ALFA ROMEO 75 - The Last Real Legend!
-
Go
- Drug Član
Verujem da im ubrzanje nije predstavljalo problem, posto auto sigurno nema vise od 700-800kg
Mozda su imali problem da sa kracim prenosom i malom tezinom prenesu snagu na tockove, tj. da je maximalno iskoriste... Nemam pojma
A mozda su jednostavno imali taj diferencijal u garazi i sinhroni(na menjacu) su im bili zdravi
Uzmi sve sto ti garaza pruza

A mozda su jednostavno imali taj diferencijal u garazi i sinhroni(na menjacu) su im bili zdravi

-
Go
- Drug Član
Inace, kola mi sad izgledaju jos losije.
Jedan tip mi se u garazi zakucao u dupe, ponovo, ali je uspeo da polomi svetlosnu grupu tako da mi stop svetlo vise nije crveno.
Dan kasnije mi je neko na parkingu ulubio i vozacka vrata.
Jedina vrata na kolima koja su sad OK su iza vozaca
A bio je tako lep auto kad sam ga kupio.
Gledam oglase religiozno u nadi da cu da nadjem nekog lepog stranca.
Bio je jedan iz Valjeva ili slicno, ali crvene boje, koja izgleda nije srecno resenje, ljusti se lak gotovo obavezno, a nesto mi se ne farbaju kola.
Inace, kola mi sad izgledaju jos losije.
Jedan tip mi se u garazi zakucao u dupe, ponovo, ali je uspeo da polomi svetlosnu grupu tako da mi stop svetlo vise nije crveno.
Dan kasnije mi je neko na parkingu ulubio i vozacka vrata.
Jedina vrata na kolima koja su sad OK su iza vozaca

A bio je tako lep auto kad sam ga kupio.
Gledam oglase religiozno u nadi da cu da nadjem nekog lepog stranca.
Bio je jedan iz Valjeva ili slicno, ali crvene boje, koja izgleda nije srecno resenje, ljusti se lak gotovo obavezno, a nesto mi se ne farbaju kola.
-
Go
- Drug Član
U bre covece, da se nisi zamerio nekoj (drugoj
) sekti
Nije bas za pohvalu, ali nemam vise najizlupaniji auto
Nasao sam pre 3-4 dana na ebay-u Alfu 75 2.0TS, '91god, siva-metalik, zadnja leva vrata su bila malo ulubljena, oko 120.000km, za 350eur
Da zlo bude vece, auto je bio u Wien-i, sto je veoma blizu
Malo pre sam je trazio, posto sam NAJOZBILJNIJE hteo da je uzmem, i NEMA JE
J#&!g@... that's life
Kako bi rekao drug Oliver Mlakar: VISE SRECE DRUGI PUT
(Za vas koji ste se kasnije ukljucili u program, to je bio voditelj Kviskoteke!)
p.s.-cuvaj dobro saobracajnu, to ti je jedino ostalo citavo, a vredi puuunooo

Nije bas za pohvalu, ali nemam vise najizlupaniji auto

Kako bi rekao drug Oliver Mlakar: VISE SRECE DRUGI PUT

(Za vas koji ste se kasnije ukljucili u program, to je bio voditelj Kviskoteke!)
p.s.-cuvaj dobro saobracajnu, to ti je jedino ostalo citavo, a vredi puuunooo

-
Go
- Drug Član
Utorak vece, dodjem kuci na vreme da gledam Top Gear na BBC-u i neko mi ukrade kola.
Tako da se pohvalim da vise nemam Alfa Romeo 75 vec neka jedna budala koju zelim da upoznam.
Prijavio sam miliciji, prosetao po kraju i sad sam pesak.
Ako neko vidi auto sa razbijenom soferkom, udarenom desnom stranom, udarenim gepekom, neka javi, vozaca upucati na mestu ( ako nisam ja ).
Tako da se pohvalim da vise nemam Alfa Romeo 75 vec neka jedna budala koju zelim da upoznam.
Prijavio sam miliciji, prosetao po kraju i sad sam pesak.
Ako neko vidi auto sa razbijenom soferkom, udarenom desnom stranom, udarenim gepekom, neka javi, vozaca upucati na mestu ( ako nisam ja ).
-
Go
- Drug Član
Ovo je suvise za jednog coveka i njegov auto
Daj nam neke detalje za raspoznavanje, brojeve sasije i motora, stavi neku sliku, bilo sta sto bi moglo da olaksa sto brze pronalazenje tvoje 75-ice
Kakva je muzika bila u autu? Plin? Gume na felnama? Ma bilo sta-SVE!
Javi svim likovima koji rade sa polovnim Alfinim delovima, da znaju da se jedan jos uvek "pusi"!
DRZIM TI PALCEVE

E je&!%@

Daj nam neke detalje za raspoznavanje, brojeve sasije i motora, stavi neku sliku, bilo sta sto bi moglo da olaksa sto brze pronalazenje tvoje 75-ice

Javi svim likovima koji rade sa polovnim Alfinim delovima, da znaju da se jedan jos uvek "pusi"!
DRZIM TI PALCEVE

- brera
- Garaža: Alfa Romeo Sprint '86
Lancia Delta HPE 2.0 T '98
Saab 93 '2003 - Lokacija: Perm
-
Go
- Drug Član
Evo detalja. Auto je izuzetno prepoznatljiv po slomljenoj soferci sa leve strane, desnom krilu i vratima koji su doziveli isparkiravanje jednog keca, i dupetu koje je imalo susrete sa bmw-om i starim pasatom. Tamno plave boje.
Gume su zimske, izuzetno lose, felne standardne alfine 14", ima plin, pioneer cd.
U policiji su me cudno pogledali kad sam im dao saobracajnu, citiram
"Alfa Romeo, pa ko to krade?"
Najozbiljnije su u fazonu da Alfe, pa i skroz nove niko ne krade, ne secaju se kad je bila poslednja kradja Alfe.
Uzgred budi receno, bila je jedna mnogo dobra saobracajka juce u Mirijevu, 100-200 metara ispod Misinog servisa.
Bio sam suvozac u jugicu, kada je siera iz suprotnog smera zgazila na poluotvoren saht i promenila traku. Frontalan sudar, far na far i malo jace. Svi zivi, vozac juga manje posekotine na licu, ja se ugruvao i koleno mi oteklo od udarca. Siera, svi super, covek imao decu u kolima, uplasili se.
Kola, siera jos i moze da se opravi, jugic totalna steta, otisao u kiflu.
Moze se reci da mi nesto ne ide ovih dana.
Gume su zimske, izuzetno lose, felne standardne alfine 14", ima plin, pioneer cd.
U policiji su me cudno pogledali kad sam im dao saobracajnu, citiram
"Alfa Romeo, pa ko to krade?"
Najozbiljnije su u fazonu da Alfe, pa i skroz nove niko ne krade, ne secaju se kad je bila poslednja kradja Alfe.
Uzgred budi receno, bila je jedna mnogo dobra saobracajka juce u Mirijevu, 100-200 metara ispod Misinog servisa.
Bio sam suvozac u jugicu, kada je siera iz suprotnog smera zgazila na poluotvoren saht i promenila traku. Frontalan sudar, far na far i malo jace. Svi zivi, vozac juga manje posekotine na licu, ja se ugruvao i koleno mi oteklo od udarca. Siera, svi super, covek imao decu u kolima, uplasili se.
Kola, siera jos i moze da se opravi, jugic totalna steta, otisao u kiflu.
Moze se reci da mi nesto ne ide ovih dana.
- brera
- Garaža: Alfa Romeo Sprint '86
Lancia Delta HPE 2.0 T '98
Saab 93 '2003 - Lokacija: Perm
mislim i nadam se da ces naci auto i ja sam u fazonu da je neko ukrao da se malo provoza i izivi nad njom, naravno sve dok ima benzina i posle ce je ostaviti negde. predpostavljam da su neki klinci u pitanju.
ajd srecno u potrazi
ajd srecno u potrazi