Na Huji sam ubacio u drugu i nisam menjao brzine, kočio sam 30 metara pre krivine a puštao gas ko zna kad, čuje se na snimku

Pazi ovako:Santino napisao:A ja mislim da bi nasa kola izgorela na Nurburgring-u vrlo brzo, stoga mislim da nije za nas...
Svi volimo da letimo, nekad treba ostati na zemlji...
To je sustina, da taj krug tebi kao vozacu pruzi zadovoljstvo.JaMaL napisao:Ali kakav bi to krug bio...
Ovo bi bio najcasniji kraj jedne sektasice!Nigy napisao:.. ako budem prinudjen da ostavim vozilo (tablice u torbu i bezi)
Pojenta priče je da na Huji ima druženja nisam video nijedan krug pa ni mojSantino napisao:Majstore, nalupetao si se gore kao maksim...
Poenta moje sprdnje nije bila upucena nikom licno vec u globalu i znaci:
Metnemo neke gume, malo otvrdnemo ogibljenje, pripremimo nase trabakule koliko je moguce i idemo da se druzimo na navaku svi zajedno!
Gde i ko je terao 3:40?Za ostale, čovek je terao 3:40, probajte da izgurate vreme ispod 4 pa da vidim koliko se ne koči koliko se ne ubrzava i ne opterećuje auto.
Malo sam prolupao, 1:40kilson napisao:Gde i ko je terao 3:40?Za ostale, čovek je terao 3:40, probajte da izgurate vreme ispod 4 pa da vidim koliko se ne koči koliko se ne ubrzava i ne opterećuje auto.
Verujem da Nigy ima neku pumpu viska, proveri sa njim..? Ako hoces novu, prisecam se da su imale neke jos malkice jace za novce reda velicine 80e -provericu gde sta i kako...Gruja napisao:Opste pitanje - jel zna neko sa kojim se kolicima gadja pumpa za gorivo na TSu? Pase li od nekog BMWa? Tako mi neka informacija u glavi...
Ja sam upravo terao 1:59 i to na poluvlažnoj stazi, na običnim lowcost gumama i fabrika ogibljenju... Nikakav problem nisam imao, kao sto rekoh.Dora napisao:Malo sam prolupao, 1:40Onda se smanjuje priča na 2