Svaka cast svima koji su poneli aparate i kamere te se potrudili da svaki detalj ovog skupa bude zabelezen....
Gledajuci sve slike i klipove, cak i ko nije bio ima osecaj da je prisustvovao

vojaalfa napisao:Sto se tice muzike koja se pustala i ja sam imao mali udeo.
vojaalfa napisao:TWM kakav ti je to telefon? Pravi odlicne snimke.
Ja mislim da je naredni skup u Kg-u krajem septembra ili pocetkom oktobra,mada pisace neko od glavnih iz ARCS-a,pa ces dobiti konkretan odg.Cuore_Sportivo napisao:Svaka cast, odlican skup. Da vas pitam, kad je naredni skup i koja je bila kilometraza Alfiste koji je preso najvecu kilometrazu kako bi doso ?
Mozda mu oborim rekord
darko qv napisao:Ja mislim da je naredni skup u Kg-u krajem septembra ili pocetkom oktobra,mada pisace neko od glavnih iz ARCS-a,pa ces dobiti konkretan odg.Cuore_Sportivo napisao:Svaka cast, odlican skup. Da vas pitam, kad je naredni skup i koja je bila kilometraza Alfiste koji je preso najvecu kilometrazu kako bi doso ?
Mozda mu oborim rekord![]()
Inace gdje god bio namjeravamo da prisustvujemo i nas nekoliko iz CG.![]()
![]()
respect!kilson napisao:Najviše pređenih kilometara do skupa sponzor Vinarija Duša Dunava
Adžić Miodrag - Alfa Romeo GTV (Podgorica) 430Km
Sigurno je da cemo spremiti nesto interesantno.Cuore_Sportivo napisao:Zivi i zdravi bili pa mozda i se videli.
Inace koja vam je sema, jel ima nesto picence prasence ???
Hoće li biti 3 skupa kao i obično ili...kilson napisao:Informacije u vezi sledeg skupa ce biti objavljene pravovremeno (minimum 30 dana pre skupa) a najpre zbog originalnosti samog dogadjaja.
extra snimakDejan_Svitac napisao:Ovako je to bilo iz mog ugla:
http://www.youtube.com/watch?v=iNIbzGGhjQM
ja odmah pravim kopiju u dvd izdanju postavljenog snimkakilson napisao:Zamolio bih sve forumase da ukoliko imaju video snjimke boljeg kvaliteta, narezu CD i kontaktiraju me na pp radi razmene materijala.
Troskovi dostave i cd-a ce biti nadoknadjeni povratnom razmenom materijala koji spremamo kao klub.
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”