[youtube]_5h-NUs-OJg[/youtube]
Imaju li oni oci...

Ti stari Golfovi GTI su odlicne masine i danas, gledam u Spaniji su poceli da im stavljaju aktuatore protiv tranzienata na zadnju gurtnu u usisnoj grani. Motor dobije 63 njutn metara samo od toga na usisu, plus ako se postavi gornji zadnji spojler povecava se downforce za 120 kg na samo 70 km/h.
Ne moze da ti se slomi upravljacki sistem, ali je potencijalna opasnost da ti se kugle pregreju, ali Spanci su i za to nasli resenje, stavili su sa prednjeg branika mali spojler koji prolazi kroz LPF i to mu daje bar 7 stepeni nizu temperaturu vazduha na ulazu u kanal, koji onda vodi do kugli.
To znas i sam, sto su kugle hladnije, to je lezanje bolje.
Ako ti treba uputstvo kako da to odradis, kazi da ti postavim ovde, vrlo je lako, a ne ksota vise od 15-20 Eura, plus ne treba ti majstor, sve mozes sam.
alfaholic napisao:To sam se ja malo igrao sa njima...
Super fora! A ja jos ocekivao da se motor razleti u komade i osakati prisutne ili nesto slTrenta Tre napisao:[youtube]elpOTR6a0U0[/youtube]
ima zvuk kao gti... auto radjen za svoju dusu... auto ne torosi ni kap ulja i ostali detalji slikao cep skinut dok je auto radio kad se stavi cep para ga ne dize nego kompresija vuce cep na dole...