Krivo mi je što sam na flensbuku video ove špijunske fotografije i što pre prave premijere ja već imam neko mišljenje o dizajnu. :/
Slažem se sa @Edinom da nema Alfa efekta.
Mene asocira na lexus is ,bmw 5e60 ,jaguar xe i na ko zna šta još.
Mada,najviše me interesuje koliko je Ferrari i Maserati umešao svoje prste u agregate, prenos,pogon itd..
I taj nedostatak informacija me najviše i drži u neizvesnosti.
Sto se streaminga tiče na jednom mestu sam naleteo da ga nece biti i da je to obaveštenje iz AR. Sto mi je totalno
Da li sam ja jedini kome se ovo sto vidi svidja? Sa boka podseca malo na bmw trojku, ali ako je maser umesao prste sto se tice dizajna a i motorizacije onda se uposte ne brinem. Ne bih se bunio ni za 3.0 dizela, a kamoli v6 benzinca
biće lep, ja sam zadovoljan... 90%. Nisam oduševljen kao 159-kom kad sam je video prvi put uživo na aerodromu na Frankfurt Main, ali verovatno nikad više nečim neću biti tako oduševljen...
Bitno je da mi se sviđa više od nove BMW trojke, sasvim dovoljno
Realno lici na skoro svakog.. Mi ga uporedjivali sa Japancima, Englesi sa Bmw-om itd..
Ja mislim da nije ovo tradicionalan Alfin izgled.. Enterijer je ok po ovome sto sam video, ali spolja...
Ali ima najjaci motor u klasi.. v6 2.9 Biturbo... 510 ks...
Prednji kraj je nekako mogao biti malo ostriji, da ne kazem tanji, kao na 156, 159, ovako mi je nekako debela napred, glomazna, ali dobro, tesko je ponoviti prednj kraj kakav je za to vreme imala 159-ka.
Ostalo je po meni super.
A i dok se malo naviknemo, dok se slegnu utisci, bice to super.