Od jutros sve nesto naopako ide klince u skolu vodim a sin mi kaze da popodne moram na razgovor kod psihologa jer su neko sranje napravili u odelenju.Radim svoj posao i spremam se za razgovor da bi me lik koji ne gleda u retrovizore a dosao iz Italije ocesao ceo prednji desni cosak.Stanem da vidim sta cu a kao spremam auto za huju da bude lep al ne da mi se,ocesao krilo i branik i jos se pravi glup,ne lud nego glup.Trazim mu pare za polir pastu jer nije steta za farbanje moze da se izvuce poliranjem i on mi otvara novcanik u njemu 500 din,nema vise.Da li je moguce da ja uvek naletim na kretena koji je prosjak i ne mogu nista da naplatim a ja uvek naletim na kretena kome moram da platim jer ce me olupati kao staru kantu.

Nista krenem dalje onako besan i na 100 metara sledecih semafor stajem i cekam....
Prilazi mi klinka koja prosi i trazi mi KUME DAJ NEKI DINAR... nemam sreco nista i prodji me se,u tom trenutku mi noga popusti kocnicu i naslonim se na taxi.Izlazi (mali debeli masni smrdljivi budjavi odvratni smesni coravi)valjda sam sve nabrojao lik.Skace tri metra od zemlje kao da sam ga udario bagerom.

Izadjem napolje i pogledam njegovo sranje od branika i kazem kako da znam da nije bilo jer je sav pojeban,on se nesto mangupira(taxista)i pocnem da ga vredjam na sav glas jer mi ide na zivce kao pojava.Kazem i da imam sad pare nedam zovi pandure kad ja oprastam a izgrebali me za 2 meseca vise puta oprosti i ti stoko seljacka.Ne nece pandure i zapisnik nego pare,otvaram gepek i alat koji nosim sa sobom i trazim a za inat ne mogu da nadjem,pitame sta trazim i u tom trenutku vadim srafciger od 40 cm i pocnem da ga jurim po ulici i kazem sad cu da od tebe naplatim svu stetu.Nisam normalan i priznajem da sam poludeo u trenutku.Smirimo se i on na svoju stranu ja na svoju,krenem ka skoli kod psihologa mada bi mi psihijatar bolje pomogao

Zvoni mi tel i kaze sa druge strane slusalice ovde policijska partola Zvezdare jeli vas kombi te i te tablice,odgovaram sa da uhapsili smo lice koje uzima alat iz gepeka.Otvori se zemljo da propadenem.Zovem svoje majstore koji rade u zgradi da izadju i vide sta je,a ja dalje kod psihologa.Da skratim psiholog nije dosao na vreme nisam ga cekao,zapisnik su napravili

Sad sam dosao kuci i molim boga da mi se dan zavrsi ovako.