ALFA ROMEO 33 - Feel the Boxer Power

Alfa Sud | Sprint | Arna | 33
Jednom boxer, uvek boxer!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Sep 12, 2007 6:05 pm

Sasha napisao:Realno je 10-15% da se cena spusti. U principu dosta zavisi od stanja, da li je prodaja hitna i sl. A taj lik sa 75-com posle ovog saznanja, nema sanse da je proda za vise od 1300e, bez obzira sto je farbao.
ne zaboravimo da je u Srbiji sve moguce! evo primera lika iz smedereva, koji je kupio 164 2.0v6 Turbo za 2150eur od clana foruma, vozikao se malo i sad je prodaje za 2600eur!!!
mislim sta reci!!!
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Sre Sep 12, 2007 6:47 pm

Ma moze on da je prodaje i za 5k ali je nece prodati.
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Sre Sep 12, 2007 11:23 pm

To Smederevo je cudo... :roll:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Sep 13, 2007 5:24 pm

ja cudo! CUDOVISTE!
zaradjivanje na Alfi, pa jos Turbo???? hahahahahahahahaha

ali neka, naucice!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Sep 17, 2007 1:10 am

Heh, upravo citam oglas .prodajem Alfu 33 ili menjam za neki manji auto. . :lool: :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Sep 20, 2007 3:27 pm

Idem jutros ulicom i cujem neki lep zvuk iza sebe. Okrenem se i vidim pored mene prolazi plava Alfa 33, stariji tip. Sirota alfica, koriste je kao teglecu marvu - na krovu ima onaj prtljaznik natovaren nekim dugackim sipkama. Kako je Alfa prosla, tako sam se nasao u nedoumici. To nije bila 33. Auto od napred izgleda isto kao stariji tip 33, ali od nazad vise lici na Fiata Tempru! Vrata prtljaznika visoka, zadnja svetla kvadratnog oblika, bas kao kod Tempre... O cemu se radi? Je l` u pitanju neki hibrid iz domace radinosti ili Alfa koja se serijski proizvodila?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 21, 2007 12:06 am

:wtf2:
Giulietta?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 21, 2007 8:14 am

Slika

???
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 21, 2007 9:27 pm

Da, definitivno je bila Giulietta. Nikad ranije nisam video uzivo taj auto. Pitanje je koliko ih je preostalo kod nas... Imala je i neki cudan spojler pozadi. Sve u svemu, zapamticu taj susret! :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Okt 01, 2007 4:44 pm

Da li je kod nas pocetkom osamdesetih godina proslog veka (u tom periodu se nalazi i moja .godina proizvodnje.) postojao neki auto magazin koji je pratio aktuelna zbivanja u auto industriji?
Da ne okolisem mnogo - zanima me sta je pisano kod nas o Alfi 33 tih godina kada se pojavila. Kakve su bile kritike? Kakav je bio dizajn za ono vreme? Da li je kod nas bila polurana, ko je kupovao nove Alfe 33...? Zna li neko koliko je cuvenih DM bilo potrebno izbrojati da bi se kupila nova 33?

Pozz!
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Pon Okt 01, 2007 5:14 pm

Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Okt 01, 2007 5:59 pm

Ne mogu da verujem! Pa, na ovom forumu vec postoje sve moguce informacije koje coveku mogu zatrebati!

Puno Hvala!!! Nadam se da ce se neko iz centrale u Milanu :) setiti tvog pregalastva i nagraditi te za trud nekom Alficom po tvom izboru! ;)
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Pon Okt 01, 2007 6:12 pm

I ja se nadam :lool: napisi im pismo pohvali ARCS i trazi jednu 8c kao donaciju :cool ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Okt 02, 2007 5:20 pm

Postavio sam pitanjce u vezi kupovine jedne 33 na podforumu .planiram kupovinu., pa vas molim da pogledate moje pitanje i ako mozete da mi odgovorite... Cisto da ne pisem dva puta isto pitanje, tamo i ovde. Evo linka http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=13887

Thanx!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Okt 10, 2007 10:39 am

Znaci Alfu nikad nisam vozio a oduvek sam joj se divio.Pogotovo 33-ke, imaju izgled .ubice. :). I onda jednog laganog dana naidje drug kod mene nekim poslom i parkirao 33-ku ispred radnje, kaze na prodaju.....vozila zena zadnjih 5 godina, svake god u Greece na more (kao dokaz da je auto dobar), delovi original za nju iz Greece donosi njen muz kada ide poslom....kaze cena nije losa...za mene osnovna bez nadogradnje :dugokosi: . Inace teh podaci su 1.7i ,77Kw, 1712ccm, 1090Kg; '89 god presla 154000km,uredno servisirana motor suv kao barut, ulje iz France donosi lik :? . Rekoh ajd da provozam.. i onda.... :shock: :shock: :twisted: prva brzina potpuno neupotrebljiva...pun gas i pocinje asfalt da se pakuje ispod tockova :lool: Vuce kao blesava, zvuk kao razjareni lav (naravno sportski filter ubacen). Tako da sam se razmisljao citavih 5 min koliko mi je trebalo da se smirim od naleta adrenalina i ruke da prestanu da se tresu. Naravno kupio sam je, otisli do mehanicara i limara da ispitamo stanje. Mehanicar je uradio jedan ispit i sledeci nedostaci su : obe manzetne, desna jabucica, sva 4 amortizera i negde vlazi menjac, vidi se trag ulja, inace motor je perfektan (pu pu pu da ga ne ureknem), majstor limar je pregledao patos koji je malo problematican, naime iznad auspuha u gepeku se vide par rupa promera 2-4 cm. Tako da je predlog da se to zastiti i uradi usvojen ;) .
E sad neko moje pitanje posto nisam nikad vozio italijane gde naci i po kojoj ceni kod nas delove i da li je isplativo puniti amortizere posto sam se prilicno ispraznio oko kupovine alfe (pre toga bio na moru a nisam ni sanjao da cu odmah posle odmora kupiti auto - ali ljubav na prvi pogled je pobedila).
Inace sam iz Cuprije i trenutno pada kisa tako da necu da slikam auto.
Jedino evo par slika mobom uradjenih par dana posle kupovine.
Sve sugestije bi mi dobro dosle tipa sta, gde i kako se odrzava alfa. Napominjem da u Pomoravlju mislim da nema nijedna prodavnica za alfu tj. sve delove cak i polovne nabavljaju negde iz BG-a a cepaju cenom.
Za sada toliko, malo vremena dok pohvatam sve konce na forumu pa cu biti aktivniji.
Veliki pozdrav za Alfa Virus i sve alfiste
Slika

Slika
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Okt 10, 2007 10:43 am

sto se tice delova
novi
Auto Stil
polovni
surcin otpad

svi ti salju pouzecem
dacu ti brojeve ako hoces
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Okt 10, 2007 10:58 am

Naravno sve inforamcije su mi dobrodosle.
Ima u Kg neki lik koji puni amortizere i pritom daje garanciju 2 god pa cu i njega da pozovem, inace nece cene amort. za moj model tj seriju II su 2300din zadnji a prednji 9100din po komadu.
Poozz
Korisnikov avatar
vojaalfa
Drug Član
Drug Član
Garaža: 156 1.8TS SW
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:42 pm

Sre Okt 10, 2007 2:24 pm

Lep ti auto.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Okt 10, 2007 5:25 pm

auto stil imas na forumu, a broj otpada u surcinu je 063666156
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Okt 11, 2007 11:04 am

Prijatelju, dobrodosao! Alfa ti je bas lepa!
Ako nije tajna, koliko si je platio? Voleo bih da kupim istu takvu, pa me zanima...

Poz!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Okt 11, 2007 11:15 am

Stvarno lepa 33,II seriju je pravo cudo naci u tako dobrom stanju... :plavi_voli:
Auto predstavi ovde: http://www.cannonballforums.se/index.php?f=36
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Okt 11, 2007 11:44 am

Naravno da nije tajna, auto sam platio 1300Evra :lool: , inace taj moj drug, preprodavac, koji je uzeo alfu od tih ljudi da proda je cenio na pijaci 1700Evra i imao 2 ozbiljne musterije, ali ja sam bio brzi :cool . Tako da sam platio samo sumu koju su trazili vlasnici a njega vodio na vecerinku.
Ovih dana krecem sa kupovinom delova za nju i da sredjujem deo po deo.U ispravnom i dobrom stanju je alfica, bice slika, samo kao sto sam rekao u nekom od gornjih postova amort. su prazni pa me nervira i plasi me da ne rikne jos nesto od ravnih puteva kod nas u zemlji.
Korisnikov avatar
QV lale
Garaža: Alfe & Lancie
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:26 pm

Čet Okt 11, 2007 12:03 pm

Mnogo lepo izgleda... stvarno sto kaze trentatre : II seriju je pravo cudo naci u tako dobrom stanju... samo napred i uzivaj ! pozdrav!
Slika
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Okt 11, 2007 1:13 pm

Odlicna kupovina! Bio si na pravom mestu u pravo vreme, definitivno! ;)

Eh, kad bi meni naletela jedna slicna iz druge serije....
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Okt 13, 2007 12:27 am

@ zozon

Nemoj zezati kada ti je nudjena ALFA 33 1.5IE 1991god , koja je kao casa bila i Ti se nisi javio ni da pitas za nju , a tu smo u komsiluku , nisi morao ni da ides daleko , sve ti je bilo na dohvat ruke

Povratak na “Boxer Odeljenje”