Okupljanje
- imandic
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTDM 110kw
- imandic
- Drug Član
-
Go
- Drug Član
Seti me kada sam cekao zeninog brata povodom njegovog prvog dolaska autom u Veliki Grad.............iz pravca Nisa je putovao,a ja ga morao cekati kod Laste........
Kod Interkontinentala je najlakse da se nadjemo,kako je Sasha predlozio.
He he heimandic napisao:Aha, veliki parking iza gazele sa moje strane (jel tako bese naziv mosta)...OK
Seti me kada sam cekao zeninog brata povodom njegovog prvog dolaska autom u Veliki Grad.............iz pravca Nisa je putovao,a ja ga morao cekati kod Laste........

Kod Interkontinentala je najlakse da se nadjemo,kako je Sasha predlozio.
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Sad ozbiljno, u principu mi odgovara kak ose dogovorite al i je posle Nedelje radni dan, ako necuore sportivo napisao:Dora napisao:
Ovoga puta marka auta kojim ce doticni gospodim doci je Italijanske(mada nisam cuo za Fiat,Alfa,Lancia autobus) tako da se nadamo da ce mu put proci u miru,sreci i veselju.
-
Go
- Drug Član
Nisam zaboravio [ ne daj boze ] ,nego ne znam da li cemo stici do toga(kelnerica) posle sladoleda( znas ono kada se jezik smrzne od sladoleda i sav ukruti).....156V6 napisao: a liz...liz si zaboravio ili mislis da nece biti sladoleda u toj kafani mislim hostesica mislim dobrih kelnerica

-
Go
- Drug Član
A da,zivi na brdu,pa izadje na po brda,vine svoj perioskop uvis i njuska......
Kako ovaj Sri namirise meso i cumur sa tolike daljine,upravo se pitam......sri98 napisao:Bolja je subota, definitivno, a u nedelju je i Imola i Batajnica.
Da nije malo rano u 12? Kada ce sav ovaj narod da krene ka BG?

A da,zivi na brdu,pa izadje na po brda,vine svoj perioskop uvis i njuska......

- imandic
- Drug Član
-
ki
- Drug Član
Dakle da rezimiram, meeting ce se odrzhati u Subotu, 23.04.2005 12:00h
Sastanak na parkingu ispred Interkontinentala, zatim krstarenje do kafane na tajnoj lokaciji. Napominjem, svako neka ponese materijal koji se tiche kluba, kako shtampani, tako i pisani... (Ovo se pre svega odnosi na Quadri-a - kartice i Mandu - lap top, naravno ja cu takodje poneti sve sitnice nashtampane do sada). Pripremite se dobro za sastanak, kako bismo bili produktivniji i sve zavrshili na vreme, a posle uzhivali u drugom delu meeting-a.
@ Quadrifoglio: Operi automobil!
Prijavljeni (za sada):
1.Sasha
2.cuore sportivo
3.Alfacrazy
4.156V6
5.Quadrifoglio
6.Nikola
7.Dora (pocasni clan)
8.imandic
9.killaz
10.Gaston
Sastanak na parkingu ispred Interkontinentala, zatim krstarenje do kafane na tajnoj lokaciji. Napominjem, svako neka ponese materijal koji se tiche kluba, kako shtampani, tako i pisani... (Ovo se pre svega odnosi na Quadri-a - kartice i Mandu - lap top, naravno ja cu takodje poneti sve sitnice nashtampane do sada). Pripremite se dobro za sastanak, kako bismo bili produktivniji i sve zavrshili na vreme, a posle uzhivali u drugom delu meeting-a.
@ Quadrifoglio: Operi automobil!

Prijavljeni (za sada):
1.Sasha
2.cuore sportivo
3.Alfacrazy
4.156V6
5.Quadrifoglio
6.Nikola
7.Dora (pocasni clan)
8.imandic
9.killaz
10.Gaston
-
Go
- Drug Član
mada do meetinga, mozda necu sa 146 doci
ja sam isprintao onu crvenu karticu... uradicu par komada pa da vidite kako izgleda pa ako je ok onda idemo mass production
btw mislis da na 230km/h neko uspe da vidi da li je prljav hehehehehe
killaz napisao:
@ Quadrifoglio: Operi automobil!![]()

mada do meetinga, mozda necu sa 146 doci

ja sam isprintao onu crvenu karticu... uradicu par komada pa da vidite kako izgleda pa ako je ok onda idemo mass production

btw mislis da na 230km/h neko uspe da vidi da li je prljav hehehehehe
-
ki
- Drug Član
Mada opet, kad bolje razmislim, bolje da je prljava jer ti onda mogu naplatiti kaznu za prljav auto, a ne za vozhenje 230km/h...
Pa pazi, vide momci u plavom sa onim njihovim durbinom...Quadrifoglio napisao:...btw mislis da na 230km/h neko uspe da vidi da li je prljav hehehehehe

-
Go
- Drug Član
More Vojvodjani, Vi sve nesto da se utrpate u Beograd , da Vas mi gostimo,a ja sad zinuo u http://www.salas84.co.yu/ pa mi sve sline podjose za ovim djakonijama........
Sledeci put pravac salas............da vidimo kako Vi gostite

Sledeci put pravac salas............da vidimo kako Vi gostite

-
Go
- Drug Član
Sto se tice narezivanja:pola kila suvog vrata,oko kilo praske sunke,kilo Novosadske(za psa mi moga),Budjolu ne zaboravi nikako i to oko 2-3 kila...
Zapisao?
btw.narezi i taj CD,ima ovde izelica i to ce da pojedu...
Vidi ovako....156V6 napisao:Momci za sledece okupljanje sam vam spremio kompilaciju isecaka sa Top Gear-a Ferrari,Lambo,Maserati,Alfa best of the best clipovi....e sad zanima me ko se prijavljuje za disk da znam koliko diskova da narezem
Pozdrav ekipi :cool
Sto se tice narezivanja:pola kila suvog vrata,oko kilo praske sunke,kilo Novosadske(za psa mi moga),Budjolu ne zaboravi nikako i to oko 2-3 kila...
Zapisao?
btw.narezi i taj CD,ima ovde izelica i to ce da pojedu...

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”