sve novo na njoj... ima i klimu...
covek dosao iz italije sa njom na ostrvo...

legao sam cak i dole da je je pogledam ispod... boja je dole nema ruzne crne zastite... nema sta da se sakrije... full je savrsena i ispod...

ljube-kugla napisao:jel ima neko gumene nosace motora za v6,aluminijumske imam sto idu na blok
JaMaL napisao:TS kao iz fabrike... ASN serija 1127 broj... recaro unutrasnjost...
sve novo na njoj... ima i klimu...
covek dosao iz italije sa njom na ostrvo...
legao sam cak i dole da je je pogledam ispod... boja je dole nema ruzne crne zastite... nema sta da se sakrije... full je savrsena i ispod...
Definitivno, dosta starijih modela opela ima uzduzno postavljen motor, a umeli su da ih stavljaju velike i teske, pa su im i nosaci sigurno masivni.Santino napisao:ljube-kugla napisao:jel ima neko gumene nosace motora za v6,aluminijumske imam sto idu na blok
Daj ljube nemoj zezati!
To mora biti negde na nekom opelu ili vec?
![]()
heh, ja lupio opelNigy napisao:Definitivno, dosta starijih modela opela ima uzduzno postavljen motor, a umeli su da ih stavljaju velike i teske, pa su im i nosaci sigurno masivni.Santino napisao:ljube-kugla napisao:jel ima neko gumene nosace motora za v6,aluminijumske imam sto idu na blok
Daj ljube nemoj zezati!
To mora biti negde na nekom opelu ili vec?
![]()
![]()
Bas sam tu video. Kod opstine NBG.mali radojica napisao:juce video jednu crnu na prakingu opštine novi beograd, vidi se da je očuvana i utegnuta. ne stigoh da je slikam.
a ima i jedna Agusta brutale isto tu, svaki dan, verovatno je taposlen u opštini. taj motor je umetničko delo.