Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
^Bas tako, cudo koliko felne uticu na izgled auta, sa ovim celicnim je ruzno do bola...
Inace sjajano izgleda auto, cak ima i fabricke xenone, ali steta sto je JTS. Samo 6 ks vise od 2.0TS, a cak 40 ks manje od 2.5 v6
Ja sam Djole, mene zene vole. Mali Djokica @ 5.5 Jesi chipovao?
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Ma nemoj se nerviras i drugi automobili imaju gubitke kroz transmisiju, neki vece neki manje... Evo ovo ce te utesiti http://www.rri.se/popup/performancegrap ... hartsID=85
Ja sam Djole, mene zene vole. Mali Djokica @ 5.5 Jesi chipovao?
Stavio bih na prolece felne 17ice(sada imam 16ice telefonke). E sad stavio bih gume 215/45-17, ali se bojim da mi ne strada auto po ovim nasim putevima. Pa pitam ako ima ima iskustva dal bih mogao da stavim 215/55-17, tj bojim se da ne budu velike pa ako se natovari auto ili npr preko lezeceg pol. da mi negde ne kaci.
Nemoj stavljati 215 55 jer ces dosta narusiti fabricku dimenziju sto nije preporucljivo... Neki maksimum ti je 225 45... Veca felna zahteva paznju prilikom voznje... Ako nisi spreman na to onda bolje ostani na 16icama...
Aha sa GT, ma nisam znao sta da stavim pa skinuto tu sliku sa neta Lice malo ali alfini kraci se priplizuju jedan prema drugom, seatovi su samo dipli. Evo ti veca slika pa vidi
Pa vidi, postoji jedna izreka, "ne moz' se je*at' a da ti ne udje...
Ja sam manijak za felne, volim ih vise od keve i caleta ... Trenutno imam 19ice na autu ... Da sam na tvom mestu ne bih razmisljao uopste i stavio bih 17... S' tim da se meni licno ne svidja kako te Tristar felne stoje na 156, za razliku od 147 gde stoje boli glava... Prodaju se negde TI 17ice, one odlicno stoje na 156, jos ako se stave pragovi to bude pun pogodak...
Da, da, sad vidim i da se razlikuju u srcu (polozaj rupa/srafova)...
215/45 17 je prava mera za 17". Da ce da smeta kolima po ovim nasim putevima smetace...samo jako pedantna i pazljiva voznja ce sacuvati trapove. Odlicne Alfine 17" imas kao sto je stavio @pukovnik na svoju 164..inace to je felna koja je isla na Alfu Spider, a postoji i telefonka 17" koja je isla na Alfu GTV kao sto ima @erdeljan...niko da se seti to da stavi na 156...naravno tu je i GTA telefonka i TI Toora felne...
Jel mozete da postavite slike tih felni sto mi preporucujete, jos bolje ako ima neka slika na kojima su na autu. A razmisljao sam i to sto kaze skorpion da stavim sa profilom 50.
E sad burazer mi vozi ovu alfu http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... tv_20_16v/ i jednom prilikom stavili ove njegove felne kod mene cisto iz zaje*ancije da vidimo kako stoje, i mogu vam reci da ne izgleda lose s' obzirom da nisu alfine, dosta dolaze do izrazaja, a ja to volim (kad vidim kola prvo pogledam felne ). Jos bi bile bolje da su malo oblastije sroz bi podsecale na telefonke.