Dottore napisao:Okaci negde za nas bez fejsa , hvala

ajd sad stvarno - jel' ovo zaista treba da se popunjava (online prijava nije dovoljna)? i ako treba - kako da dodjemo do tog papira? moze na huji?
Dottore napisao:Okaci negde za nas bez fejsa , hvala
Diego napisao:Moli se Presretac da se javi na recepciju povodom puta u Sloveniju.
hajde, super, fenomenalno!Dottore napisao:Ajde ponecu ja na Huju odstampano na sve pa cemo da popunimo .
Al nemoj neko da prepisuje,najvise mi sumnjiv onaj nelle
Evo popravljenoMarko NS napisao:Mileševič umesto Miloševići dalje mi nije jasno kako se to dogodilo al nema veze, važno da sam tu... btw zamalo da budem 156 na listi
Dottore napisao:Ajde ponecu ja na Huju odstampano na sve pa cemo da popunimo .
Al nemoj neko da prepisuje,najvise mi sumnjiv onaj nelle
kraskigad napisao:Evo popravljenoMarko NS napisao:Mileševič umesto Miloševići dalje mi nije jasno kako se to dogodilo al nema veze, važno da sam tu... btw zamalo da budem 156 na listi
se opravičujem ,ma bio sam malo
kad sam pisao
157
Milošević M.
156 (2002)
SRB
Prijava je obavezna za sve koji sudjeluju u koloni, traže ljudi od Guinessa da se popune, rukom napisanealfa_gt napisao:Dottore napisao:ajd sad stvarno - jel' ovo zaista treba da se popunjava (online prijava nije dovoljna)? i ako treba - kako da dodjemo do tog papira? moze na huji?
sta mislite o kutiji stark bananica (40 u kutiji) :hands:nelle napisao:Hm.....šta mi imamo a oni nemaju?Hm čekaj malo da razmislim
Stavi jednu zmijicu na grudi pa će ostati belo na crvenoj podlozi, ima da se onesveste kad videDragon napisao:Brate, ako treba, idem u solarijum. Sve s majicom, da se ne razlikjem od vas...
spremne i mape, za ceo ARCS konvoj, wuhualfa_gt napisao:isprintala 7 application formulara, prelazim na mape