Ko razume nek mi pošalje identičan screenshot na pp sa svoje mašine, uz podatke o OS-u i brzini linka, pod uslovom da se ne razlikuju drastično od ovih vrednosti ovde. Slika pozadine se zove stradale.jpg. Pre puštanja testa izbrišite keš, vodite računa da ne izbrišete korisnička imena i/ili lozinke za neke sajtove ukoliko ste ih poverili browseru na čuvanje
Kolega OMP, u pravu si što se kursora tiče, on u Operi ne postoji. Pretpostavljam u čemu je problem (jedan od fajlova za prikaz skina je malo poludeo), srediću čim stignem.Opera ima drastično drugačiji DOM render od ostalih browsera, pa javlja greške i tamo gde ih kod ostalih browsera nema.
Za sada ostaje ovako, a uskoro i skin za mobilne uređaje.
da kursor se izgubio kad si dodao pozadinu, nema veze ovo za seckanje, ne znam sta je ali se i to desilo posle dodavanja pozadine ali kako sto rekoh nije toliko strasno
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Mozda nisam u toku, ali sta je sa Taptalkom za nas forum? Na FLCS radi.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Kursor ima i radi znatno brze rekao bih skoro pa normalno...
Nemam spor Comp imam Operu i brzi net surfam istovremeno na 20-30 stranica
i 15 drugih foruma tako da vidim razliku a i sam imam svoj forum vec 3 god u PhPBB
i znam razlike u VBulletin PhPBB i Micro machines enginima ili source codovima
Ja bih iskreno dodao jos neku rutinu kao mao efektnije iskakanje fotografija linkovanje ka stranica sa malim tumbunals screeshotovima etc takve male stvari podignu vizuelni deo foruma i chine ga svojstvenim atraktivnim
kao na pr
googlemaps tag
[youtube]ZcuNDttCL4w[/youtube]
pa recimo google translate gadget
Google Translate Gadget BBCode
Gile, izvini, ne stigoh sinoć da se javim!
Evo ti slika kako to izgleda kada se kod mene učitava:
Uzgred, opcija Net u Firebugu mi nije bila enable-ovana, zato te nisam shvatio u startu šta tražiš! Jbg, ipak sam se više bacio na dizajn i Adobe alatke, nego što sam daleko odmakao u html-u, javascriptu, etc.
Ali mislim da sve ovo nije više tako važno jer si rešio problem. Sada je i na sporim mašinama scroll OK i ne primetim nikakvu razliku u odnosu na ono ranije
Bilo je ogroman bug u JS-u koji je zadužen za render message body, mada generalno sada ne služi ničemu jer je css preuzeo kontrolu. FF i Chrome znaju da ga preskoče, Opera sirota ne zna. Kako god, na kraju je ispalo dobro