Jao,Vojo, ako bude sisao na prvom iskljucenju, ode on na Sajam. Treba na drugom i da drzi desniju traku pa pravo na zirafe.
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Lepo smo se druzili,ispricali.Najjaci utisak na mene je ostavio zadovoljni osmeh Sibinov kad mi je pruzao kljuceve od svoje azdaje,da probam jedan krug!Kako je covek zadovoljan i srecan!Kako i ne bi bio kad se vozi onakvom 156,zaista V6 je gromovnik!!!
Najjaci je bio Zenov i moj osmeh posle kruga voznje u Sibinovoj raketi. Sibine brate, kad god budem skenjan, placam gorivo i cepi samo da me provozas. Ja sam presrecan posle one voznje. Zelim ti stvarno da se navozas u zdravlju
Odlican skup, mnogo zadnjeg pogona...a taj sibinov 1.6...jeftina registracija, malo trosi, jos samo da ide malo bolje..
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Ajde mi da osnujemo Foto klub Srbije, tu smo jaci nego u Alfama...
Bilo kako i treba da bude jedan ovakav neozbiljan skup.
Neki su na kanticu merili dnevnu dozu goriva, neki nisu ni pomislili da nam ostave koji batak od pileta (da vidimo da li se pecenje na jeftinoj struji isplati ), neki nisu skidali kez sa lica posle probnih voznji raznih makina, neke je bilo tesko natertati da napokon sednu u kafanu, neki dosli mamo/bratobilima, neki merili ciji je veci skljockavac i tako...
I na kraju, sve je do
Do ja ja ja ja ja ja ja ja ja.
[youtube]wtowupU6oD0[/youtube]