ma sta ce ti samo bi razmisljao da ti neko od nas nesto ne mazne,a cifra je neko izuvanje,mogao bi za nju jednu imati bar jos pet kao tvoju razlicitih boja pa svaki dan da menjas
jel ima neko rasturenih motora 1.6 i 2.0 carb,da bi moglo da se uporedi i eventualno napravi nesto sa izuzetnim performansama,trebaju mi podaci da li odgovara radilica sa 2.0 na blok od 1.6,da li hilzne mogu po sirini da stanu u blok od 1.6,visina hilzni
pa nisu valda italijani toliko ludi da su sve iznova radili,negde sam nasao na forumima da na v6 mogu vece hilzne na 2.5 bile su 88mm a stavio je 98mm i navodno moglo pa kad sam u opelo blok ubacio 7mm vece klipove pa ubacicu ih i ovde pa makar se cesali jedaon o drugi
Sektasijo, da vas pitam...
primetio sam sledece 'promene' na svom sektomobilu:
-desava se da cujem ispod poda nekakvo cagrljanje u dve situacije, retko kada stojim u mestu sa menjacem na leru i cesce kada gasim auto, prakticno u poslednjim obrtajima motora..
-kada zarad stednje corbe na nizbrdicama ubacim u petu i pustim gas sve je ok dok obrtaji ne padnu na 800-900, znaci negde oko lera, e tad ispod auta se zacuje grozomoran zvuk kao da nesto melje... naravno odmah gazim kvacilo pa ne znam sta se dalje desava..
moze biti a mozda se otkinuo nosac auspuha pa cangrlja,najbolje idi na kanal ili dizalicu pa baci pogled,da ne napravi stetu,ako je nosac kardana pa se gubi iz centra na malim obtrajima