Danas sam na autoputu preskitao 4 nemca tj 4 novih BMW-koncepta sa motirima na struju, onako prelepljeni folijom i svaki od njih je imao po jednog vozaca i na mestu suvozaca laptop... Slike i klip ako je neko zainteresovan da ne bude posle da me tuze bez razloga
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts ex Alfa Romeo GT 2.0jts ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm ex Alfa Romeo Mito 1.4tb ex Alfa Romeo Giulietta QV -Megane 3 RS CUP
Koliko vidim, kompletan enterijer je od Fiat Coupe-a, a preuzeo je i karoseriju od Coupe-a, samo je izmenio prednji i zadnji kraj, vrata su ostala originalna kao i sva stakla. Zali Boze rada i nesrecne sudbine Fiatove
I?
Nista...
Pa ja ovo i sto sta vidjam svaki dan..bas jutros parkirani u suprotnoj traci kretanja po sred pesackog i to vise od pola auta na ulici a manji deo na trotoaru..
Ovo jos nije strasno,poceli su i da pucaju okolo tek tako..
vidjas svaki dan, zato sto niko ne reaguje.
Da se svaki put snimi i posalje nekoj televiziji, posle 5 takvih emitovanja negde, konacno bi se opametili i poceli da ih kaznjavaju...
Ovako mogu da se bahate.
a siguran sam da bi eto recimo kurir jedva cekao tako "bitnu" vest da objavi...