Sve o svemu
- alfa-u-srcu
- Garaža: -
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
Ma ima ih i koji gledaju pravo u tebe i jos se cude, u fazonu sto mi ovaj lik blica 

Rodjen da ne uspem, pa se zato duplo trudim
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Pa nisu svi koji voze Alfu Alfisti...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Ja sam od samog pocetka usao u svijet alfizma tako sto sam kupio Alfu od klasičnog "nema auta do Švabe" domaćina.
Istina je da danas alfista nema mnogo, ali se uglavnom poznaju tako što konstantno vode računa o svom ljubimcu.
Istina je da danas alfista nema mnogo, ali se uglavnom poznaju tako što konstantno vode računa o svom ljubimcu.

- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Ni to svakodnevno vodjenje racuna o svom ljubimcu nije vezano samo za Alfa brend. Imam dosta komsija koji voze druge marke i koji su bolesno pedantni prema svojim autima.
Ja sam nekoliko puta na putu blicao kada vidim sredjenu i dobru Alfu, mada u 90 % slucajeva kada pogledam u retrovizor vidim da ti isti ljudi koce, pomislili da im blicam zbog policije i radara
Ja sam nekoliko puta na putu blicao kada vidim sredjenu i dobru Alfu, mada u 90 % slucajeva kada pogledam u retrovizor vidim da ti isti ljudi koce, pomislili da im blicam zbog policije i radara
- SikterBre
- Garaža: Alfa Romeo 147 FL 2006 Rosso
90% vozača uopšte nije svesno šta vozi, i velika većina pojma nema šta ima pod haubom, niti ih to interesuje... Ja kao Fiatista često na radnom mestu vidim odlično napucan Fiat i upustim se u diskusiju sa vozačem, kaže "ma to sam tako kupio"...
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/re ... nskog-kopa
,ali najjace "pa su podigli tri prizemne zgradice, zasadili oko 80 stabala oraha"

- alexa
Pa to i jeste tako,orah se najvise naplacivao,imali su ljudi saznanja i predpostavke sta ce biti pa su sadili sve i svasta,kucali kojekakve supice,zidali zgradice,svinjce..
Lepo se sve to placalo..
Lepo se sve to placalo..
- Alfa_Tina
- Garaža: Alfa Romeo 147 ... 1.9. JTD
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
[youtube]dsd7C_4eMEM[/youtube]
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
[youtube]aQ8xDia5RNY[/youtube]
dzeremi je objasnio...
Tu je i razlog zasto postoje "alfisti". Iako naravno vozimo mnogo jeftinije aute.
Smisao zasto vozim Alfu i zasto me vise interesuje od bilo kog drugog iako mozda nije najracionalnije resenja, odgovor po mom misljenju pocinje od 5. minuta
dzeremi je objasnio...
Tu je i razlog zasto postoje "alfisti". Iako naravno vozimo mnogo jeftinije aute.
Smisao zasto vozim Alfu i zasto me vise interesuje od bilo kog drugog iako mozda nije najracionalnije resenja, odgovor po mom misljenju pocinje od 5. minuta
-
Ka
- Drug Član
Prosto je neverovatno kako me je 7 godišnja ćerka danas izvozala kao magarca
Hehe ove nove generacije su nebaždarene skroz
Evo ovako:Dodje ona danas iz škole........ja je pitam:sine šta ste danas učili u školi i da li imaš domaći?
Teodora:Tata učili smo slova S,M,J,O......imam za domaći da napišem svako slovo celu stranu i jednu stranu da mi ti kažeš neku prostu reč!!
Nele:Ok sine,radi domaći a tata ide da ti spremi ručak.......u medjuvremenu skupila se dečurlija napolju i ja provalim da ona malo malo pa gleda kroz prozor!Završi ona ta 4 slova i ostalo je da napiše A4 stranu reč koju ja izaberem.Klopala ona i kaže:Tata kad napišem ovu reč da li mogu napolje?Kažem ja naravno sine!
Teodora:Tata kaži mi reč!
Nele:Evo sine neka bude reč SOM!!!!Kaže ona važi,skoknem do kuhinje i vraćam se minut kad Teodora se već oblači
Kad si reko pre uradila i uzmem svesku da vidim......kad tamo:PREKO CELE A4 STRANE OGROMNIM SLOVIMA NAPISALA SOM i zapalila napolje.............a ja kao usran
šta ću,pokrijem se ušima,ćutim i čekam žena da se vrati
Nikad me niko nije tako preveslao za 2 minuta

Hehe ove nove generacije su nebaždarene skroz

Evo ovako:Dodje ona danas iz škole........ja je pitam:sine šta ste danas učili u školi i da li imaš domaći?
Teodora:Tata učili smo slova S,M,J,O......imam za domaći da napišem svako slovo celu stranu i jednu stranu da mi ti kažeš neku prostu reč!!
Nele:Ok sine,radi domaći a tata ide da ti spremi ručak.......u medjuvremenu skupila se dečurlija napolju i ja provalim da ona malo malo pa gleda kroz prozor!Završi ona ta 4 slova i ostalo je da napiše A4 stranu reč koju ja izaberem.Klopala ona i kaže:Tata kad napišem ovu reč da li mogu napolje?Kažem ja naravno sine!
Teodora:Tata kaži mi reč!
Nele:Evo sine neka bude reč SOM!!!!Kaže ona važi,skoknem do kuhinje i vraćam se minut kad Teodora se već oblači

Kad si reko pre uradila i uzmem svesku da vidim......kad tamo:PREKO CELE A4 STRANE OGROMNIM SLOVIMA NAPISALA SOM i zapalila napolje.............a ja kao usran

Nikad me niko nije tako preveslao za 2 minuta

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
ako brate moj, čekaj da Andrej da poraste , on će da te urniše 
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
Re: Sve o svemu

sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Danas se deca radjaju sa fakultetom... Ma, samo neka ih ima sto vise i neka su ziva i zdrava 

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Vrh! Neka je živa i zdrava pa da te prevesla tako još koji put 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
-
Ka
- Drug Član
Hehe,mene može jer sam slab na nju ali zato Snežana kad je došla kući desio se džigi bau 

- OMP
- Garaža: GP TJet
ne razuem, sto lepo nije kupio odmah A3

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- OMP
- Garaža: GP TJet
a jos ruznije je da alfu ovako nagrdiš
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
jedan od onih sto kazu "nemac je nemac" ali nije imao dovoljno para zato sto su precenjeni pa je morao alfu da kupi.

- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
...a i ja redovno kočim kad mi blicaju, ma ko da je u pitanju
Moja greška, htjedoh reći da se alfisti lakše prepoznaju za volanom Alfe, tako što se vidi da vode računa o njojalfa&omega napisao:Ni to svakodnevno vodjenje racuna o svom ljubimcu nije vezano samo za Alfa brend. Imam dosta komsija koji voze druge marke i koji su bolesno pedantni prema svojim autima.

...a i ja redovno kočim kad mi blicaju, ma ko da je u pitanju

- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Kad smo kod blicanja...
Vracao se ja sa familijom pre oko mesec dana sa Drine, od pravca Loznice pa preko Sapca.
Nedelka predvece, sumrak. Patrole nacickane usput, vise ih nego kerecih go@ana...
Ja naravno kolegijalan, kako koju prodjem blickam malo ovima iz suprotnog smera.
I tako prodjem jednu od mnogih, a nailazi mi cela kolona. I blicblic, blicblic.
KAD, iz sred kolone blic meni! Onako besnih par bliceva, pa zasvetli i rotacija i jos mi mase ruka kroz prozor. Pandurski Djunto....
Treba li da napomenem da mi se sledio sadrzaj debelog creva?
Gledo sam u retrovizor narednih 10min da se nisu slucajno okrenuli zamnom, pretrnuo kod naredne patrole da nije radila motorola...
Sta mislite, jesam li ostatak puta blicnuo nekom?
Vracao se ja sa familijom pre oko mesec dana sa Drine, od pravca Loznice pa preko Sapca.
Nedelka predvece, sumrak. Patrole nacickane usput, vise ih nego kerecih go@ana...
Ja naravno kolegijalan, kako koju prodjem blickam malo ovima iz suprotnog smera.
I tako prodjem jednu od mnogih, a nailazi mi cela kolona. I blicblic, blicblic.
KAD, iz sred kolone blic meni! Onako besnih par bliceva, pa zasvetli i rotacija i jos mi mase ruka kroz prozor. Pandurski Djunto....
Treba li da napomenem da mi se sledio sadrzaj debelog creva?

Gledo sam u retrovizor narednih 10min da se nisu slucajno okrenuli zamnom, pretrnuo kod naredne patrole da nije radila motorola...
Sta mislite, jesam li ostatak puta blicnuo nekom?

- Sule
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 16v
Pa nije to prekrsaj.Da je neprijatan osecaj jeste ali ne znam sta bi mogli da cimaju u slucaju da te zaustave.Ja sam cesto na Ibarskoj, Bg-Ljig, i stvarno u zadnje vreme sam primetio da niko neblica samo naletis na patrlolu.