BG-NS-FG 12.06 OKUPLJANJE - Opsta Diskusija...
-
Go
- Drug Član
Ma jeste sale , mozda imas pravo u vezi toga ..................... nego .............. ima tu jos nesto sto mi nikako nije jasno .................................. sta ti mislis o cemu se radi ?????
Hello my name is Aleksandar Aleksic.
My ICQ number is 282890582 I'm a 29 years old female from Novi Sad ,Serbia & Montenegro I am interested in Classic,Ferrari,Fiat I speak Serbian, English
Sasha napisao:![]()
![]()
nesto ti je promaklo,Alfa nije bila opcija,zato je izabran Fiat kao grupacija
Ma jeste sale , mozda imas pravo u vezi toga ..................... nego .............. ima tu jos nesto sto mi nikako nije jasno .................................. sta ti mislis o cemu se radi ?????
My ICQ number is 282890582 I'm a 29 years old female from Novi Sad ,Serbia & Montenegro I am interested in Classic,Ferrari,Fiat I speak Serbian, English
-
Go
- Drug Član
Nego pishi ti onaj raport , pa da odaberemo nekoliko najlepsih fotki , smanjimo format na razumnu meru ............... 640x480 ................. i da saljem ja to polako .
killaz napisao:Pa ja sam slikao takodje -Qretov i Ivanov aparat... -Puni su fotki 100%, e sad, dok sve to popenju na gmail...AlfaPerSempre napisao:Sasha napisao:Fotografi gde ste,pa nije valjda da su samo Qre i Sri slikali........
U beogradu su slikali samo Qre i Sri , ako se ne varam ...................... mi drugi nismo imali aparate .............
alfazone@gmail.com
Ok OK , pogresio sam .................

Nego pishi ti onaj raport , pa da odaberemo nekoliko najlepsih fotki , smanjimo format na razumnu meru ............... 640x480 ................. i da saljem ja to polako .

-
Sa
- Drug Član
morao sam da proverim sopstveni profil,zbog ovoga ti sleduje kazna oduzimanja jedne majice
AlfaPerSempre napisao:Sasha napisao: .............. ima tu jos nesto sto mi nikako nije jasno .................................. sta ti mislis o cemu se radi ?????

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”