Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
- SikterBre
- Garaža: Alfa Romeo 147 FL 2006 Rosso
Re: Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
..I jedna trojka GT, jedna 120d, 320d, i x5.. uglavnom lik se pojavio jer su mu se otkinula dva točka sa prikolice koja mu mehaničari koji su prethodno obavljali intervenciju, nisu lepo stegli, moglo je sve ovo da se prevrne i bilo bi baš veselo... Pretpostavljam da unutrašnji točak nije lepo nalegao, a oni stegnuli i spoljni preko njega i to se tako vozilo, klackalo i ispalo.. Kaže čovek, vidim kako me pretiču moji točkovi, auti iz suprotnog smera koče, jedan udara u bankinu, kida je i pada u ponor, a drugi se zaustavlja u bankini..
- OMP
- Garaža: GP TJet
nije mi jasna ova serija 4 kod bmw-a, u sustini to je 3ka kupe samo ima novo ime 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
Kad je vec profesionalni vozac i vozi autovoz onda je trebao da proveri tockove posle 50-100km da li su zategnuti kako treba.SikterBre napisao:..I jedna trojka GT, jedna 120d, 320d, i x5.. uglavnom lik se pojavio jer su mu se otkinula dva točka sa prikolice koja mu mehaničari koji su prethodno obavljali intervenciju, nisu lepo stegli, moglo je sve ovo da se prevrne i bilo bi baš veselo... Pretpostavljam da unutrašnji točak nije lepo nalegao, a oni stegnuli i spoljni preko njega i to se tako vozilo, klackalo i ispalo.. Kaže čovek, vidim kako me pretiču moji točkovi, auti iz suprotnog smera koče, jedan udara u bankinu, kida je i pada u ponor, a drugi se zaustavlja u bankini..
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Pa da, a da bi bilo jos konfuznije predstavili su 4-ku sa 5 vrata.. sad imaju 1-2-3-4-5-6-7.. razlika izmedju 1 i 2 je sto 2 valdja ima produzeni gepek..OMP napisao:nije mi jasna ova serija 4 kod bmw-a, u sustini to je 3ka kupe samo ima novo ime
- OMP
- Garaža: GP TJet
ma sviranje q...
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Bas tako,natrpali modela da ni sami vise ne prepoznaju 1 od 2 i sl.

- Shanirani
jes da nije vezano sa naslovom ove teme, ali je vezano za novu diskusiju 
http://www.carthrottle.com/an-idiots-gu ... z-line-up/
Meni iskreno od mercedesovih vozila svidja Cls a pogotovu karavan te verzije, sls i moze da prodje E klasa kao Coupe.. ali samo ako promene mrtav enterijer.

http://www.carthrottle.com/an-idiots-gu ... z-line-up/
Meni iskreno od mercedesovih vozila svidja Cls a pogotovu karavan te verzije, sls i moze da prodje E klasa kao Coupe.. ali samo ako promene mrtav enterijer.
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Krenuli istim putem kao Audi koji mi nikad nije bio odvratniji sa bledim izdanjima A4, A6, A8... Mada ovaj M6 Gran Coupe je po meni jedan od najlepsih BMW ikadaShanirani napisao:Pa da, a da bi bilo jos konfuznije predstavili su 4-ku sa 5 vrata.. sad imaju 1-2-3-4-5-6-7.. razlika izmedju 1 i 2 je sto 2 valdja ima produzeni gepek..OMP napisao:nije mi jasna ova serija 4 kod bmw-a, u sustini to je 3ka kupe samo ima novo ime
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- Shanirani
Fora je u tome sto audiju, bmwu i mercedesu svaki auto izgleda isto. kad gledas od napred ne znas razliku izmedju audijevih modela.. jedina razlika su oblici farova..
Sto se tice Bmw-a, po mom ukusu ja ruzniji auto iz premium brendova nisam video. Deluje mi tipicno amaterski dizajniran. Bitno je da ima agresivni grill i namrstene farove i kod ljudi to prolazi.. Mercedes je oke, balansira agresivnost i eleganciju, ali opet svaki model im je isti, cak im je enterijer svud isti. osim na sls-u i a klasi.. sad je izasao nova C klasa i opet nisam odusevljen centralnom konzolom, jer kada je u drvetu izgleda kao da je neko stavio omanji stocic za kafu izmedju sedista...
Sto se tice Bmw-a, po mom ukusu ja ruzniji auto iz premium brendova nisam video. Deluje mi tipicno amaterski dizajniran. Bitno je da ima agresivni grill i namrstene farove i kod ljudi to prolazi.. Mercedes je oke, balansira agresivnost i eleganciju, ali opet svaki model im je isti, cak im je enterijer svud isti. osim na sls-u i a klasi.. sad je izasao nova C klasa i opet nisam odusevljen centralnom konzolom, jer kada je u drvetu izgleda kao da je neko stavio omanji stocic za kafu izmedju sedista...
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Definitivno nema vise inspiracija za neki lep dizajn,po tom pitanju je sto se mene tice citroen uvek isao 5 koraka dalje.Avangardni stil,nikada dosadan,uvek ima posebnu klijentelu,i kad se prodaju kao polovnjaci to im vadi prosek jednostavno nesto nesvakidasnje i razbija monotoniju.
O nemcima ste vec sve rekli.
O nemcima ste vec sve rekli.

- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
... u međuvremenu kod Ušća novi tip BMW.a sa TDI motorom 

- bums85
- Mikele
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 2.0 ex 1.6
147 FL 2.0 - Lokacija: Beograd
Ma to su sve fanovi TDI radia 

Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome
- Shanirani
Bmw predstavio novi X4 koji je ustvari x3 ali izgleda kao x6.
Citiram jednog engleskog novinara -
Mat Watson "BMW X4 - ideal for those who want a less practical more expensive version of the X3"
Citiram jednog engleskog novinara -
Mat Watson "BMW X4 - ideal for those who want a less practical more expensive version of the X3"
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- bums85
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Au ja sam mislio da su izumrli, ne pamtim kad sam poslednji put video taj spojler, to je pre bilo vrlo popularno 

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- Mrzovoljni Soko
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9jtd 85kw no-remap xD (Blue beuty)(ex)
Alfa Romeo 159 1.9Jtdm 110kw,remap :D (Musava) - Lokacija: Mihajlovac Smederevo
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 7086_n.jpg Lepo napisao covek
Lipska rampa,pruzni prelaz kod Smedereva 

- SikterBre
Malopre mi u servisu u kom radim svratio lik sa 156 srebrna boja,, na njoj piše 2.5 24v registracija BG-xxx-UB, kaže unutra motor 3.2
pitam ga da li je u klubu, pošto vidim okvire za tablice Alfa Romeo sa Alfinim fontom, kaže "ma ne, mator sam ja za to, jednostavno volim taj auto", i ode svojim putem...

- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
Jedno veče me je obišao kod Mladenovca i ubijo sa zvukom

Niko nije znao ko to vozi

Niko nije znao ko to vozi

- SikterBre
3 dana uzastopno je bio u Kg-u, a Bg table vozi i naglasak mu je Beogradski... Kako li mu se isplati da ga ganja toliko, a sve pun gas ga vozi, ubrzava kao raketa..
- bums85