Sta reci osim skidam kapusErGiO napisao:Gledam ovaj snimak i pokušavam da ukapiram kako bih ja reagovao u sličnoj situaciji![]()
[youtube]LHmzPU7XvbY[/youtube]

Sta reci osim skidam kapusErGiO napisao:Gledam ovaj snimak i pokušavam da ukapiram kako bih ja reagovao u sličnoj situaciji![]()
[youtube]LHmzPU7XvbY[/youtube]
Mozda pricam u afektu. ali ne bi bilo zgoreg da si fino okrenuo pokukruzno pa za njim i kad ga stignes, glava u vrata i udri.vojaalfa napisao:Što se tiče vozača Bus-a to su tek specijalci. Meni je jedan na pravcu između Miloševa i Kikinde dolazio u susret sa jedno 80 a ja pičio 100 kad na jedno 100 metara do njega krene da ga obilazi neka drtina od auta, samo se pojavio niotkuda i pravac na mene. Niti se busadžija pomerio u stranu niti je ovaj odustao od preticanja a ti Vojo pola asfalt pola bankina i kvrc retrovizor tj. srećom nikom ništa a da bi tako i ostalo samo sam produžio i na ladno
Skroz obrnuto... spustiš na 20 i ne mrdašDragon napisao:Pa kad bi covek bio siguran da je jaci. Ovako, mozes jos i batine da popijes...
Kod mene isto proradi adrenalin pa na bezobrazluk odgovaram istom merom. Jutros mi se nabio C3 u dupe na Obrenovackom, kao da pokaze Alfi ko je baja... ja 90, 100, 110...on se prilepio. Morao sam da ga otresem sa 150, a posle razmisljam sta da su bili panduri...ode dozvola...
Pravo da ti kazem, kad ti klapna padne na oci, onda je nebitno koliki je doticni dziber.Dragon napisao:Pa kad bi covek bio siguran da je jaci. Ovako, mozes jos i batine da popijes...
Kod mene isto proradi adrenalin pa na bezobrazluk odgovaram istom merom. Jutros mi se nabio C3 u dupe na Obrenovackom, kao da pokaze Alfi ko je baja... ja 90, 100, 110...on se prilepio. Morao sam da ga otresem sa 150, a posle razmisljam sta da su bili panduri...ode dozvola...
...uuuu da!Dora napisao:Skroz obrnuto... spustiš na 20 i ne mrdašOnda kad hoće da obidje opet do granice propisa a onda opet 20 i tako... A onda izvadiš pištolj i upucaš budalu
Dora napisao:Uglavnom, nije dobro provocirati ako nisi spreman trpeti posledice a one mogu biti svakakve, zato malo tolerancije uvek bolje prodje nego provokacija. Od dva ovna na balvanu najmanje jedan a najviše dva će pasti dole