Izvršene su dve uplate članarina na račun kluba
1. Rakic Dejan
2. Stefan Kosanin
kako su to jedini podaci koji se mogu videti na izvodu banke molim pomenute, ili nekoga ko ih poznaje, da na mail info@arcs.org.rs ili meni u privatnoj poruci, posalje podatke.
Hvala unapred!
Garaža: 159 Selective 2.0jtdm, Insignia, BMW G30 Xd ------------------------- Ex BMW F10 Ex Giulietta Exclusive 2.0jtdm, Ex 159 SW 2.0jtdm Ex 156 2.0 TS
Garaža: 159 Selective 2.0jtdm, Insignia, BMW G30 Xd ------------------------- Ex BMW F10 Ex Giulietta Exclusive 2.0jtdm, Ex 159 SW 2.0jtdm Ex 156 2.0 TS
Nisam znao gde drugde da napišem ovo. Cela organizacija oko članskih karti je ravna nuli. Mesec i po, još je nisam dobio. Što se tiče shop-a, niko ne odgovara na narudžbine, slike od artikala ne postoje, ne zna se ni šta je još aktuelno, a šta nije. Razočaran sam, a verujem da nisam jedini.
''Brzina nikada nikog nije ubila, ali iznenadno stanje mirovanja jeste!''
Sve si u pravu i sve je to iskljucivo moja greska.
Izvinila sam ti se, obrazlozila.... vise od toga nemam sta da kazem.
Sto se foruma tice to je problem koji postoji vec neko vreme i administratori ga resavaju. Ne bih ulayila u materiju koju ne poznajem koliko sam shvatila to je neki problem sa platformom na kojoj se forum nalazi.
@COYG: Problem sa fotografijama je zbog promene domena postimg servisa koje je promenio domain sa postimg.org na postimg.cc. Rešenje za ovo je da globalno reimenujemo org u cc, ali u tom slučaju se naši interni linkovi ne priokazuju kako treba (arcs.org.rs postane arcs.cc.rs). Na žalost, u phpBB-u ne postoji mogućnost da se postimg.org zameni sa postimg.cc, odnosno tačka(.) se ne može naći u pojmu koji se reimenuje.
Ostala je mogućnost kroz bazu da nešto uradimo, pa je to ono što trenutno pokušavamo.
Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...