Sve o svemu
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Re: Sve o svemu

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
preventiva ne može da se izmeri brzo, treba pratiti statistike neko vreme, upoređivati i i unapređivati sistem rada. dok se kod kažnjavanja "rezultat" (namerno pod navodnicima) vidi odmah na kraju smene. toliko i toliko prijava za to i to.
to je stari srpski običaj da se nešto radi od kraja, a ne od početka. ako krenemo od sredine još je i dobro.
to je stari srpski običaj da se nešto radi od kraja, a ne od početka. ako krenemo od sredine još je i dobro.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
http://www.serbiancafe.com/lat/vesti/16 ... golfa.html
Re: Sve o svemu

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
[youtube]wNOyDMzn2bY[/youtube]
Krivo mi je sto nije snimak od pocetka,ali mislim da su bajkeri uprskali stvar..
Krivo mi je sto nije snimak od pocetka,ali mislim da su bajkeri uprskali stvar..
- erdeljan
- BANOVAN
Meni je krivo sto nije snimak do kraja da vidimo kako ga peglaju svi čoporativno!
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Erdeljan, veruj mi da u takvoj situaciji možeš da se nađeš i ti pa ti ne bi bilo prijatno da te peglaju svi čoporativno
Očigledno je da ga je budala isprovocirala još na početku a ni ja ovakvoj grupaciji ne bih stao da me linčuju.

Očigledno je da ga je budala isprovocirala još na početku a ni ja ovakvoj grupaciji ne bih stao da me linčuju.
- erdeljan
- BANOVAN
Kao da ne postoji mobilni telefon da se nazove policija? 

- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
http://bestofnewz.blogspot.com/2013/10/ ... rs-in.html
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- vojaalfa
- Drug Član
Erdeljan, veruj mi da u takvoj situaciji možeš da se nađeš i ti pa ti ne bi bilo prijatno da te peglaju svi čoporativno

- vojaalfa
- Drug Član
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Koliko sam skapirao, jedan od vozaca motora je naglo zakocio ispred Rovera, a ovaj ga je udario jer nije stigao da ukoci. Tada su ostali skocili i poceli da lupaju po autu, a lik se uspanicio i, posto je unutra bio sa zenom i detetom, udario po gasu. Posle krece psihologija rulje.
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
Ma da, zasto uvek bajkere uzimaju sa negativnom akonotacijim. Sad se kao uspanicio i brine za zenu i dete, jadno je da se tako vadi. U krajnjem slucaju je mogao da zove murku i da ostane na auto-putu dok ga ne pokupe, ako je stvarno nevin. Stoji da psihologija mase nije mala stvar i da bi naj.. kao sto jeste ali sam je kriv, a sa druge strane uopste i nije mario za tudj zivot ili tudje dobro, ladno im je u dva navrata oduvao motore. Za moj motor i ja bih mu glavu otkinuo.
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Generalno po mom misljenju je da su bajkeri pomalo i bezobrazni,ne samo na nasim prostorima nego i sire.
Takva je neka psihologija tu prisutna ili nesto drugo ni sam ne mogu da rastumacim,podrzavam neke njihove akcije i to sto su bukvalno kao jedan ali ponekad i preteruju.Cinjenica je u ovom snimku da je ukocio i da ga je Rendz oopalio od pozadi,sto normalno nije razlog da se neko gazi i prebija...
Nerviraju me samo sto njihovi skupovi i manifestacije se pretvaraju u velike pijanke i konzumiranje narkotika i kao takvi sedaju i peglaju do besvesti te njihove motore.
Tad ne razmisljaju o drugima pa onda o sebi i svom zivotu,pa se cita po novinama sta se posle izdesavalo sa smrtnim posledicama.
Takva je neka psihologija tu prisutna ili nesto drugo ni sam ne mogu da rastumacim,podrzavam neke njihove akcije i to sto su bukvalno kao jedan ali ponekad i preteruju.Cinjenica je u ovom snimku da je ukocio i da ga je Rendz oopalio od pozadi,sto normalno nije razlog da se neko gazi i prebija...
Nerviraju me samo sto njihovi skupovi i manifestacije se pretvaraju u velike pijanke i konzumiranje narkotika i kao takvi sedaju i peglaju do besvesti te njihove motore.
Tad ne razmisljaju o drugima pa onda o sebi i svom zivotu,pa se cita po novinama sta se posle izdesavalo sa smrtnim posledicama.

- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Tacno elas, I sam volim motore, ali ponasanje bajkera u vecini slucajeva je pomalo drsko, dosta koriste propagandu da su ugrozeni u saobracaju itd. U najvecem broju slucajeva su sami krivi sto prouzrukuju razne incidentne situacije. Pomalo mi ide na ... to neko njihovo solidarisanje na nivou taksista iz istoimenog domaceg filma.
Mnogima je lako da za tastaturom napisu kako je ovaj covek sa Roverom mogao ovo I ono, ali stavite se u njegovu situaciju. Da je mirno cekao pandure ko zna sta bi mu bilo sa zenom I detetom kad krene razularena rulja
Putovao sam jednom prilikom busom od Prijepolja do BG-a I taj dan je bio motoskup na Zlatiboru-ljudi, toliko je bilo situacija na ivici tragedije da nisam mogao verovati koliko bajkeri mogu biti na niskom nivou. Gledao sam licno kako su se bajkeri podsmevali saobr.patroli u lice, a ovi ne reaguju. Vozac busa je neplanirano stao pored neke birtije pored puta jer nije mogao dalje od stresa, sav je bio okupan u znoju
Mnogima je lako da za tastaturom napisu kako je ovaj covek sa Roverom mogao ovo I ono, ali stavite se u njegovu situaciju. Da je mirno cekao pandure ko zna sta bi mu bilo sa zenom I detetom kad krene razularena rulja
Putovao sam jednom prilikom busom od Prijepolja do BG-a I taj dan je bio motoskup na Zlatiboru-ljudi, toliko je bilo situacija na ivici tragedije da nisam mogao verovati koliko bajkeri mogu biti na niskom nivou. Gledao sam licno kako su se bajkeri podsmevali saobr.patroli u lice, a ovi ne reaguju. Vozac busa je neplanirano stao pored neke birtije pored puta jer nije mogao dalje od stresa, sav je bio okupan u znoju
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
E, aj da obavaim veliku nuzdu na ovu temu...
Elem svaka medalja ima dve strane, pa isto tako i ova bajkerska...
Licno sam gledao pre neki dan kako su nekog lika na nekom BMW motru, koji je krajnje korektno vozio u par minuta nekoliko puta dako isekli da je to bilo neverovatno, i stavrno mi je bilo bezveze, mada sa druge strane cenim da je to bilo ona garnitura vozaca koja bi sa svojo kolicinom neznanja i nonsalantnosti u voznji isekla i sleper, mada svejdno je izgledalo jako ruzno...
Cenim da ponekad i ja iz ciste nepaznje isecem nekog biker-a...
Sa druge strane isto sako sam imo situacije kada su sa biker-i karnje nekorekno ponasali prema meni u saobracaju, mada mislim da je to sve manje vise individulano, pa cak ponekad zavisi i od situacije, tj razlicite osobe u razlictim situacijam itd...
A posebna tema je ponasanje biker-a u coporu, i mislim da nema nikave konkrene veze sa svakodnevnim situacijam na relaciji biker-saobracaj-cetvorotockas,
mislim da bi opisivanje njihovg ponasanja u tim situacijam bilo previse za ovaj post, isto tako mislim da to i nisu pravi ljubitelji motora (citaj, ljubitelja voznje istih itd..) tako da mislim da ne bi tebalo komtarisati njihovo ponasanje, koa ponasanje biker-a.
I na kraju mislim na nisu svi vozaci motora, biker-i, isto kao sto nisu svi vozaci alfe, alfisti...
Mislim da je dosta od mene
Elem svaka medalja ima dve strane, pa isto tako i ova bajkerska...
Licno sam gledao pre neki dan kako su nekog lika na nekom BMW motru, koji je krajnje korektno vozio u par minuta nekoliko puta dako isekli da je to bilo neverovatno, i stavrno mi je bilo bezveze, mada sa druge strane cenim da je to bilo ona garnitura vozaca koja bi sa svojo kolicinom neznanja i nonsalantnosti u voznji isekla i sleper, mada svejdno je izgledalo jako ruzno...
Cenim da ponekad i ja iz ciste nepaznje isecem nekog biker-a...
Sa druge strane isto sako sam imo situacije kada su sa biker-i karnje nekorekno ponasali prema meni u saobracaju, mada mislim da je to sve manje vise individulano, pa cak ponekad zavisi i od situacije, tj razlicite osobe u razlictim situacijam itd...
A posebna tema je ponasanje biker-a u coporu, i mislim da nema nikave konkrene veze sa svakodnevnim situacijam na relaciji biker-saobracaj-cetvorotockas,
mislim da bi opisivanje njihovg ponasanja u tim situacijam bilo previse za ovaj post, isto tako mislim da to i nisu pravi ljubitelji motora (citaj, ljubitelja voznje istih itd..) tako da mislim da ne bi tebalo komtarisati njihovo ponasanje, koa ponasanje biker-a.
I na kraju mislim na nisu svi vozaci motora, biker-i, isto kao sto nisu svi vozaci alfe, alfisti...
Mislim da je dosta od mene

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- junky01
Samo da se nadovezem na svoje predhodne misli, a i da ispravim svoje vidjenje.
Mozda je alfa&omega imao na umu i mene kada kaze da iza tastature mogu svasta da pisem(ne ljutim se, stvarno
) jer sam naknadno pogledao snimak ponovo...stoji da je bajker namerno kocio i da je mozda i bilo nekih carki koji su prdhodili svemu ovome (nikad se nece saznati), ali stojim iza toga da je ponasanje vozaca Rovera bilo takodje nesmotreno. Stoji da se svasta moglo desiti da je ostao van auta jos prvi put kada je lupio bajkera ali ono sto se zatim desilo je krajnje bezobzirno sa njegove strane.
Posle incindenta je mogao da ostane na auto putu i da vozi dok ga murka ne pokupi a ne da se zavlaci u guzvu, pa sta je ocekivao posle onoga.
Verujem da je kod njega preovladao stres i panika a sa druge strane je preovladao sindrom mase i na kraju je i doslo do onog neizbeznog...
Sa onog bloga se vidi da mu ipak nisu dirali zenu i dete i da je ustvari samo on i bio njihov "cilj" .
Da ne duzim dalje i da ne sirimo ovo do unedogled, barem ja stavljam tacku, ali takodje mislim da bi on ovo odradio i da nije imao zenu i dete u kolima. Ustvari mozemo da okrecemo i postavljamo sada situaciju iz razlicitih uglova ali cemu sve to.
Da dodam, da ne ispadne da sam bezdusan, pa ko nebi zastitio svoju porodicu i nebi posegnuo za kranjim merama za njihovo dobro.
Mnogo situacija i razlicitih pogleda ali stoji da su grske pocinjene sa obe strane.
Sorry za ovoliki post
Mozda je alfa&omega imao na umu i mene kada kaze da iza tastature mogu svasta da pisem(ne ljutim se, stvarno

Posle incindenta je mogao da ostane na auto putu i da vozi dok ga murka ne pokupi a ne da se zavlaci u guzvu, pa sta je ocekivao posle onoga.
Verujem da je kod njega preovladao stres i panika a sa druge strane je preovladao sindrom mase i na kraju je i doslo do onog neizbeznog...
Sa onog bloga se vidi da mu ipak nisu dirali zenu i dete i da je ustvari samo on i bio njihov "cilj" .
Da ne duzim dalje i da ne sirimo ovo do unedogled, barem ja stavljam tacku, ali takodje mislim da bi on ovo odradio i da nije imao zenu i dete u kolima. Ustvari mozemo da okrecemo i postavljamo sada situaciju iz razlicitih uglova ali cemu sve to.
Da dodam, da ne ispadne da sam bezdusan, pa ko nebi zastitio svoju porodicu i nebi posegnuo za kranjim merama za njihovo dobro.
Mnogo situacija i razlicitih pogleda ali stoji da su grske pocinjene sa obe strane.
Sorry za ovoliki post

- vojaalfa
- Drug Član
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
@junky01 - nisam mislio na tebe, tako se zakljucilo na osnovu mog posta, mislio sam na sve koji "pametuju" iza tastature o tim stvarima. Pozdrav drugar 

- junky01
Kada budemo seli uz neko
mozda razvijemo i jos neku teoriju.
Do tada drugari pozzz uz

Do tada drugari pozzz uz

- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Odusevljava me 500 Abarth.
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo