Kad bi neko ovde hteo i smeo da potegne ovako nešto, ali šta vredi kad je ovo banana...

Tomce, sipaj slobodno. Kako je cisto i zute boje garantujem zivotom da si ga vec sipao, a i da to ne znas na nekim pumpama i sigurno ga toce kao evro dizel!Sauriann napisao:Danas cujem da je kolega u 156jtd presao 300 km na lozaka bez ikakvih problema. Da me zna da je sipao mislio bi da je Ed.
pa niko te i ne tera da sipas...TheWickerMan napisao:Na jednom forumu sam lepo napisao : i da sam poludeo i vozim Gnoj 2 1.6 D , ni u njega ne bi sipao lozak...
sent from Kenda digitron using Tapatalk
Nisam ja rekao da ste ludi,nego da sam ja poludeodarkbgbd napisao:pa niko te i ne tera da sipas...TheWickerMan napisao:Na jednom forumu sam lepo napisao : i da sam poludeo i vozim Gnoj 2 1.6 D , ni u njega ne bi sipao lozak...
ako smo sipali ne znaci da smo ludi.stvar izbora.Ako zajebem auto moj sam zajebao...
fali samo instalacijaTheWickerMan napisao:
@ srle
ima je,zove se TNG![]()
Sauriann napisao:fali samo instalacijaTheWickerMan napisao:
@ srle
ima je,zove se TNG![]()
Neće kod mene nijedna alfa videti neke preterane prepravke.Fabrika je fabrika.TheWickerMan napisao:Nisam ja rekao da ste ludi,nego da sam ja poludeodarkbgbd napisao:pa niko te i ne tera da sipas...TheWickerMan napisao:Na jednom forumu sam lepo napisao : i da sam poludeo i vozim Gnoj 2 1.6 D , ni u njega ne bi sipao lozak...
ako smo sipali ne znaci da smo ludi.stvar izbora.Ako zajebem auto moj sam zajebao...![]()
Nije on bez razloga zabranjen da se sipa u rezervoare...
@ srle
ima je,zove se TNG![]()
Sad je oko 1400eurTheWickerMan napisao:nećemo da sitničarimo
![]()
btw,koliko je ugradnja TNGa u JTS? zanimam me jer ću možda preći skorije u JTS...
dusan 145 kv napisao:Prethodne dve nedelje sam imao velikih problema sa stucanjem,cak su se javljale i detonacije.Odem juce na MOL i sipam eurobezolovni,i od tad sve normalno!Hebem ti drzavu i pumpe i gorivooo i sve viseeeee.Poludeo sam juce totalno
Moguće je ali je jako skupo i opet motor troši paralelno benzin i gas. Isplativo je jedino ako prelaziš po 50000 godišnjePresretach napisao:Da li je moguce na 159 JTS da se ugradi plin?