Sta reci osim skidam kapusErGiO napisao:Gledam ovaj snimak i pokušavam da ukapiram kako bih ja reagovao u sličnoj situaciji![]()
[youtube]LHmzPU7XvbY[/youtube]
Sve o svemu
- edin
- Saradnik Uprave

- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- OMP
- Garaža: GP TJet
kako li je prosao onaj auto iza?
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Falcon037
- predsednik kluba

- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Au ovo je bilo za dlaku
Svaka mu čast za reakciju na mokrom putu, onaj iza je verovatno prikočio ako je video na vreme.
Svaka mu čast za reakciju na mokrom putu, onaj iza je verovatno prikočio ako je video na vreme.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ili ona stara: Bog cuva budale!
[youtube]G3JbFd3ocMU[/youtube]
[youtube]G3JbFd3ocMU[/youtube]
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Ha ha ha budala...A jel se sećate kako su nekad govorili "ma to je rus pravio to je jako..." a inače lada je kao da je od konzerve pravljena (što se i na snimku vidi)...
- vojaalfa
- Drug Član

- Garaža: 156 1.8TS SW
Lada je čudo od auta i dosta dobro drži pravac, čak joj je odigao i prednji desni točak, mislim pre nego što ga je udario kamion a što se tiče ovog klinca kad bi mi ovako izašao iz auta ko da mu ništa nije lično bih mu opalio par roditeljskih.
- interceptor
Ma drži pravac kao fiat iz sedamdesetih što i nije loše ali poenta je da su se ovde ljudi zanosili kako je to jaka karoserija a u stvari je nešto kao reno 4.Radio sam dosta kao autolimar pa sam ispravljao i vario i lade i uvek je bilo problema i sa varenjem i sa gitovanjem zbog uvijanja lima.A vidi na snimku ´59 kako se spljoštio krov i stvarno je neverovatno da je taj klipan preživeo a ne još tako da izadje.A za te "roditeljske" stvarno imaš pravo takve bi trebalo "prevaspitati"...
- edin
- Saradnik Uprave

Drustvo, pre nego sam video ovde snimak, pogledao sam ga pre par dan, i to detaljno proucio.
Elem, nekoliko stvari, autobus (ili sta vec) odalke je snimano, je ubzao (namerno?) neko vreme pre nego se famozna lada pojavija, zatim je lada zadnjim levim delom udarila o preticano vozilo, i u jednom momentu se vide dve galve kroz zadnje staklo u ladi a izasla je samo jedna osoba
Tako da je snimak u biti vrlo kompleksan
Elem, nekoliko stvari, autobus (ili sta vec) odalke je snimano, je ubzao (namerno?) neko vreme pre nego se famozna lada pojavija, zatim je lada zadnjim levim delom udarila o preticano vozilo, i u jednom momentu se vide dve galve kroz zadnje staklo u ladi a izasla je samo jedna osoba
Tako da je snimak u biti vrlo kompleksan
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Dve osobe su u automobilu i obe osobe su prezivele kako pise serbiancafe odakle sam preuzeo klip...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- vojaalfa
- Drug Član

- Garaža: 156 1.8TS SW
Što se tiče vozača Bus-a to su tek specijalci. Meni je jedan na pravcu između Miloševa i Kikinde dolazio u susret sa jedno 80 a ja pičio 100 kad na jedno 100 metara do njega krene da ga obilazi neka drtina od auta, samo se pojavio niotkuda i pravac na mene. Niti se busadžija pomerio u stranu niti je ovaj odustao od preticanja a ti Vojo pola asfalt pola bankina i kvrc retrovizor tj. srećom nikom ništa a da bi tako i ostalo samo sam produžio i na ladno 
- bachika
- Garaža: HONDA VTR1000f Firestorm
A ti Vojo podseti me sad jel ta deonica sa ožuljanim asfaltom ili lošim asfaltom???
Nisam sad dugo išao tuda ali znam da su nešto radili...
Nisam sad dugo išao tuda ali znam da su nešto radili...
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
- bachika
- Garaža: HONDA VTR1000f Firestorm
Kad putujes? Mada imam sutra idem za ZR najverovatnije....
Ako na na putu melenci-zr vidiš sivu 147-icu blicaj
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Ako na na putu melenci-zr vidiš sivu 147-icu blicaj
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Mozda pricam u afektu. ali ne bi bilo zgoreg da si fino okrenuo pokukruzno pa za njim i kad ga stignes, glava u vrata i udri.vojaalfa napisao:Što se tiče vozača Bus-a to su tek specijalci. Meni je jedan na pravcu između Miloševa i Kikinde dolazio u susret sa jedno 80 a ja pičio 100 kad na jedno 100 metara do njega krene da ga obilazi neka drtina od auta, samo se pojavio niotkuda i pravac na mene. Niti se busadžija pomerio u stranu niti je ovaj odustao od preticanja a ti Vojo pola asfalt pola bankina i kvrc retrovizor tj. srećom nikom ništa a da bi tako i ostalo samo sam produžio i na ladno
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Pa kad bi covek bio siguran da je jaci. Ovako, mozes jos i batine da popijes...
Kod mene isto proradi adrenalin pa na bezobrazluk odgovaram istom merom. Jutros mi se nabio C3 u dupe na Obrenovackom, kao da pokaze Alfi ko je baja... ja 90, 100, 110...on se prilepio. Morao sam da ga otresem sa 150
, a posle razmisljam sta da su bili panduri...ode dozvola...
Kod mene isto proradi adrenalin pa na bezobrazluk odgovaram istom merom. Jutros mi se nabio C3 u dupe na Obrenovackom, kao da pokaze Alfi ko je baja... ja 90, 100, 110...on se prilepio. Morao sam da ga otresem sa 150
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Dora
- honorable

- Garaža: FIAT :(
Onda kad hoće da obidje opet do granice propisa a onda opet 20 i tako... A onda izvadiš pištolj i upucaš budalu
Re: Sve o svemu
Skroz obrnuto... spustiš na 20 i ne mrdašDragon napisao:Pa kad bi covek bio siguran da je jaci. Ovako, mozes jos i batine da popijes...
Kod mene isto proradi adrenalin pa na bezobrazluk odgovaram istom merom. Jutros mi se nabio C3 u dupe na Obrenovackom, kao da pokaze Alfi ko je baja... ja 90, 100, 110...on se prilepio. Morao sam da ga otresem sa 150, a posle razmisljam sta da su bili panduri...ode dozvola...
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Ja uvek slusam starije... 
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- TheWickerMan
- Administrator

- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Onda Peđa pištolj u ruke pa čekaj sledećeg 
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
- interceptor
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Ja inace, kad se ispred mene montira kakav mamlaz koji vozi 20km/h po gradu, a k'o za nesrecu ne mogu da ga obidjem, cim uspijem da ga prestignem, usporim na 10 ispred njega i ne dam da me obidje. Jeste seljacki, znam
Obicno sam prilicno kulturan i uljudan u saobracaju
Re: Sve o svemu
Pravo da ti kazem, kad ti klapna padne na oci, onda je nebitno koliki je doticni dziber.Dragon napisao:Pa kad bi covek bio siguran da je jaci. Ovako, mozes jos i batine da popijes...
Kod mene isto proradi adrenalin pa na bezobrazluk odgovaram istom merom. Jutros mi se nabio C3 u dupe na Obrenovackom, kao da pokaze Alfi ko je baja... ja 90, 100, 110...on se prilepio. Morao sam da ga otresem sa 150, a posle razmisljam sta da su bili panduri...ode dozvola...
...uuuu da!Dora napisao:Skroz obrnuto... spustiš na 20 i ne mrdašOnda kad hoće da obidje opet do granice propisa a onda opet 20 i tako... A onda izvadiš pištolj i upucaš budalu
Ja inace, kad se ispred mene montira kakav mamlaz koji vozi 20km/h po gradu, a k'o za nesrecu ne mogu da ga obidjem, cim uspijem da ga prestignem, usporim na 10 ispred njega i ne dam da me obidje. Jeste seljacki, znam
Obicno sam prilicno kulturan i uljudan u saobracaju
- Dora
- honorable

- Garaža: FIAT :(
Ja sam se naravno šalio za ono upucaš mada sam vadio par puta ali nisam upucao 
Uglavnom, nije dobro provocirati ako nisi spreman trpeti posledice a one mogu biti svakakve, zato malo tolerancije uvek bolje prodje nego provokacija. Od dva ovna na balvanu najmanje jedan a najviše dva će pasti dole
Uglavnom, nije dobro provocirati ako nisi spreman trpeti posledice a one mogu biti svakakve, zato malo tolerancije uvek bolje prodje nego provokacija. Od dva ovna na balvanu najmanje jedan a najviše dva će pasti dole
- edin
- Saradnik Uprave

Dora napisao:Uglavnom, nije dobro provocirati ako nisi spreman trpeti posledice a one mogu biti svakakve, zato malo tolerancije uvek bolje prodje nego provokacija. Od dva ovna na balvanu najmanje jedan a najviše dva će pasti dole
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Ja sam odavno prestao da reagujem na takve što se nabijaju u doope. A bilo ih je gomila dok sam vozio 164, valjda vide nizak auto sa širokim gumama pa misle da je za trku
Samo iskuliram i nastavim da vozim svoju vožnju, mada priznajem da dolazim u iskušenje da stisnem kočnicu da vidim kako će da reaguje 
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Moj drugar je svojevremeno imao los zadnji branik na Lanci, bio je izudaran i farba oguljena.
Vozio on u koloni magistralnim putem gde je ogranicenje 50-60 ne znam tacno, a puna linija. Lik koji je isao iza njega mu se nabije u branik, trubi i blica, lokalni napaljenko sa trojkom GTI. Drugar koji je bio ispred samo dohvati kocnicu namerno... Dobio je novi branik i farbanje
Vozio on u koloni magistralnim putem gde je ogranicenje 50-60 ne znam tacno, a puna linija. Lik koji je isao iza njega mu se nabije u branik, trubi i blica, lokalni napaljenko sa trojkom GTI. Drugar koji je bio ispred samo dohvati kocnicu namerno... Dobio je novi branik i farbanje