Danas (sreda) oko pola 2 prolazim pored servisa i reko ajde da ostavim auto medjutim u servisu nema zive duse, sve zakljucano, nigde nikog. :scratch: Tu mi vec sumljivo ali ajde.
Odem dalje svojim poslom nadajuci se da ce u dogovoreno vreme biti nekoga. Vracam se u 14:03 i opet zaticem istu situaciju, nema nigde nikog. :banghead: Zovem na mobilni telefon i niko mi se ne javlja. Evo sad je 15:15 i jos mi se niko od njih nije javio iako imaju 2 propustena poziva od mene. Auto je naravno otisao kod Ninica na servis jer sam kod njega odmah uspeo da zakazem i da ostavim auto. Kod Mise i Alekse moj auto nece da se servisira :hello: Mozda su oni dobri majstori ali ako ja moram da ih jurim nedelju dana da bi im ostavio pare onda cu bolje da ostavljam te pare nekom drugom, Ninic jeste skuplji ali i ima daleko profesionalniji odnos sa musterijama :cool:
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Sre Maj 06, 2009 2:24 pm

@sErGiO

Mnogu su ih hvalili pa su se verovatno sad malo uobrazili i pokvarili.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Korisnikov avatar
Blade
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Alfa Romeo 75 Karburatori
Alfa Romeo Spider 916
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 2:14 am

Sre Maj 06, 2009 4:53 pm

A mozda su greskom zakazali a zaboravili od silnog posla da je slava a telefon stoji u servisu pa nema ko da vidi propusteni poziv :scratch:
Cisto moje zapazanje :grin:
Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. S2 33 1.7
Druga. S3 33 1.7 P4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. S3 33 1.7 16v
Osma. Alfa Romeo 75 Karburatori
Deveta. Alfa Romeo Spider 916
Korisnikov avatar
sErGiO

Čet Maj 07, 2009 10:25 am

Palo je i meni to na pamet ali:
1) Mene to ne zanima, ako ne mogu da popamte kad im ko dolazi onda nek počnu da zapisuju inače će pogubiti sve mušterije ma koliko da su dobri majstori. Većina malih preduzeća propadne onog trenutka kada obim posla počne da prevazilazi kapacitete i organizacione mogućnosti firme.
2) Đurđevdan nije nikakav praznik, ako je nekom slava onda ima pravo na slobodan dan ali ako je obojci slava onda ne mogu da zatvore servis. Neka se dogovore pa nek svako dobije po jedan dan, jedan petog jedan šestog ili kako god.
3) U prethodnih mesec dana sam najmanje 3 puta svraćao u servis jer sam bio u prolazu pa sam hteo da upoznam ljude koje smo toliko nahvalili na forumu ali nijednom nisam zatekao nikoga u servisu.
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Korisnikov avatar
vule
Garaža: AR 164 TS 2.0 Super
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 10:55 am

Pet Maj 15, 2009 8:06 am

Da kazem moja iskustva sa Ninicem, posto sam tamo odrzavao auto 3 godine. Ninic je bio vrhunski servis, matori je za dijagnostiku verovatno i dan danas najbolji u zemlji, ali su majstori povuci-potegni. Desavalo mi se da prijavim kvar, ostavim auto i da kad dodjem kazu da je sve bilo u redu i da kvara nije bilo :scratch: :confused: ili da su popravili :thumbsup: Nije uopste prijatno kada posle nedelju dana stanes zbog upravo toga sto si im rekao da pogledaju :banghead: Cak dva puta mi se to desavalo - jednom su blokirale kocnice zbog glupavih creva - posledica novi diskovi, drugi put jos gore - umesto lamele, ceo set kvacila. Na kraju sam popricao sa matorim i oprostio se od tog servisa.
Pozdrav,
Vule

Slika
Korisnikov avatar
sErGiO

Pet Maj 15, 2009 8:13 am

Slična iskustva imam i ja ali ne toliko drastična. Kad su mi menjali kablove, svećice i termostat odjednom mi se upalila lampica za pritisak ulja iako ulja ima sasvim dovoljno a prestao je da mi radi merač napona akumulatora koji je do tada savršeno radio. Sledeći put kad sam menjao silen blokove napomenuo sam im da to pogledaju i na kraju su mi rekli da je nešto do table i da mora da se skida tabla, da bi mi pre neki dan prilikom zamene nekih delova odradili i to i sad merač opet radi a ni lampica više ne gori iako sam siguran da nisu skidali tablu :scratch:
Korisnikov avatar
ctrl alt del
Garaža: AR 146 1.4TS
Pridružio se: Pet Dec 12, 2008 12:46 pm

Pet Maj 15, 2009 11:15 am

Prema savetima sa ovog foruma, od početka moje potrage za Alfom, sva vozila za koja sam mislio da ih vredi detaljno pogledati sam terao kod Deše na dijagnostiku i više sam nego zadovoljan njegovim radom. Na kraju (posle četiri meseca potrage) sam uz njegovu pomoć našao i kupio kola koja su i održavana u njegovom servisu.
I dalje održavam auto kod njega - istina za tim retko ima potrebe. Čak i ono što sam znam da uradim (i što sam sam radio dok sam ranije vozio keca, juga...)tipa zamena ulja, filtera, antifriza... prepuštam njemu.
Po forumu se povremeno da pročitati da je skuplji od konkurencije - možda je tačno, nisam proveravao cene kod drugih, ali spreman sam da dam i 10 ili 20% više za ruke ako sam siguran u kvalitet usluge koju dobijam.
Uzgred Dešu doživljavam u prvom redu kao zaljubljenika u Alfe, a ne kao nekog kome je stalo da odere mušteriju. Poslednji put kad sam mu ostavio auto rekao da treba da menjam protokomer pošto je stari počeo da zeza, ali da bi mi odložio trošak (pošto sam tada radio kočnice, dizne i sl.) pozajmio mi je neki svoj polovan pa da se vidimo za mesec dana. Kad sam naknadno došao za sređivanje protokomera ugradio mi je moj stari koji je uspeo da očisti i sredi i nije hteo da naplati. Napominjem da nisam ni pomišljao da štedim na protokomeru i bio je dogovor da mi ugradi novi.
Sve u svemu imam samo reči hvale za njega.
IDEMO U RAT DA SE BIJETE.
NEKI ĆETE DA POGINETE.
A NEKI ĆEMO I DA SE VRATIMO.
Korisnikov avatar
FantomX
Garaža: ex Julija 156 SW JTDm / 159.88whp

ex VW Passat 4motion B5.5 131hp tuned

AR 156 JTD 8v 158.9hp - numero duo :) '04
Pridružio se: Pon Sep 03, 2012 7:11 pm

Pet Mar 31, 2017 11:51 am

Ima li neko lokaciju i kontak Alekse sa Jerkovica?

Zlu ne trebalo? :)
Korisnikov avatar
FantomX
Garaža: ex Julija 156 SW JTDm / 159.88whp

ex VW Passat 4motion B5.5 131hp tuned

AR 156 JTD 8v 158.9hp - numero duo :) '04
Pridružio se: Pon Sep 03, 2012 7:11 pm

Pet Mar 31, 2017 6:05 pm

Neko?

Povratak na “Area Servizio”