Smehoteka...

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
Pittatore
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga
Pridružio se: Pon Dec 29, 2008 10:08 am

Re: Smehoteka...

Čet Nov 22, 2012 8:40 pm

[youtube]Uh4UZzZrLoY[/youtube]
UTD-Performance
Raven Club Serbia 063/666-156
Slika
Korisnikov avatar
sErGiO
Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 3:11 pm

Pet Nov 23, 2012 1:39 pm

Ministar nekih poslova biva ljubazno primljen od Predsednika svih građana i njegovog mentora lično.

- Razgovarao sam sa Nemcima, imaju nove uslove – reče naočiti ministar.
- Kakve, bre, nove uslove?! Zar nismo sve ispunili?! – viče Predsednik – Šta 'oće više?! Sklonili smo barikade, pregovaramo sa Prištinom sve u šesnaest, po negde i u sedamnaest. Složili smo se da budu regionalno predstavljeni, glasaćemo za njih na pesmi Evrovizije, demontirali smo paralelne strukture, ukinuli ministru za Kosovo duplu platu i tri kosovska dodatka a uskoro ćemo da ukinemo i njega!!! Šta sad 'oće?
- Ne pitajte. Držali su me dva sata u zatvorenoj prostoriji dok su mi obrazlagali šta 'oće. A znate da nije prijatno kad te Nemci zatvore u nekom prostoru, pa još počne da biva zagušljivo. Ukratko, 'oće da se izvinimo zbog Drugog svetskog rata. Moramo, vele, da se suočimo sa bolnim istinama vezanim za taj period.
- Kakvim, bre, istinama?! I, zar se nismo mi već izvinili i za to? – vajka se Predsednik i preslišava, pa upisa nešto u beležnicu.
- Nismo. Traže da javno kažemo da smo mi krivi što su nas bombardovali 1941. i što su nas posle streljali: sto za jednoga.
- A za 1914. i 1999?
- To se podrazumeva. Ako hoćemo da dobijemo status kandidata, moramo i da nadoknadimo štetu Nemcima, inače ništa od Evrope.
- Kakvu sad pa štetu?
- Pa bombe koštaju, gospodine predsedniče.
- Pa da. Ima logike. Koliko je to para?
- Dosta, bogami, nakupilo se vremenom.
- Ono, što jes', jes'. Pa, ništa, da se plati, Evropa nema cenu ni alternativu – reče Predsednik – Samo se nadam da neće tražiti da im nadoknađujemo i za Ciklon B?
- To će kasnije, rekoše, kad im ponestane novih uslova. Do tada, imaju još uslova koje nisu iskoristili. Put u Evropu je popločan dobrim namerama, ali i trnjem.
- Šta lupaš?! Kako može trnjem da se popločava?
- Više figurativno, gospodine predsedniče, simbolično, više kao hiperbola...
- Dobro, dobro.

Sutradan, isto.
- Zvali su Amerikanci. Proširili su uslove: traže da priznamo Kosovo, a da ne priznamo Abhaziju i Osetiju. Traže i da platimo Japancima odštetu za Hirošimu i Nagasaki. Ništa me ne pitajte, niti šta razumem, samo prenosim šta mi je rečeno.
- Uzmi kredit od MMF-a i plati. Ipak su nam ti Japanci poklonili autobuse. Uplati i nekim nevladinim organizacijama po sto hiljada evra donacija, pa neka naprave par hiljada origamija da im i to pošaljemo uz pare. Čekaj... i... izvinite im se za svaki slučaj. Slušaj ti mene:
izvinjenja nikad dosta.

Dan posle.
- Zvali su Englezi. Ljuti su.
- Što oni. aman?!
- Kažu da su nas i oni bombardovali redno i ništa manje od Nemaca, eto čak i oni na Uskrs, pa mi Nemcima plaćamo za to, a njima ništa.
Ali su to pomenuli samo usput. Njihov novi uslov za kandidaturu jeste da Đoković pusti Mareja na sledećem Vimbldonu, a ukoliko želimo u Evropu. Za Australijan Open će da razmisle, vele, ipak je i ta država njihov dominion.
- Đavo nek' ih nosi! Videću sa Novakom kad sledeći put bude prekinuo moje izlaganje, kao kod Dodika. Vidi i ti sa tim Đokovićima: nek' se izvini ljudima.
- Hoću...

I, bi sledeći dan.
- Novi uslovi, a? – pita gledeći ispod oka Predsednik, dok ministar ulazi u kabinet.
- Novi – umorno odgovara ministar.
- Šta je i ko je sad?
- Francuzi. Njihov novi uslov je da priznamo, pored Kosova, i to da je Sarkozi visok 190 santimetara, a svakako da je viši od Karle Bruni.
- Kako, bre, to da priznamo?!
- Mislio sam....
- Pitanje je hipotetičke prirode, ministre, nemojte da me ljutite...
- Mislio sam: u krevetu su isti, pa...
- Ministre!!!
Ljutnu se ministar pa uvrđeno nastavi:
- Ništa ja ne znam. Tako mi je rečeno, a ja samo prenosim, to Vi vidite sa njime. Znate kako se prošli put Berluskoni naljutio zbog ministra vojnog Šutanovca i sklonio ga da se ne slika pored njega.
Znači, ako želimo status kandidata, moramo da priznamo da je toliko visok i gotovo. Priznaćete da to i nije neki težak uslov. Neka Skupština izglasa deklaraciju. Ništa nas ne košta.
- Ne košta da je to jedino što će da traži.
- Što jes'- jes', pravo zborite.

I bi noć i drugi dan.
- Gosn' predsedniče, sad su zvali iz indijskog Ministarstva inostranih poslova. Kažu, da, ukoliko želimo status kandidata u martu, moramo doneti zakon o zaštiti krava.
- Šta, more, pričaš?! Kakve veze ima Indija sa Evropskom unijom bez alternative. Oni su samo deo jednog od naših stubova spoljne nam politike.
- Pitao sam ih ja to. Nikakve, priznaju oni, ali podvlače da su konstatovali da nam svi postavljaju neke uslove, pa to žele i oni - kao međunarodni faktor u ekspanziji.

- Nadam se da je to kraj – upita klonuli Predsednik.
- Nije! Nije, na žalost. Deda Mraz je poručio da ove godine neće dolaziti u Srbiju ukoliko ne priznamo Kosovo i, obaška, neće glasati za status kandidata. Obići će samo američke vojnike u Bondstilu, koji su daleko od svoga doma, usamljeni i nezaštićeni. Kaže da je odluku doneo teška srca, ali i pod pritiskom MMF-a koji mu je poručio da Srbija treba prvo da namiri dugove njima, a decu, da prostite: ko piiiip!
- Ovi iz Vatikana?
- Ne, oni nisu postavljali nove uslove ...
- Mislio sam na decu ...
- A, to ...
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Korisnikov avatar
sErGiO

Pet Nov 23, 2012 2:50 pm

Pošalje žena muža programera u radnju i kaže:
"Kupi margarin, a ako ima jaja, kupi 10 !"
Muž ode u radnju, vraća se kući, stavi na sto 10 margarina i kaže:
"Bilo je jaja"

hahahaha
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Korisnikov avatar
edin
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Pridružio se: Čet Nov 24, 2011 6:32 pm

Pet Nov 23, 2012 9:12 pm

hahaha hahaha hahaha
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
Korisnikov avatar
Pittatore
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga
Pridružio se: Pon Dec 29, 2008 10:08 am

Uto Nov 27, 2012 10:27 am

Slika
UTD-Performance
Raven Club Serbia 063/666-156
Slika
Korisnikov avatar
Dragon
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 6:43 pm

Uto Nov 27, 2012 10:33 am

Lik sutra na svoj kos 4 puta i ne moza da ga da! hahaha

[youtube]Lbo0CMndPt8[/youtube]
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Uto Nov 27, 2012 12:18 pm

Hahaha a ja bas sinoc sanjao da peglam basket, nadam se da nije bilo nesto u ovom stilu :D
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
Dragon
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm

Uto Nov 27, 2012 12:29 pm

Mislim da covek ne moze biti toliko glup, nego su mozda sve dogovorili kako bi se proslavili na YT, jer 4 puta ne moze da pogodi zicer. :D
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN

Uto Nov 27, 2012 12:30 pm

Moze moze, nemoj biti toliko ubedjen :rofl:
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN

Sre Nov 28, 2012 1:01 pm

Smesno ali i jezivo u isto vreme...

[youtube]HoJveRDptDs[/youtube]
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Garaža: FIAT :(
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Sre Nov 28, 2012 1:08 pm

Ja godinama čekam da na mene naidju ovakvi, onako ladno i promišljeno bi ih polomio sa sve opremom ali da niko ne pobgne, lagacko ... Naravno oni to znaju i nema me u šou biznicsu. Treba neko srčku da dobije da oni prodaju emisiju.. Postoje hiljade štosova koji su šaljivi pa se i " žrtva" na kraju nasmeje...

Uf, opasn ose iznerviram kad ovako enšto vidim, najviše u moronluku prdnjače brazilci i japanci...
Korisnikov avatar
sErGiO

Sre Nov 28, 2012 1:17 pm

Ovo uopšte nije smešno. Ja znam ljude koji bi vrištali od straha samo da im nestane struje u liftu a kamoli da se pojavi ova mala nakaza :)
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Administrator
Administrator
Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT
Pridružio se: Sub Apr 18, 2009 2:54 pm

Sre Nov 28, 2012 1:19 pm

sErGiO napisao: Ja znam ljude koji bi vrištali od straha samo da im nestane struje u liftu
Ja prvi, imam fobiju od liftova odkad su moji drugari pali sa drugog sprata u podrum , otkačio se lift :)
Korisnikov avatar
mali radojica
Garaža: alfa romeo 147 jtdm
Pridružio se: Ned Okt 30, 2011 10:05 pm

Sre Nov 28, 2012 1:56 pm

ja bi se upišo u gaće.
Korisnikov avatar
sibin
Garaža: 5,4L
Pridružio se: Uto Feb 16, 2010 1:12 pm

Sre Nov 28, 2012 2:53 pm

[youtube]oJLqyuxm96k[/youtube]
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN

Sre Nov 28, 2012 3:25 pm

Taj rad :rotfl:
Korisnikov avatar
sErGiO

Sre Nov 28, 2012 3:33 pm

Firma iz Niša praviće GPS navigaciju sa glasom Mirka Alvirovića

http://www.njuz.net/firma-iz-nisa-pravi ... lvirovica/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako saznajemo, GPS navigacioni sistem powered by Mirko Alvirović biće ponuđen u tri verzije. Osnovna verzija će sadržati samo navigaciju gde će korisnike navoditi smireni glas Mirka Alvirovića.

U naprednoj verziji, korisnici će moći da saznaju i u kojim kafanama bi mogli da ručaju usput kao i cene pića u njima, a konstantno će im biti skretana pažnja na bezbednost u saobraćaju.

Najbogatija, Unlimited verzija GPS softvera sadržaće i mnoge druge podatke koji će vam olakšati put u inostranstvo. Recimo jedna od tih informacija je i zakonska odredba u Grčkoj da svi vozači koji nose naočare za vid moraju da poseduju i rezervni par naočara inače će dobiti kaznu od 150 EUR. Kupci sve tri verzije GPS navigacionionog uređaja imaju pravo na besplatanu nadogradnju softvera jednom kada se završi Koridor 10.

hahahaha
Korisnikov avatar
Dragon
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm

Sre Nov 28, 2012 4:32 pm

Pa ti Mirko non-stop vice: Prekoracili ste brzinu!

:rotfl:
Korisnikov avatar
sibin
Garaža: 5,4L
Pridružio se: Uto Feb 16, 2010 1:12 pm

Pet Nov 30, 2012 4:24 pm

[youtube]QvlRhC9DWWo[/youtube]
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN

Pet Nov 30, 2012 5:04 pm

Buuuuuhahahahahahahahahahahahaaaaa

[youtube]yWfetF1jCO4[/youtube]
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN

Ned Dec 02, 2012 9:16 pm

Slika

Slika

Slika

Ova zadnja je pre i posle tetovaze hahaha
Slika
Korisnikov avatar
edin
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Pridružio se: Čet Nov 24, 2011 6:32 pm

Uto Dec 04, 2012 8:17 pm

erdeljan napisao: Slika
Ja mislim da je ovaj idol mnogih vozaca u Srbiji hahaha
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
Korisnikov avatar
Zillgian
Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD
Pridružio se: Pet Maj 01, 2009 12:07 am

Sre Dec 05, 2012 7:59 am

Mozda sam sovinista, ali ce prije biti OVA, nego OVAJ :) :quadrifoglio
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN

Sre Dec 05, 2012 11:38 am

Kad' smo vec kod NJIH :rofl:

[youtube]AyfDVQKf9pg[/youtube]
Korisnikov avatar
Dragon
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm

Sre Dec 05, 2012 11:44 am

hahaha :banghead: Svaki narod zasluzuje vlast koju ima. Pa valjda i mi ovu kokosku.

Samo za Sibina i drugare na dva tocka...

[youtube]ZZdpQt-Uyyw[/youtube]

Povratak na “Cafeteria da Romeo”