WTCC,TCR
- brzi_pas
- Garaža: GTV V6TB, 159jtd, 75 V6 24v,75 6V...
- mobtel
- Garaža: 33+156=159
-
ZE
- Drug Član
tema koja ne zasluzuje da bude zaboravljena..pogotovu sto ova sezona obecava 

- OMP
- Garaža: GP TJet
-
ZE
- Drug Član
Suzuki na treninzima prvi,tacnije Ales Espargaro. Inace,uz Meverika,po meni,cini najinteresantniji par vozaca.
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Meni je simpa italijanski duo Dovi-Ducati 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- OMP
ducati je dobar posebno u kombinaciji sa dovijem i Maniakom ali ako im sad budu smanjili gorivo tesko da ce moci da se bore za sam vrh kao do sada
moj favorit je bio i ostao Markez jos iz moto2 a jos i kad bi se Kejsi vratio, uh to bi bio tandem snova sto se mene tice
moj favorit je bio i ostao Markez jos iz moto2 a jos i kad bi se Kejsi vratio, uh to bi bio tandem snova sto se mene tice

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
-
ZE
- Drug Član
@ OMP
na pocetku ove teme,pre par godina,smo pricali o Markezu,i bili smo u pravu. Realno,ima najbolji stil,obara motor I stalno je na limit-u..ali meni nesto tu fali..malo "mind games"..harizme..ili je samo jos uvek klinac.
Ipak je Vale visoko podigao lestvicu ponasanja,harizme,popularnosti
na pocetku ove teme,pre par godina,smo pricali o Markezu,i bili smo u pravu. Realno,ima najbolji stil,obara motor I stalno je na limit-u..ali meni nesto tu fali..malo "mind games"..harizme..ili je samo jos uvek klinac.
Ipak je Vale visoko podigao lestvicu ponasanja,harizme,popularnosti
- OMP
meni su Stoner i Markez jako slicni, teraju do limita stim sto je Markez daleko sigurniji i stalozeniji posebno u situacijama kad prati nekog vozaca i ceka pravi trenutak, greske mu se retko desavaju i ima samopouzdanja sto je Stoneru falilo posebno posle onih psihickih kriza koje je navodno imao pa pauzirao ali nebitno obojica su mi vrhunski vozaci a i nekako su mi kul ovako u ponasanju, koliko mogu da zakljucima sa snimaka.
Rosi je posebna prica, on je institucija u moto gp-u i na njega vise nekako ne bobracam paznju toliko, on je pokazao i dokazao se 10000 puta i nema vise sta da me iznenadi ili odusevi kod njega. Stekao je slavu i navijace koju tesko da ce neki vozac steci ali mislim da je Markez na dobrom putu da ga nasledi u svemu
Sto se harizme tice, pa sta znam Markez mi deluje ok, ne deluje prepotentno kao Pedroza ili Horhe cak mi deluje i nekako skromno, ne luduje previse posle pobeda, nije neko ko ne ume da cestita kad bude porazen, itd. a ako jos uzmemo u obzir koliko je mlad njegovo ponasanje je i vise nego ok, obicno klinci tih godina malo vise paznje poklanjaju na svoje uspehe pa kako godine odmicu tako i sazrevaju po tom pitanju ali on je nekako ostao na zemlji, sta znam, to je on sto mogu da primetim ali ne znaci da sam i u pravu.
pogledaj npr. Lorenca koji je u svojim najboljim godinama pravio sou posle svake trke kopirajuci Rosijeve vec vidjene fazone a sve to je bilo jako iritantno i prepotentno sa njegove strane
Rosi je posebna prica, on je institucija u moto gp-u i na njega vise nekako ne bobracam paznju toliko, on je pokazao i dokazao se 10000 puta i nema vise sta da me iznenadi ili odusevi kod njega. Stekao je slavu i navijace koju tesko da ce neki vozac steci ali mislim da je Markez na dobrom putu da ga nasledi u svemu

Sto se harizme tice, pa sta znam Markez mi deluje ok, ne deluje prepotentno kao Pedroza ili Horhe cak mi deluje i nekako skromno, ne luduje previse posle pobeda, nije neko ko ne ume da cestita kad bude porazen, itd. a ako jos uzmemo u obzir koliko je mlad njegovo ponasanje je i vise nego ok, obicno klinci tih godina malo vise paznje poklanjaju na svoje uspehe pa kako godine odmicu tako i sazrevaju po tom pitanju ali on je nekako ostao na zemlji, sta znam, to je on sto mogu da primetim ali ne znaci da sam i u pravu.
pogledaj npr. Lorenca koji je u svojim najboljim godinama pravio sou posle svake trke kopirajuci Rosijeve vec vidjene fazone a sve to je bilo jako iritantno i prepotentno sa njegove strane
Poslednja izmena od OMP u Sub Apr 18, 2015 10:42 am, izmenjeno 1 put ukupno.
- edin
- Saradnik Uprave
Stoner je imao zescih problema koliko se secam sa rucnim zglobom, i to mu je navodno prvilo pometnju...
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
-
ZE
- Drug Član
Slazem se,Mark nije prepotentan..i zna da cestita,za razliku od Stonera. Seti se njegovog izletanja u Laguni,posle borbe sa Dr.i izjave - kuknjava.
- OMP
na stranu povrede, svi ih oni imaju ali Stoner je bio zapao u zescu psiho krizu, navodno kako su mediji prenosili, u ono vreme kad nije mogao da se nosi sa Lorencom i kad ducati nije radio kako treba plus sto je imao dosta padova i sl. sve mu je to prilicno poljuljalo samopouzdanje a na kraju navodno odustao od trka jer je dobio klinca, nisam siguran da je bas zbog toga odustao nego resio da se povuce na vreme jer je video da mu ne ide najbolje.
inace jako dobar vozac, poceo sam da navijam za njega jos kad je usao u gp klasu, bio je brz i lud i cesto padao ali se videlo da ima potencijala.
inace jako dobar vozac, poceo sam da navijam za njega jos kad je usao u gp klasu, bio je brz i lud i cesto padao ali se videlo da ima potencijala.
- edin
- Saradnik Uprave
Meni je stoner onako autistican bio totalno cool...
Samo je vozio i to pun gas, ili pobeda ili sta god...
Mnogi mu osporavaju prvu titulu, mislim da bese 2007, kao vozio najbrzi motor itd, ali videli smo da se mnogi asovi nisu proslavili, pa cak i gore od toga, u jednom momentu su Kejsi i Ducati bili jednostavno dream, team, itd...
Samo je vozio i to pun gas, ili pobeda ili sta god...
Mnogi mu osporavaju prvu titulu, mislim da bese 2007, kao vozio najbrzi motor itd, ali videli smo da se mnogi asovi nisu proslavili, pa cak i gore od toga, u jednom momentu su Kejsi i Ducati bili jednostavno dream, team, itd...
- Milosch
- Garaža: AR 156 1.8ts
Za one koji prate WTCC-Druga runda nove WTCC sezone u Maroku biće vožena danas. Prva trka počinje u 17.15, a druga u 18.30 uz direktan TV prenos na Eurosport-u i odloženi prenos na RTS 2.
Dušan Borković danas vozi drugu rundu Svetskog šampionata turing automobila u Maroku. On je svojoj Hondi ostvario 14. vreme (1:45.087) u kvalifikacijama na stazi Mulaj el Hasan u Marakešu, ali će na prvoj trci startovati sa 10. pozicije zbog kazni koje su pojedinim vozačima izrečene nakon prve runde u Argentini i menjanja motora.
1. Jose Maria Lopez ARG Citroen Total C-Elysee 1m 43.854s
2. Mehdi Bennani MAR Sebastien Loeb Citroen C-Elysee 1m 44.109s
3. Ma Qing Hua CHN Citroen Total C-Elysee 1m 44.582s
4. Hugo Valente FRA Campos Chevrolet Cruze No Time
5. Tom Chilton GBR ROAL Chevrolet Cruze No Time
6. Norbert Michelisz HUN Zengo Honda Civic 1m 44.102s
7. Tiago Monteiro POR Honda Racing Civic 1m 44.118s
8. Sebastien Loeb FRA Citroen Total C-Elysee 1m 44.150s
9. Tom Coronel NED ROAL Chevrolet Cruze 1m 44.177s
10. Yvan Muller FRA Citroen Total C-Elysee 1m 44.185s
11. Gabriele Tarquini ITA Honda Racing Civic 1m 44.313s
12. Stefano D'Aste ITA ALL-INKL Munnich Chevrolet Cruze 1m 44.573s
13. Rob Huff GBR LADA Rosneft Vesta 1m 44.834s
14. Dusan Borkovic SRB Proteam Honda Civic 1m 45.087s
15. John Filippi FRA Campos Chevrolet Cruze 1m 45.773s
16. James Thompson GBR LADA Rosneft Vesta 1m 46.113s
17. Gregoire Demoustier FRA Craft Bamboo Chevrolet Cruze 1m 46.261s
18. Mikhail Kozlovskiy RUS LADA Rosneft Vesta 1m 46.407s
Dušan Borković danas vozi drugu rundu Svetskog šampionata turing automobila u Maroku. On je svojoj Hondi ostvario 14. vreme (1:45.087) u kvalifikacijama na stazi Mulaj el Hasan u Marakešu, ali će na prvoj trci startovati sa 10. pozicije zbog kazni koje su pojedinim vozačima izrečene nakon prve runde u Argentini i menjanja motora.
1. Jose Maria Lopez ARG Citroen Total C-Elysee 1m 43.854s
2. Mehdi Bennani MAR Sebastien Loeb Citroen C-Elysee 1m 44.109s
3. Ma Qing Hua CHN Citroen Total C-Elysee 1m 44.582s
4. Hugo Valente FRA Campos Chevrolet Cruze No Time
5. Tom Chilton GBR ROAL Chevrolet Cruze No Time
6. Norbert Michelisz HUN Zengo Honda Civic 1m 44.102s
7. Tiago Monteiro POR Honda Racing Civic 1m 44.118s
8. Sebastien Loeb FRA Citroen Total C-Elysee 1m 44.150s
9. Tom Coronel NED ROAL Chevrolet Cruze 1m 44.177s
10. Yvan Muller FRA Citroen Total C-Elysee 1m 44.185s
11. Gabriele Tarquini ITA Honda Racing Civic 1m 44.313s
12. Stefano D'Aste ITA ALL-INKL Munnich Chevrolet Cruze 1m 44.573s
13. Rob Huff GBR LADA Rosneft Vesta 1m 44.834s
14. Dusan Borkovic SRB Proteam Honda Civic 1m 45.087s
15. John Filippi FRA Campos Chevrolet Cruze 1m 45.773s
16. James Thompson GBR LADA Rosneft Vesta 1m 46.113s
17. Gregoire Demoustier FRA Craft Bamboo Chevrolet Cruze 1m 46.261s
18. Mikhail Kozlovskiy RUS LADA Rosneft Vesta 1m 46.407s
- edin
- Saradnik Uprave
Da li to znaci da se drugu trku startovato sa pol pozicije
- OMP
ne, bitno je vreme koje je on realno postigao a ne pozicija koju je dobio pomeranjem drugih vozaca.
Muler startuje prvi u race 2
Muler startuje prvi u race 2
- Milosch
- Garaža: AR 156 1.8ts
Poredak prve trke zasnovan je na rezultatima kvalifikacija, a poredak druge predviđa obrnut poredak sa prve trke za prvih 10 vozača, 11 I 12 su po poretku iz Q2, I ostatak zauzimaju poredak iz Q1. 

- OMP
Cestitke Rosiju za voznju ali mi se ne svidja sto se zavrsilo incidentom bez obzira sto navijam za Markeza, mada i ovaj tempo koji je Markez nametnuo od pocetka mi se odmah nije svideo, nije to njegov fazon, on obicno prvu trecinu trke vozi iza nekog i cuva gume pa onda krene ful krugove, a sad od pocetka krenuo agresivno i to ga kostalo potrosnje guma, plus sto je rosi imao tvrdju komponentu, da je Rosi imao iste gume ne bi ga tako lako stigao
- OMP
http://www.autosport.com/news/report.php/id/118397
ako bude imala konkurentan auto moze da napravi dobar rezultat, ko bolje poznaje stazu od nje
ako bude imala konkurentan auto moze da napravi dobar rezultat, ko bolje poznaje stazu od nje

- OMP
krajnji neprofesionalizam od strane Borkovica
http://trke.rs/borkovic-se-povlaci-iz-wtcc-sampionata/
sta treba da kazu vozacine poput Hafa i Tompsona, koji su itekakva imena u auto sportu ali godinama voze krš ladu i jedva zavrsavaju trke pa koronel koji je itekakav vozac i ima dobar auto a 0 bodova ove sezone, a bilo je jos mnogo vecih imena od Borkovica koji su se vozili na zacelju u ovom sampionatu pa nisu kukali i bezali iz sampionata

http://trke.rs/borkovic-se-povlaci-iz-wtcc-sampionata/
sta treba da kazu vozacine poput Hafa i Tompsona, koji su itekakva imena u auto sportu ali godinama voze krš ladu i jedva zavrsavaju trke pa koronel koji je itekakav vozac i ima dobar auto a 0 bodova ove sezone, a bilo je jos mnogo vecih imena od Borkovica koji su se vozili na zacelju u ovom sampionatu pa nisu kukali i bezali iz sampionata
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
- OMP
cucemo tu konferenciju u petak, mora da ima debele razloge da se povuce, nekonkurentan auto nikako ne sme biti razlog kod profesionalca
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
- OMP
http://www.serbiaring.com/borkovic-se-vraca-u-etcc/
ovde vec nece imati prava na izgovore kako mu je slab auto jer je ovo kup takmicenje pa su svi seati isti, jedino oko setupa moze da bude problema ali to je vec druga stvar.
ovde vec nece imati prava na izgovore kako mu je slab auto jer je ovo kup takmicenje pa su svi seati isti, jedino oko setupa moze da bude problema ali to je vec druga stvar.