Sve o svemu
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Re: Sve o svemu

Sta je ovo, gde je ovo?
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Mislim da su mu na kraju priznali gresku i odradili sve sto treba kad je potegao preko sudaelas napisao:Svasta sta se coveku desava,nema pravo od osiguranja da popravi,fabrika pere ruke od svega.
Strasno kako se opravdavaju za svoju gresku a i laik vidi da je farba tanka i da nije odradjena kvalitetna priprema za farbanje.Ko li im sedi u toj komisiji verovatno pravnici i ekonomisti a ne tehnolozi i inzinjeri mehanike.
[youtube]zNVtT6Gx8KY[/youtube]
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Prvo bromazepam, pa kafuCoyoteKG napisao:bem li ti sunce... sta bih dao da u ovoj garazi bar popijem kafu

- AckeB
- Drug Član
- Garaža: Gtv 916 2.0 Twin Spark Ph2
BMW e63 630i N52B30 6 Spd Manual
Mercedes Benz S210 E270 CDI Avantgarde
Ex Alfa Romeo
- 2001 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
- 2000 Alfa Romeo 146 1.9 JTD 8v
- 2005 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 16v - Lokacija: Sremska Kamenica
Je li ovo raj ili mi se samo priviđa?mali radojica napisao:

Un amore, una vita - Alfa Romeo
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ova desno navija za mene (B) 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
E pa to ti je kad sam požurio sa ženidbom, sad sam mogao da se udam 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
-
Ka
- Drug Član
Znate kako drugari?Kad vidim ko sve danas kupuje Alfu krene mi ŽUTO NA QURAC majke mi
Kolege sa posla koje su me do juče pljuvale sa sve Alfom sad kao:Jbt.....8 soma,dobar auto u .ičku materinu!Mislim se u sebi:.ušite ga završnicom u usta.......zatvorio bi vas u ćeliju sa studentima iz Nigerije....dokle smo došli,hebem te živote
P.S Izvinjavam se svima na rečniku(životinja iz mene progovara)

Kolege sa posla koje su me do juče pljuvale sa sve Alfom sad kao:Jbt.....8 soma,dobar auto u .ičku materinu!Mislim se u sebi:.ušite ga završnicom u usta.......zatvorio bi vas u ćeliju sa studentima iz Nigerije....dokle smo došli,hebem te živote

P.S Izvinjavam se svima na rečniku(životinja iz mene progovara)
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
Ovako ogorcen text od coveka koji je flegma, hmm, mora da te je stvarno pogodilo.
Gledaj to i sa druge strane, mozda su i izasli na prav put, pa tome i tezimo na ovom forumu.
A mozda su stvarno neki "dodjosi" koji stvarno gledaju da nadju dobar kvalitet za relativno male pare, i tu im se nemoze zameriti.
A ako su stvarno ciketani i do juce je pljuvali, pa mozda im se i pokvari usput, pa to je kvarljiva roba, sami su to do juce tvrdili
(ovo nema veze sa komsiskom kravom) 
Gledaj to i sa druge strane, mozda su i izasli na prav put, pa tome i tezimo na ovom forumu.
A mozda su stvarno neki "dodjosi" koji stvarno gledaju da nadju dobar kvalitet za relativno male pare, i tu im se nemoze zameriti.
A ako su stvarno ciketani i do juce je pljuvali, pa mozda im se i pokvari usput, pa to je kvarljiva roba, sami su to do juce tvrdili

- nidza
- Garaža: ex 159
Šta je tu loše? Preobraćeni. Suština je da je održavaju kako valja, jer u suprotnom će samo da potvrde svoje ranije stavove. U principu važi za svaki polovan auto, nego kad na Alfi crkne deo od 30k dinara auto je sranje, a kad na kecu 118d crkne komonrejl i dizne, što se dešava i na manje od 100kkm, samo delovi 2 soma eura, onda je to kvalitet (iz prve ruke priča, da neko ne pomisli da preuveličavam).
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
sinoć sedim sa nekim drugarima i krene priča o alfama i kako je 159 dobar auto i izgleda extra i tek ovaj jedan kaže "pa ja sam došao sa 159, kupio ćale", nas par skoči i krenemo da pogledamo auto, lik nas lepo isklackao preko parkinga pošto je parkirao u pm, kad smo prišli ono 156SW. hteo sam da ga išamaram. eto ko kupuje i vozi alfe ovih dana. ne zna tri broja da zpamti.
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Mogu i ti ljudi da se preobraze u "Alfiste" ali treba muke a i teško ide. Jednostvano, srpski metalitet je takav, daj mu FAUVEa i biće srećan, makoliko se kvario.
- alfa-u-srcu
- Garaža: -
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
Nikada se oni nece preobratiti, kupe Alfu jer nemaju pare za hebeni audi. Takvi je nikada nece odrzavati ni ceniti kako ona zasluzuje...
Rodjen da ne uspem, pa se zato duplo trudim
- bigboss894
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Apropo teme neočekivane masovnosti Alfi na našim putevima, rekao bih da je tu sasvim malo onih istinski preobraćenih. Alfe se kupuju jer su sada baš jeftine i to je to. Nekada sam maštao o takvim prizorima na našim cestama. Kada sam kupio 156-icu u Inđiji je samo tri osobe posedovalo pre mene i to beše prava egzotika na drumu, a kada se čovek mimoiđe sa nekom skoro po pravilu je mogao da blicne očekujući da mu pravi Alfista uzvrati.
Ovo sada je zaista tragedija, Alfe na svakom koraku, najveći broj njih u ne baš sjajnom stanju, neodržavane, često oštećene i prljave,...
Jedino iole pozitivno u celoj priči jeste što će se prodavati neki delovi i serviseri Alfi u Srbiji imati malo više posla (verujem da ne održavaju baš svi Alfe kod "stručnjaka iz komšiluka"), pa se tešim uz tu činjenicu...
Ovo sada je zaista tragedija, Alfe na svakom koraku, najveći broj njih u ne baš sjajnom stanju, neodržavane, često oštećene i prljave,...
Jedino iole pozitivno u celoj priči jeste što će se prodavati neki delovi i serviseri Alfi u Srbiji imati malo više posla (verujem da ne održavaju baš svi Alfe kod "stručnjaka iz komšiluka"), pa se tešim uz tu činjenicu...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- SikterBre
- Garaža: Alfa Romeo 147 FL 2006 Rosso
Pričam sa likom na poslu koji vozi Pasata b5,5 i hvali ga, kaže, "samo Nemac, ništa drugo me ne zanima", a ja mu kažem kakva Alfa ima da se kupi za te pare plus mlađa, a on mi kaže "ma daj, Francuze ne bih vozio ni da mi daju džabe"
Tek skočiše na njega druge kolege da mu objasne koliko je glup, ja nisam više hteo da trošim reči..

- EnricoAdams
- Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
Pozitivna stvar amosovljavanja Alfi je to sto su sada delovi i odrzavanje dzabe, tako da covek sada moze da ima auto za dusu a da zna da je napravio ujedno i racionalan izbor. Verujem da su stariji Alfisti cesce dolazili u raskorak srce/glava nego mi sada 

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Ako čovek kupuje automobil pre svega za svoju dušu, odnosno ako ga zaista voli i želi, onda je bez pogovora svaki izbor racionalan.
Ukoliko se kupuje prevozno sredstvo od tačke A do tačke B, onda je to već neka sasvim druga tema. Ono što je jedino sigurno jeste da je danas poprilično Alfi na našim putevima čija logika kupovine je pre svega podrazumevala cenu kao primarni faktor. Slažem se da su neke starije generacije Alfista imale veće glavobolje prilikom izbora. Imaće i ove novije ukoliko Alfa ode skroz u premium segment i fokusira se samo na velike (skupe) modele
Ukoliko se kupuje prevozno sredstvo od tačke A do tačke B, onda je to već neka sasvim druga tema. Ono što je jedino sigurno jeste da je danas poprilično Alfi na našim putevima čija logika kupovine je pre svega podrazumevala cenu kao primarni faktor. Slažem se da su neke starije generacije Alfista imale veće glavobolje prilikom izbora. Imaće i ove novije ukoliko Alfa ode skroz u premium segment i fokusira se samo na velike (skupe) modele

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Ja sam mnogo na putevima nasim,i primetio sam jedno da kad god vdim ALFU trudim se da dam neki znak,cisto kolegijalnost,ali sam isto tako primetoi da ljudu vecina njih ni ne primecuje moj pozdrav,znaci uzeli su auto samo sto je jeftin a mlad,pojima nemaju o bilo cemu

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Sale, malo je prenagljeno reci da nemaju pojma o bilo cemu, jednostavno ne voze svi isto, neko mozda vidi samo 3 metara ispred sebe i bas ih boli uvo sa kime se mimoilaze... 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!