Ne mogu da verujem da je stavio onaj blanko znak na prodaju
Jedan morbidan, ne znam da li je bio:
"Sta ostane od Cige kad izgori? Zlatan zub i kljucevi od Forda"
Dobar je znak za odraditi black&white varijantu, mislim da na ovom znaku konture izbacena, nije kao kod 147 i 156. Kao sto je par kolega odradilo.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Odjednom ustane Kinez i baci kroz prozor košaru punu riže.
Amerikanac ga pogleda i začuđeno pita:
- Zašto si bacio rižu, pa šteta je...
- Ma, u Kini imamo riže k'o pijeska - veli Kinez.
Malo kasnije, ustane Amer i baci svežanj dolara kroz prozor. Nijemac se prenerazi i pita:
- Zašto baci dolare van?
- Pa, mi u Americi imamo dolara ko u priči - veli Amerikanac.
Sjede oni dalje tako, nato Nijemac pogleda Bosanca, a Bosanac će brzo:
- Nemoj da ti slučajno padne na pamet!
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Prema statistici, šumadinci u proseku pešače 1.500 km godišnje. Prema drugoj statistici, šumadinac popije prosečno 182 litre alkoholnog pića godišnje. Zaključak je da šumadinac u proseku troši 12,1 litara na 100 km. Više nego Lada Niva!
Puna sala svatova. Stolovi poredani u obliku slova U. U sredini sjede mladenci i kumovi, odmah do njih roditelji i najbliža rodbina, prijatelji... i negdje za zadnjim stolom sjedi Mujo p'jan k'o deva. Muzika trešti i svi pjevaju. U tom trenutku Mujo vikne: - "Mladaaaa, popuši mi penis!" Muzika naglo prestaje, svi su se ukočili i u grobnoj tišini gledaju u pravcu Muje. - "Mladaaaaa, popuši mi penis!", opet će Mujo. Istog trenutka ustaju mladoženja, braća i rođaci i krvavih očiju kreću prema Muji da mu polome kosti. Opet progovara Mujo: - "Ne vi, nego mladaaaa!"
Pita Mujo Hasu: - "Matere ti Haso jel mi ovo na prstu govno ili blato" Nakon kratkog odmeravanja Haso reče: - "piiiip ga, pa vidiš i sam da je govno", na šta će Mujo: - "Jes pa i u pravu si. Šta će blato u dupetu."
Došao Mujo sa sela u grad. U kafiću se prikačio nekoj curi i nagovara je da pođe s njim: - Kod mene u planini je čist zrak, mir i tišina! - Da, ali ja sam čula da vi tamo krešete i ovce i koze i krave i guske. - kaže ona. - Jesi luda bona, kakve guske?!!!
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
HASO: Gde si sinoć bio Mujo?
MUJO: Ma vodili me na neki balet.
HASO: A šta ti je to balet?
MUJO: Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se kao baca po podu, pa bi onda da poleti, pa ne može... Najzad joj prileti neki kuronja u uskim gaćama, pa bi je piiiip, pa ne bi, pa bi, pa ne bi… pa je najzad digne, pomiriše pičku i baci..
Uhvatio Mujo strankinju na moru i kresne je. Kad je zavrsio, pošto zna malo engleski, pita je:
- "YOU FINISH?"
- "NO", odgovara ona. Mujo ponovo kresne, pa pita:
- "YOU FINISH?"
- "NO", odgovara ona. Mujo popizdeo:
- "Ma necu da se po svetu prica da su Bosanci slabi piiiip", i opet je opali.
- "YOU FINISH?", pita Mujo, sad vec sav iscrpljen.
- "NO finish, i'm Swedish!"
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
A to je onaj fazon zasto fata savija nozne prste na nogama dok se pegla sa mujom?
Zaboravila da skine unihop.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Nazvao Mujo radijo stanicu i trazi muzicku zelju:
- “Da li imate pesmu ZIDAN?”
- “Pogledat cemo. Javite nam se za 2 minuta.”
Poslije dvije minuta zove Mujo:
- “Jeste li nasli pesmu ZIDAN?”
- “Nismo gospodine. Možete li nam otpevati refren pesme, mozda je tada pronadjemo.”
A na to Mujo:
- “Pa znas ona… prolaZI DAN, prolazi noc, prolaze godine…”
Član 59.
"##$$%%%&/&////(((%%&&/%(&%&/%%&$%&$%&$%&$%&$$%
%$#$%#%$#/%&$(&%$($(&%)&%&/&&%/%&%$%$#$%&$#%&$%&$
543%$%&$&/%)&%&(/%(&/%&/%$&%$%&$(%&$&/%(/&%&$%&%$
&$#$%#%&$%&$(&%(%(/%(/%&%$%&$%&#%&#$"#$%%&$%%&$%&$
#$%&/(%$%/(%%&/(()))&&&%%%&&&//%$$$%&/
sitnaslova.najebo si ga.sitnaslova.najebo si ga.
Ja ne mogu dugo da gledam slike tog Golfa, 'ocu da povratim....