FORMULA 1

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
Blade
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Alfa Romeo 75 Karburatori
Alfa Romeo Spider 916
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 2:14 am

Ned Nov 02, 2008 8:36 pm

Koje sranje sto svi kazu srcka nas 7 navijamo za ferari i skacemo ono radujemo se kad vidim skacu iz meklarena reko koji k**ac se ovi raduju kad se raduju iz ferarija kad ono pad morala za sec sam se smorio :(
Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. S2 33 1.7
Druga. S3 33 1.7 P4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. S3 33 1.7 16v
Osma. Alfa Romeo 75 Karburatori
Deveta. Alfa Romeo Spider 916
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Nov 02, 2008 8:49 pm

Ja jos uvek ne mogu da dodjem sebi sta se desilo.

U trenutku kad Masa prolazi cilj on je sampion jer je tada klempo jos uvek 6 i onda sr... i kad je 70.000 ili koliko vec ljudi krenulo da se dere ja sam se najezio nemoz verovat.

Priznajte da niko od vas nije primetio da su Vetel i klempo prosli Gloka u zadnjoj krivini. Ja viseci sa lustera nisam, tek u ponovljenom snimku sam video sta se desilo.
Korisnikov avatar
scudetto
Garaža: Alfa Romeo 146 Ti
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:37 pm

Ned Nov 02, 2008 9:11 pm

Ja cu se ubiti kako sam se smorio auuuuuuuuuuu
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Ned Nov 02, 2008 9:25 pm

Objektivno, bilo bi malo mnogo da se Ferrari vadi drugu godinu zaredom na ovaj nacin. Imaju najbolji bolid, ali su toliko brljali i lose vodili tim da drugacije nije moglo biti. Drama je bila nevidjena...

Hamilton mi nije nesimaptican, ali moram da priznam da je njegova menazerija od rodjaka i ostalih njemu bliskih koju vuce po boksu uzasno iritirajuca. I ako negde u drugom boksu ima nekog od rodbine oni skromno stoje po strani, dok se Hamiltonovi mesaju u sve i svasta. Vrhunac apsurda je bio kada je polubrat invalid izasao skoro do pit wall-ada vidi da li pada kisa, kao da nema ko to da vidi i zamalo da padne dva puta posto jedva hoda. Jos da ga je neko pregazio ko zna sta bi bilo :lool: ...a cale ulazi Hamiltonu u kokpit 20 sekundi pre paljenja motora kao da mu je on sef tima.

Masa je ipak slabiji vozac od Hamiltona...ali je Fetel bolji od Hamiltona. Decko je izvanredan, imam slican osecaj kao kada sam gledao Sumahera u Benetonu na pocetku karijere.
Acqua-Olio-Benzina
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Nov 02, 2008 9:50 pm

...ali zato ona dolls-ica u crvenom :lool:
pravda zadovoljena! :cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Nov 02, 2008 10:06 pm

starac vujadin napisao:
Hamilton mi nije nesimaptican, ali moram da priznam da je njegova menazerija od rodjaka i ostalih njemu bliskih koju vuce po boksu uzasno iritirajuca. I ako negde u drugom boksu ima nekog od rodbine oni skromno stoje po strani, dok se Hamiltonovi mesaju u sve i svasta. Vrhunac apsurda je bio kada je polubrat invalid izasao skoro do pit wall-ada vidi da li pada kisa, kao da nema ko to da vidi i zamalo da padne dva puta posto jedva hoda. Jos da ga je neko pregazio ko zna sta bi bilo :lool: ...a cale ulazi Hamiltonu u kokpit 20 sekundi pre paljenja motora kao da mu je on sef tima.
prepotentnost im je izgleda na familijarnom nivou

starac vujadin napisao: Masa je ipak slabiji vozac od Hamiltona...ali je Fetel bolji od Hamiltona. Decko je izvanredan, imam slican osecaj kao kada sam gledao Sumahera u Benetonu na pocetku karijere.
svaka mu cast za obilazenje i za drzanje hamiltona iza u smesno slabijem bolidu

bio sam relativno klinac, ali se secam kako sam gledao Shumija dok je jos vozio u Bennetonu i poceo sam da navijam za njega jer je presao u tim za koji sam navijao
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Nov 02, 2008 10:19 pm

starac vujadin napisao:Objektivno, bilo bi malo mnogo da se Ferrari vadi drugu godinu zaredom na ovaj nacin. Imaju najbolji bolid, ali su toliko brljali i lose vodili tim da drugacije nije moglo biti. Drama je bila nevidjena...

Masa je ipak slabiji vozac od Hamiltona...ali je Fetel bolji od Hamiltona. Decko je izvanredan, imam slican osecaj kao kada sam gledao Sumahera u Benetonu na pocetku karijere.
Kao i uvek, glas razuma u diskusijama...

Moje impresije su:

ove godine niko nije zaslu
Korisnikov avatar
OMP
Garaža: GP TJet
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:23 pm

Ned Nov 02, 2008 11:04 pm

uh toliko sam razocaran da i ne mogu da kometarisem ,svaka cast Luisu na tituli, zasluzio je definitivno i tacno je da je prosle godine bila jos zasluzenija pa je moralo to nekako da se vrati ali mi se nacin na koji ju je osvojio danas nimalo ne svidja, Masa je danas bio neprkikosnoven i decko je definitivno ako ne tokom sezone onda danas na ovoj trci zasluzio da bude sampion, u svakom slucaju svaka mu cast na voznji i nadam se da ce titula doci vec sledece godine,ni vice nije za podcenjivanje ;)
Fetle odlican i bice jos bolji ;)
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Dexy
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 3:36 pm

Ned Nov 02, 2008 11:12 pm

Ne znam, sada sam gotovo ravnodusan, mada u onom trenutku kada je Vettel obisao ugljesu srce mi je zaigralo kao da je Sena na stazi. Iako svim srcem navijam za tim sa znakom propetok konica, zaista su ove sezone usrali motku za vodjenjem tima, iz aviona se vidi da nema pravog team lidera...ali kao i uvek nadamo se boljem i duploj tituli sledece godine.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Nov 02, 2008 11:21 pm

Ljudi, d
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Nov 02, 2008 11:26 pm

/ sta se ti cudis, pa znas valjda gde zivis. U Srbiji nista novo...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Nov 02, 2008 11:27 pm

Rekoh sebi ako me sad srce ne izda nece nikad ali
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Nov 02, 2008 11:32 pm

Gorak ukus od danasnje utrke....
Prosle sezone su kopirali bolid Ferrarija, ove sezone su platili (ili nekako isposlovali) sklanjanje Glocka kao da se radi o vozacu kojeg zaobilaze za cijeli krug, a ne o vozacu koji brani poziciju par stotina metara prije kraja utrke. Zvanicno naravno Hamilton je prvak, ali da je najbolji bio bi i danas prvi bez ikakve dileme. Njegova prepotentnost, kao i slican stav Ron Dennisa (dovoljno mi je da ga vidim samo), otac, mati, brat, uvijek u boksu, gadi mi se sve to. McLaren mi nikada nije bio simpaticna ekipa, a tek sada mi se gade. Da nema Vettela i drugih momaka koji u manjim momcadima i sa slabijim bolidima pariraju najboljima ne bi vrijedilo gledati Formulu 1 i McLaren koji svim sredstvima zeli pobjedu, ali ponajmanje sportskim. Da ima pravde, McLaren bi bio otjeran zauvijek iz F1.
ZE
ZEPP 46
Drug Član
Drug Član

Ned Nov 02, 2008 11:38 pm

Kenno..pre bi trebali napraviti istragu protiv Gloka..to je stvarno sramota...gledao sam par puta...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Nov 02, 2008 11:55 pm

Da niste malo subjektivni?
Bio je na gumama za suvo.

Sto niste pljuvali po triju koga je hajfeld obisao u Belgiji?
Ili po onima koje je barikelo obisao u Britaniji?

Gledate li trke ili samo 1 ili 2 bolida?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Nov 03, 2008 12:00 am

Glock se sklonio kao da se radi o vozacu koji kasni za cijeli krug, pa propusta vodece vozace, u to nema sumnje, ko iole ima dobar vid. (A plus je i Kubica zasmetao Vettelu prilikom borbe sa Hamiltonom u zadnjem ili predzadnjem krugu iako je kasnio za cijeli krug) Pa ja sa jugicem ne bih odustao par stotina metara prije cilja od borbe za poziciju.
I jos kada su se parkirali ceka dok Hamilton izadje iz svog McLarena da mu cestita.
Sramota, nije ovo prvi put da McLaren se bavi mutnim poslovima, i '97. godine zadnja utrka je bila dvostruka pobjeda McLarena (J. Vilnev i Wiliams Reno vec ranije osigurali titule) kao zahvala McLarenu od Wiliamsa na .suradnji. protiv Ferrarija, pustio ih Vilnev krug dva prije kraja, slicno kao sto je Glock danas se sklonio....
Ocito im je to dozvoljeno od rukovodjstva F1.

:roll:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Nov 03, 2008 12:02 am

sri98 napisao:Da niste malo subjektivni?
Bio je na gumama za suvo.
Massa je odvozio krug prije zadnjeg ulaska u boks sa gumama za suho vrijeme....pa nije usporio 200% kao Glock....uostalom sta je cekao do zadnje krivine da onoliko uspori!?
ZE
ZEPP 46
Drug Član
Drug Član

Pon Nov 03, 2008 12:03 am

Subjektivni?? pa mo
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Nov 03, 2008 12:04 am

Da, dok staza nije bila skroz mokra :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Nov 03, 2008 12:07 am

mobtel napisao:...ali zato ona dolls-ica u crvenom :lool:
pravda zadovoljena! :cool
Znaci,nisam jedini odlepio za njom?Dobro je... :lool:

Ne volim nesto narocito McLaren,ni Ferrari...Ali Hamilton je OK decko i dobar vozac i svim srcem sam navijao za njega i drago mi je da je postao prvak posle propustene prilike prosle godine.Glock je vozio na slikovima po kisi i nije bilo sanse da vozi brze tako da price o propustanju padaju u vodu...Naravno,svaka cast Massi,decko je vozac prva liga...

A te price o kopiranju Ferrarijevog bolida od strane McLarena okacite macku o rep.Sta mislite,Ferrari to ne radi? Radi,samo se malo bolje krije... :cool
ZE
ZEPP 46
Drug Član
Drug Član

Pon Nov 03, 2008 12:09 am

Sri...pogledaj snimak poslednjih 5-6 krugova..pa nastavi diskusiju..i ponavljam..ovo nema veze sa titulom!!...i samo me zanima..da je sve bilo obratno...tj.da je Masa ovako pretekao Gloka i osvojio titulu..
ZE
ZEPP 46
Drug Član
Drug Član

Pon Nov 03, 2008 12:11 am

Aman ljudi...NISU SLIKOVI...ve
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Nov 03, 2008 12:13 am

Ne
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Nov 03, 2008 12:14 am

[quote="ZEPELINBG"]Aman ljudi...NISU SLIKOVI...ve
Korisnikov avatar
Manfred
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:09 pm

Pon Nov 03, 2008 12:20 am

Fetel ako ne bude sledece godine sampion, bice 2.

Vozi kao zmaj!

A za ovo danas nemam rechi... bio sam na skupu, nisam gledao, ali kad su mi pricali nisam mogao da verujem...

Povratak na “Cafeteria da Romeo”