Ja sam išao i terao za sve pare a to sam psole video da nije ni blizu za sve pare. Malo sam karikirao oko kočnica ali jeste tako, osetno su gore nego pre navaka.
Sad mi je baš krivo što nemam nikakvu orijentaciju koje sam vreme pravio, ne verujem da bih bio ponosan ali ne verujem ni dasm bio najgori od sve dece. Nažalost pričekaće se da se opet oprobam na navaku.
Kad ugasim svetlo koje blinka da ne sitskam pun gas auto ide kao popizdeo što će se videti na snimku ako ima kamera na kraj Višnjićke pa levo prema tunelu gde me je dileja iznervirao sa nekom crnom zatamnjenom drtinom jer mi se nabijao u dupe i svirao nonstop a onda je hteo da me obidje sa desne strane što se završilo driftom od stotinak metara a onda su svi vozili lepo iza mene sve preko Brankovog, kao pusti dileju a rajmax je smeo da pusti sve rukohvate...
Znači da je mrdno obrvom zgurao bih ga sa mosta...
E tako se vozi Navak i ostalo slično.. Pogledaj one slike (video) sa Grobnika što je čovek poslao i oslušni zvuk sve vreme, kad bih pratio taj zvuk sa mojim autom verujem da bi ostao tamo posle dva kruga.
Pun je net gde peglica odere ovog ili onog tako da priča o tome EVO i stara 75 ne pije vodu. Civilni auto nema potrebe da ide na Navak sem da se provozaš a onda sve ovo džaba pričamo i završiću ovde