sad se setih, ja sam taj dzek imao na 145ici a ne na 155 i taj dzek je imao poklopac(cimi mi se zute boje) preko sto znaci da i nije trebao biti ukopcan nigde vec da se na njega nesto kaci po potrebi ili cemu je vec sluzio pojma nemam, isti takav je bio i na strankinji koju sam koristio za delove
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Ne sigurno nego 100%Raskacis dzek i upalis klimu i nista se nedesava samo duva ne hladi.Dok je sve upaljeno sastavis dzek i cuje sa "CAK"upali kompresor.Kod mene je neki pametni majstor to jednom raskacio, jer kad nema freona a upalis klimu on non stop "CAKCE" a nista se ne desava.On nije znao sta je pa mu bilo lakse da uscupa dzek.
Bio sam letos kod majstora za klimu i puna je. Ne curi nigde. Ali ne radi klima. Samo neznam gde se izgubio drugi deo dzeka. Moram malo bolje da ga potrazim. Odakle on polazi?
Kao sto kaze kolega Sule, samo provjeri cuje li ti se da cakne Tj pali li se kompresor, najbitnije ti je da se pali kompresor....Sve ostalo se lako napravi, a ako imas problem da pokrenes kompresor, moze biti da imas zeznut problem, jer postoji dosta faktora da se pokrene, od struje do mehanike.....
obzirom da ti dugo nije radila klima pa kompresor nije mogao da se podmazuje moguce da je on stradao, kod mene na 145ici je tako bilo, kupio sam drugi kompresor i resio problem, klima mora cesto da se ukljucuje zbog podmazivanja samo ne znam kako se zimi pali ako ne moze da ukljuci kompresor na niskim temperaturama?
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
...ali je razmagljivanje neuporedivo bolje kad se ukljuci kompresor, cak i zimi na grejanju. sastavi on i provrti malo, samo elektronika regulise da ne hladi nego greje i sushi...
*kompresor ima remenicu koja se non stop vrti, ali tek kad dobije signal - elektricna spojnica (kao lamela) sastavi, i momenat sa radilice se prenese na osovinu kompresora koji tek tad krene da pravi razliku u pritisku dva sistema odnosno klima krene da radi.
jedno lako pitanje. kako treba da sija tj svetli prekidač prednjih maglenki (onaj dole kod ručne)? da li treba da sija stalno ili da blinka? i da li treba da sija prsten oko upaljača u pepeljari?