Moze k***c od njih da se naruciAlfacrazy napisao:Crni i crveni![]()
![]()
U vezi alfa shop-a, pogledajte http://shop.alfisti.net , cini mi se da su cene nesto nize, a ponuda im je slicna.
Quadri, mozda bi i od njih moglo nesto da se naruci?
Alfa shop
-
GostGo
- Drug Član

Ne salju van zemalja EU a riba koja je trebala da mi donese iz svabije od njih retrovizore me je ispalila,imaju exxxtra stvari i cene su relativno visoke ali dzaba
- imandic
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTDM 110kw
Mada, sad razmisljam, sve to (nalepnice, privesci, case, zastave i ostalo) cemo da spicimo za jedan dan, ali i dalje ostaje dosta pitanja u vezi kluba:
- finansiranje
- marketing (privlacenje clanova)
- statut
- sponzori
- nemam pojma sta jos
- ...
- tekstovi za web sajt jer ce nam u pocetku sajt biti najveci marketing
Mozda je bolje da se skoncentrisemo na to?
- finansiranje
- marketing (privlacenje clanova)
- statut
- sponzori
- nemam pojma sta jos
- ...
- tekstovi za web sajt jer ce nam u pocetku sajt biti najveci marketing
Mozda je bolje da se skoncentrisemo na to?
-
GostGo
- Drug Član

Sorry, nisam znao156V6 napisao:Moze k***c od njih da se naruciAlfacrazy napisao:Crni i crveni![]()
![]()
U vezi alfa shop-a, pogledajte http://shop.alfisti.net , cini mi se da su cene nesto nize, a ponuda im je slicna.
Quadri, mozda bi i od njih moglo nesto da se naruci?Ne salju van zemalja EU a riba koja je trebala da mi donese iz svabije od njih retrovizore me je ispalila,imaju exxxtra stvari i cene su relativno visoke ali dzaba
Nista onda, drzimo se japanaca
-
GostGo
- Drug Član

Inache uporedjivao sam cene japanci su otprilike oko 25% skuplji za iste stvari npr nikl retrovizori skoro 30% alu rucna oko 20%skuplja itd itd
ne valja kako god okrenes
Ok je care i ja sam se iznervirao kad su me iskulirali tretiraju nas kao poslednje olose(a pitam se stoAlfacrazy napisao: Sorry, nisam znao![]()
![]()
Nista onda, drzimo se japanaca![]()
Inache uporedjivao sam cene japanci su otprilike oko 25% skuplji za iste stvari npr nikl retrovizori skoro 30% alu rucna oko 20%skuplja itd itd
-
GostGo
- Drug Član

Napravicemo malu ekskurziju, ako imas vremena...da te vodim da vidis jedan od vecih muzeja automobila (ima svega i svacega)....Italijana takodje. da ti dam argument neki.....skoro svi modeli Lamba (ukljucujuci Miuru, LM202....), dosta Ferarija, ma nema cega nema
Minhen-Stuttgart - 240km.....znaci, vidimo se u Aprilu u Svabiji, ako dolazisQuadrifoglio napisao:ja tju mozda ici na neki sajam u shvabiju u aprilu (ali MOZDA)
pa mogu tada da donesem ako su u Minhenu ovi nemci...
)
Napravicemo malu ekskurziju, ako imas vremena...da te vodim da vidis jedan od vecih muzeja automobila (ima svega i svacega)....Italijana takodje. da ti dam argument neki.....skoro svi modeli Lamba (ukljucujuci Miuru, LM202....), dosta Ferarija, ma nema cega nema
-
GostGo
- Drug Član

Mislis da osnivachi trabju da imaju ime i prezime? meni je nekako mnogo smekerskije za nas koji smo zapoceli sve da imamo recimo kartice koje ce biti uradjene u drugoj boji u maloj seriji samo prvih 10 kom i da na njima pise recimo A1 i pored neka zlatna zvezdicq ili nesto na taj fazon moze i broj 0001 ili inicijali samo pored....a posle clanovi normalno sa imenima i u drugoj boji a pocasni clanovi opet u trecoj nijansi sa recimo srebrnom zvezdicom i unique ID-om
Sta ostali misle?
Sta ostali misle?
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”