Nocni napisao:MIslis na kafic Park?Dragon napisao:Kao i obicno, trenira se strogoca na pogresnima, a ovakvi idioti i dalje prolaze nekaznjeno. Tako ti je svuda. Na Banovom brdu pauk dezura da pokupi kola roditeljima koji stanu na pet minuta da odvedu dete u skolu, ali zato ispred kafica u kojem su sumnjive njuske, audiji, mecke i bembare opusteno parkirane na pesackom prelazu.
Redovno parkirnje na pesackom ,tako da ko seta dete u kolicima mora da zaobilazi i da se muci
Neka pljuju,vise i ne ulazim u raspravu sa doticnim osobama koji nemaju pojima,samo ih pitam po cemu se oni bolje voze od mene a dali su mnogo vise para za svoje ljubimceZillgian napisao:Juce sam vodio djelimicno interesantan i djelimicno mucan razgovor sa poznanicima iz BG. Naime, pomenuti posjeduju Mercedes E klase, w211 320CDI u Evolution paketu opreme. Auto je stvarno vrhunski ocuvan i fantasticno opremljen nema sta, iako licno nisam neki ljubitelj Svaba, pogotovo ne WVa i BMWa (prvog jer mi se ne dopada, a drugog zbog dzibera za volanom istog), postujem ono sto rade, zaista.
Medjutim, toliko hvalospijeva o superiornosti nad ostalim automobilima, pogotovo nad BMWom, maloj potrosnji o od 9-10 litara i apsolutnoj nemogucnosti kradje takvog automobila (a da to nije paukom ili dizalicom, jer pomenuti posjeduje plivajuci kod motora), u zivotu nisam slusao. Naravno, istovremena pljuvacina po Alfi se podrazumijeva
Vremenom covjek nauci da se ne potresa kad prica sa takvima. Kao da sa politicarima pricam jbte
elas napisao:Neka pljuju,vise i ne ulazim u raspravu sa doticnim osobama koji nemaju pojima,samo ih pitam po cemu se oni bolje voze od mene a dali su mnogo vise para za svoje ljubimceZillgian napisao:Juce sam vodio djelimicno interesantan i djelimicno mucan razgovor sa poznanicima iz BG. Naime, pomenuti posjeduju Mercedes E klase, w211 320CDI u Evolution paketu opreme. Auto je stvarno vrhunski ocuvan i fantasticno opremljen nema sta, iako licno nisam neki ljubitelj Svaba, pogotovo ne WVa i BMWa (prvog jer mi se ne dopada, a drugog zbog dzibera za volanom istog), postujem ono sto rade, zaista.
Medjutim, toliko hvalospijeva o superiornosti nad ostalim automobilima, pogotovo nad BMWom, maloj potrosnji o od 9-10 litara i apsolutnoj nemogucnosti kradje takvog automobila (a da to nije paukom ili dizalicom, jer pomenuti posjeduje plivajuci kod motora), u zivotu nisam slusao. Naravno, istovremena pljuvacina po Alfi se podrazumijeva
Vremenom covjek nauci da se ne potresa kad prica sa takvima. Kao da sa politicarima pricam jbte
Nazalost neke stveri se jos nisu promenile...Dragon napisao:Nocni napisao:MIslis na kafic Park?Dragon napisao:Kao i obicno, trenira se strogoca na pogresnima, a ovakvi idioti i dalje prolaze nekaznjeno. Tako ti je svuda. Na Banovom brdu pauk dezura da pokupi kola roditeljima koji stanu na pet minuta da odvedu dete u skolu, ali zato ispred kafica u kojem su sumnjive njuske, audiji, mecke i bembare opusteno parkirane na pesackom prelazu.
Redovno parkirnje na pesackom ,tako da ko seta dete u kolicima mora da zaobilazi i da se muci
Jeste, taj kafic.
Srednjoškolci danas, cccc...sErGiO napisao:Ima jedan isti takav parkiran često ispred šeste gimnazije na Zvezdari.
Koliko čoveku moraju da izgore licne u glavi da pored ovakvog auta ode i kupi audija ili neki isti auto samo druge marke
Moguce brate, ne pamtim boje nikakonelle napisao:
P.S Bole nije to taj maser.......onaj je bio plave boje,kad je prošao ispao mi ražanj iz ruku!!!!!!